Jerneja svetuje: Kako te najde idealni partner?

"Želim samo, da si srečna!"

»Želim samo, da si srečna,« mi od nekdaj odmeva v glavi stavek moje mame. V stavku se skriva tudi »ampak«. Ampak – takoj za tem, ko boš:

  • uspešno končala šolo, najmanj diplomo v kakšni »varni« branži,
  • si našla pametnega fanta (pametnega – po njenih merilih, ki je »pravi zame«),
  • se z njim poročila (in ona ga bo sprejela z vsem svojim srcem, ker ji bo kot sin),
  • imela z njim otročke (ker – vsak si jih želi, kajne? Saj pa so božji blagor!),
  • napredovala v službi,
  • imela hišo, ki se bo svetila,
  • družino, ki bo tako ljubeča, da bo vzorčni primer za učbenike,
  • in vsi (VSI!) nam bodo to privoščili. Ker je to pomembno.

Se katera najde v tem?

Naj bom srečna, mi želi in neizmerno sem ji hvaležna za to, da ne bo pomote! Innn …

Tako sem iskala nekoga, ki bi ga moja mama imenovala »moj drugi sin«. Problem?

  1. NOBEN ni bil dovolj dober ZANJO,
  2. hkrati pa sem neumorno iskala nekoga, ki MENI SPLOH NI VŠEČ. Ob katerem jaz NISEM jaz.

In tako sem leeeeeeeta mislila, da idealnega partnerja zame tako ali tako ni.

Rezultat? Da, imela sem fanta, počutila pa sem se bolj osamljena in prezrta kot takrat, ko sem bila samska.

To pomeni, da če hočem, da sem srečna (kot si to želijo moji starši), potem moram trdo delati za večino stvari, ki mene sploh ne osrečujejo (vključno iskati fanta kot … zgoraj opisano, to pa NI zame!).

In tako sem leeeeeeeta mislila, da idealnega partnerja zame tako ali tako ni. Da idealnega za NIKOGAR ni. Ker – vsaka zveza, ki sem jo začela, je bila od začetka super (navdušenost/zaljubljenost), potem pa osamljenost in prezrtost.

Idealni partner SI TI.

A danes vem: Idealni partner SI TI. Točno ti, ki tole bereš. Ne glede na vse, kar si »naredila narobe«, »zafurala«, »totalno zaj****a« in še milijavžent stvari, ki si jih očitaš (ali pa ti jih kdo drug (recimo – mama, ki »samo hoče, da si srečna« 😉 )).

Idealni osebi ZATE. To je človek, ki mu TI pašeš. Točno takšna, kot si, z vsemi super lastnostmi in z vsemi tistimi, ki (misliš) so za eno figo.

Mi verjameš, da te išče? Jaz verjamem v to, ker vidim, koliko vas je že v brezplačni FB skupini, ki sem jo že mesece nazaj nehala oglaševati.

Spoznala sem idealnega, ko sem začela iskati ljubezen na NOV način

Edini problem je, da se še vedno iščeš na način … ki je zgoraj opisan. Mene je tak način spravil v 4 zveze (od tega en zakon), ki so bile čista katastrofa (kot zgoraj opisano 😊).

Kaj me je rešilo, da imam končno zvezo, v kateri žarim, v kateri sem izpolnjena, vrstim uspehe za uspehom in razumem pomen idealnega partnerstva (iskreno pa vam povem, da moja mama NI navdušena…)?

Rešilo me je to, da sem se iskanja idealnega lotila na nov način.

Da sem se lotila tega, da spoznam ljubezen svojega življenja, na NOV način, ki deluje DANES, ko se spoznavamo »na hitro«, največkrat »skrivaj« na spletu, ko mislimo, da nimamo časa.

Pridite, pokukajte v FB skupno »Samski: kako HITREJE spoznati IDEALNEGA partnerja«. OPOZORILO:  Nič se ne bo zgodilo, če se boš samo vpisala. Ljubezni svojega življenja boš veliiiiko bliže, ko boš začela spoznavati – na NOV način, o katerem učim skozi videe/audie itd. v skupini in tudi v plačljivih programih.

Na srečno ljubezen – na tvoj način!

Strokovnjakinja za spletno spoznavanje, Jerneja Krapše

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori