ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-najina-zgodba-jerneja-mitja

Po razpadu 9-letne zveze sem se odločila, da bom poskusila partnerja poiskati na ona-on.com. Za ona-on sem se odločila, ker se mi ni dalo ukvarjati z iskanjem partnerja po klubih, za registracijo pa me je spodbudila prijateljica. Na ona-on je tudi največ izbire, poleg tega so bili tu ljudje, ki so imeli isti namen kot jaz.

Na ona-on sem jaz našla Mitjo in mu tudi prva pisala, če se prav spomnim. Najbolj me je pritegnila njegova slika, je pa res, da ni imel veliko zapisano o sebi na profilu. Ampak sem na fotki videla, da je športnik in me je to še najbolj pritegnilo.

Potem je odgovoril na moje sporočilo. Začela sva si dopisovati, ugotovila sva, da imava ogromno skupnih interesov in tudi, da živiva le dva kilometra narazen! Potem sva dopisovanje za nekaj časa prekinila. Vmes sva imela vsak svojo simpatijo, a sta se obe zgodbi končali.

Ugotovila sva, da imava veliko skupnih interesov in da živiva le dva kilometra narazen!

Meni se je na ona-on namreč zgodilo, da sem kar naenkrat začela dobivati vsaj 30 sporočil dnevno. Kar naenkrat ogromno moškega interesa! In najprej je bil to šok, nato pa sem začela izbirati. Z nekaj fanti sem se dobila enkrat, z enim pa sva se začela redno dobivati.

A sem kmalu ugotovila, da to ni bilo to, kar sem si jaz želela. Ko sem šla v iskanje partnerja, sem namreč točno vedela, kaj si od partnerja in partnerskega odnosa želim. Zato sem to »dobivanje« tudi prekinila.

Nato sva si z Mitjo spet začela dopisovati. Preden sva se dobila na zmenku v živo, je minilo tri tedne, mesec dni, ker sva pač oba prej preizkušala vsak po svoje.

Prvič sva se dobila v lokalu v Mariboru. Ker sva oba precej zaposlena, sva si vzela le eno uro časa. Konec koncev – nikoli ne veš, kaj te čaka …

Na prvem zmenku je pogovor stekel tako enostavno, da sem skoraj zamudila na pomemben sestanek.

A zgodilo se je to, da sem jaz (prvič v življenju) zares pozabila na uro, ker je pogovor z Mitjo tako enostavno stekel. Tako sem skoraj zamudila na pomemben sestanek. Mitja me je hitro odpeljal na domenjeno mesto in dogovorila sva se, da se še slišiva.

Takoj naslednji dan sva bila že zmenjena, da greva na Pohorje. In to se je potem dogajalo kar redno: vsak drugi dan sva hodila navkreber in trimčkala v dolino. Bilo je perfektno!

Ravno, ko sva približno drugič tako tekla v dolino, se je Mitja za mano na glas zahehetal. Na moje vprašanje, zakaj, je odgovoril: »Pa so rekli, da to ni možno. Da ni možno, da bom spoznal punco, ki bi bila tako nora, kot jaz!«

Najini zmenki niso bili v kinu in na čajih, ampak na pohodih, skupaj sva tekla.

Mitja je namreč triatlonec, Ironman, ki je svoje odraslo življenje posvetil treningom. To je bil njegov prosti čas, jaz pa sem svojega tudi z največjim veseljem preživljala tako.

Najina zveza se je uradno začela – Mitja je izbral datum 🙂 – 7. aprila 2015. Pred tem sva se tri tedne dobivala in sva hodila na Pohorje, ker sva oba bolj športna tipa. Najini zmenki niso bili v kinu in na čajih, ampak na pohodih, skupaj sva tekla in tako naprej.

Po treh mesecih sva se skupaj preselila in po štirih mesecih sem jaz zanosila. Kaže se odlično, midva imava točno tak odnos, kot sva si ga želela.

Ona-on definitivno priporočam, saj je tam največ izbire, na enostaven način spoznaš ljudi, s katerimi imaš skupne interese. In res deluje! Lahko vsak najde ljubezen – če hoče. A prej mora vedeti, v kaj se spušča in kaj sploh sam zase želi. Vse ostalo pa naredi ona-on in magija. 🙂

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori