VIDEO: Kaj dobim s članarino na ona-on.com?

Kaj vse dobiš, ko postaneš član/ica največje slovenske spletne skupnosti samskih na ona-on.com?

Prejmi 12+ članskih storitev!

 

1. Garancija na kontakte

Popolnoma brez tveganja! Imej stike, ali pa ti podvojimo članstvo brezplačno. Odgovornost za uspeh pri navezovanju stikov prevzamemo mi!

 

2. Neomejeni pogovori z vsemi člani

Neomejeno pošiljanje sporočil, animiranih gifov, daril, video voščilnic in komentiranje slik! Prihaja kmalu: Avdio / Video klepet!

 

3. Izpostavljena sporočila (verificiran profil)

Številni člani prejmejo veliko sporočil zato izpostavi svoja, da bodo vedno na vrhu seznama pri prejemniku! Po verifikaciji profila prejmeš možnost izpostavitve vseh svojih sporočil.

 

4. Povratnice o prebrani pošti (verificiran profil)

Ne spreglej, kdaj je simpatija prebrala tvoje sporočilo (in ali ga je sploh)! Po verifikaciji profila lahko prejemaš info o prebrani pošti s strani prejemnika tvojih sporočil.

 

5. Razširjen kontaktni filter (verificiran profil)

Klepetaj le z ustreznimi (starost, spol, slika, verificiran profil). Imej opravka samo z ljudmi, ki ti ustrezajo, nastavi si kontaktni filter!

 

6. Sponzorstvo vseh pogovorov (neomejeno članstvo)

Želiš, da ti lahko pišejo vsi, tudi nečlani? Privošči si neomejeno članstvo, ki ti omogoča, da ga kadarkoli zamrzneš in, v kolikor se zveza ne obnese, ponovno odmrzneš, brez doplačil.

 

7. Zasebne fotke

Določi, kdo lahko vidi tvoje fotke! Javno profilno fotko še vedno potrebuješ. Tvoje zasebne fotke pa naj vidijo samo tisti, ki so ti všeč!

 

8. Skriti (nevidni) način

Skriti način pomeni popolno nevidnost na portalu (brez sledi ogledovanja profilov, brez podatka o zadnji prijavi), razkriješ se samo tistim, ki jih kontaktiraš (pošlješ sporočilo, vprašaš za šanse, povabiš na zmenek, dodaš med simpatije).

 

9. Neomejeni seznami

Odkleni si vse sezname zainteresiranih zate! Neomejen dostop do vseh, ki si jim všeč (ogledi, GO?, zmenki, priljubljeni).

 

10. Shranjevanje iskanj

Jagodni izbor simpatij vedno pri roki! Brez vnovičnega nastavljanja lastnosti partnerja (na namizni različici ona-on.com).

 

11. Izklop oglasov

Te motijo oglasi? S članarino jih avtomatsko izklopiš – 100% fokus na spoznavanje in zmenke. Namesto oglasov tretjih oseb bodo vidni interni oglasi za dogodke, zgodbe parov in posebne akcije.

 

12. Telefonsko svetovanje

Pomoč osebnega asistenta (080 64 60), s katerim bosta skupaj preverila, kako naprej! Včasih je najlažje telefonsko. Pokliči in skupaj bomo pogledali, kako najhitreje do uspeha!

 

13. Članske ugodnosti in popusti

NOVO– Številne ugodnosti za člane (izobraževanja, dogodki, zabava, potovanja ipd.). Najboljše oblike preživljanja prostega časa in priložnosti za spoznavanje – s članskimi VIP popusti!

 

14. Nasveti in priročniki

Vse znanje, ki ga potrebuješ za uspešno uporabo ona-on.com. Zbirka navodil in priročnikov, kjer so odgovori na vsa vprašanja!

 

15. Videolekcije strokovnjakov

Obvladaj veščine spoznavanja in uspešnega partnerstva z videolekcijami znanih strokovnjakov s področja spoznavanja, osvajanja, komunikacije, govorice telesa ipd.

 

16. Center za pomoč uporabnikom

Odgovori na vsa pogosta vprašanja in naši kontaktni podatki. Najhitrejši seznam informacij, ki ti bodo koristile na poti do uspeha!

 


Nikjer drugje! Virtualna asistenta Tina & Luka te vodita po Korakih do uspeha!

Ona-on.com odslej s pomočjo dnevnih nasvetov virtualnih asistentov Tine & Luka vsem samskim pomaga do pravega partnerja. Ob tem pa tudi jamčijo za rezultate! Če kljub sledenju navodilom in nasvetom asistentov pri spoznavanju ne bi imeli dovolj kontaktov, je nadaljnja uporaba – v skladu z Garancijo na kontakte – brezplačna!

Zakaj “Koraki do uspeha” in kako delujejo, nam je pojasnil vodja portala ona-on.com, Luka Kogovšek.

Zakaj ste se odločili za virtualno asistenco pri spletnem spoznavanju?

Luka Kogovšek: V panogi spletnih zmenkov že vrsto let obstaja problem, da posamezniki, ki iščejo partnerja na spletnih portalih in aplikacijah, pogosto ne vedo, kaj točno morajo narediti, da bodo uspešni in posledično na pol poti izgubijo motivacijo ter po nepotrebnem ostajajo samski.

Te probleme rešujeta virtualna asistenta Tina & Luka, ki s personaliziranimi dnevnimi nasveti in motiviranjem vodita iskalce ljubezni do uspeha na ona-on.com – vse do trenutka, ko najdejo partnerja po svojem okusu.

Predstavitev storitve Koraki do uspeha na ona-on.com

Spletno spoznavanje je namreč kljub čustvom zelo jasen in predvidljiv proces, ki v veliki meri temelji na urejeni podobi in aktivnem navezovanju stikov z obetavnimi posamezniki, zato da “verjetnostni račun” deluje v prid iskalcem ljubezni. Potrebno je torej imeti urejeno podobo, uporabljati članske storitve in biti dovolj aktiven, da stečejo spoznavni procesi s pravo osebo za vsakega iskalca ljubezni posebej.

Prav zato odslej našim uporabnikom odvzemamo skrb “Kaj moram pa zdaj narediti?”, da lahko brez truda sledijo jasnim korakom in vlagajo energijo v kreativni del spletnega spoznavanja, kot so iskrivi pogovori in dogovori za zmenke. Storitev “Koraki do uspeha” si lahko registrirani uporabniki ogledajo tukaj.

Avdio video zmenki na ona-on.com so odličen približek zmenka v živo!

 

Ob tem pa še obsežna “Knjižnica znanja” z več kot 150 članki in video izobraževanji?

Luka Kogovšek: Tako je, oblikovali smo obsežen opus člankov in video vsebin za samske, večino v sodelovanju s priznanimi strokovnjaki s področja spoznavanja, govorice telesa, komunikacije, zmenkov in ljubezni. Vse to je odslej vključeno v članstvo na ona-on.com in na voljo našim članom v okviru članstva na Knjižnici znanja brez doplačil.

Bistveno pri tem je, da se nam ljudem pogosto ne ljubi brati “na zalogo” ali gledati ure in ure videov, pač pa smo pripravljeni pridobiti koristno informacijo takrat, ko jo potrebujemo. Zato smo novo storitev “Koraki do uspeha” povezali s “Knjižnico znanja”, da so vsi nasveti, priporočila, videi in informacije na voljo takrat, ko jih uporabnik potrebuje.

Spremljevalna knjižnica znanja z več kot 150 vsebinami (članki, video izobraževanja), do katerih dostopaš takrat, ko jih potrebuješ.

In vse to, potem ko ste ravnokar lansirali klub Članskih VIP ugodnosti?

Luka Kogovšek: Ves čas se sprašujemo, kaj lahko našim članom na poti do uspeha na ona-on.com še ponudimo, da bodo hitreje in lažje prišli do pravega partnerja.

Večina samskih si želi naučiti socialnih veščin, kot so npr. ples, bonton, veščin komunikacije, pristopanja do ljudi, kako se vesti na zmenkih, pa vse do tega, kako vzpostaviti in ohranjati dober partnerski odnos. Po drugi strani pa si marsikdo želi več lepih in zanimivih doživetij, potovanj, odkrivanje novih interesov, športa in podobno – zato tudi klub Članskih VIP ugodnosti.

Predstavitev ONA ON VIP klubaVeč kot 70 ugodnosti in popustov

Veseli me, da lahko vse to ponudimo (veliko ugodnosti je za člane brezplačnih, oziroma brez doplačil – preverite tiste z oznako FREE), ter da bodo samski lahko doživeli celotno ONA ON izkušnjo kot zelo pozitivno, kjer so spoznali življenjskega partnerja, obenem pa se tudi naučili novih veščin in doživeli marsikaj lepega.

Zakaj toliko vlagate v vse te dodatne storitve?

Luka Kogovšek: Zato, ker smo premium storitev za resne zveze in partnerstva, za razliko od servisov, kjer so v ospredju romance in flirt. Vedeti morate, da je samo v Sloveniji kar 700.000 samskih (podatki Mladina, dec 2019), med katerimi so številni zelo zahtevni in naš cilj je, da pomagamo čim večim, še zlasti pa vsem tistim, ki iščejo resne zveze.

Sistematično skrbimo za kakovost naših storitev. Verjetno smo tudi zato prejemniki nagrad za najboljšo mobilno aplikacijo v Sloveniji (WebSi Award, 2018), letos pa smo tudi uradno najboljši servis za spletno spoznavanje v Sloveniji (Raziskava Valicon, 2020) – že več kot 20 let se trudimo, da so naše storitve čim boljše.

Najbolj pa smo ponosni, ko ves čas prejemamo čudovite zgodbe parov – zgodbe o uspehu, poroke, rojstvih otrok ipd. – med katerimi si lahko številne ogledate tukaj.

Ali ste glede na vso to premium ponudbo potem tudi zelo drag servis?

Luka Kogovšek: Ne. Cene članarin pri nekaterih globalnih ponudnikih, ki so zgolj prevedeni v slovenščino, so primerljive ali višje, izjema so nekateri flirt servisi, ki so cenejši. Če iščete avanture in seks zelo priporočam Urgenca.com, kjer se hitro dogovorite za vročo akcijo. 😉

Če pa ste samski in iščete resno zvezo oziroma partnerstvo, se po kakovosti, glede na odzive naših parov in uporabnikov, številne poroke, ter vse dodatne vsebine, ki jih ponujamo, pa tudi prejete nagrade, nihče v Sloveniji ne more primerjati z ona-on.com.

Kaj vse dobite s članstvom na ona-on.com?

Prav zagotovo pa nihče drug ne združuje toliko samskih (okoli 80.000 mesečno aktivnih iskalcev ljubezni) v Sloveniji ter se ne more pohvaliti z več kot 29.000 pari, številnimi novonastalimi družinami ipd. Ves čas delamo na izboljšavah in novih storitvah.


Kaj še pripravljate?

Luka Kogovšek: Marsikaj kar bo inovacija tudi v globalnem merilu. V zadnjem času pa smo veliko pozornosti posvetili odpravi vseh zaznanih težav uporabnikov, predvsem izboljšanju hitrosti komunikacije med uporabniki in upravljanju z zasebnostjo, kontaktnim filtrom, izločanju spama.

Če je v Sloveniji še kdo samski, ki nas ne pozna, ali pa bi želel brezplačno preizkusiti (in tudi med prvimi izvedeti katere novosti še prihajajo), je tukaj trenutno aktualni 24-urni brezplačni preizkus.

 

Ni komentarjev

Odgovori