Kaj najprej opaziš pri simpatiji?

Doktor 1A je zdravstvena agencija, ki v Sloveniji in na Hrvaškem ocenjuje zadovoljstvo pacientov, hkrati pa svojim strankam ponujajo eksluzivni 20% popust v kolikor se za poseg odločite pri enemu izmed njihovih izbranih 17 zobozdravnikov. Za svoje zobozdravnike garantirajo najnižjo ceno in zadovoljstvo. Vsem strankam podarijo tudi BON v višini 100€, če po posegu izpolnijo anketni obrazec o zadovoljstvu zobozdravnika.

Se pred simpatijo smejite brezskrbno?

Nasmeh je prva stvar, ki jo opazimo pri simpatiji. To še kako drži, saj so lahko zadah, uničeni in manjkajoči zobje za nasprotni spol odločilnega pomena, da se oseba ne bo želela več želela srečati z vami. In veste zakaj? Ker simpatiji s tem nezavedno sporočate, da ne skrbite zase, za svoje zobe, higieno in posledično za svoje zdravje. Naredite temu konec in pustite odličen vtis na osebi, ki vas privlači TAKOJ ZDAJ!

V kolikor iščete zobozdravnika, ki bi uredil vaš nasmeh oz. vaše zobe in bi vam prav prišla pomoč, lahko izpolnite TA OBRAZEC in izvedeli boste, kateri so zobozdravniki v SLO in HR, ki jih priporoča DOKTOR 1A.

DA, želim -20% POPUST in BON za 100 €!

Imate težave z zobmi in potrebujete implantat, mostiček, prevleko, protezo, zobne luske ali zobni aparat? Se spopadate s paradontozo ali potrebujete kar celostno ureditev zob?

Pri Doktor 1A vas lahko seznanijo kakšne so primerjave med cenami v SLO in HR, ter kje pacienti poročajo o največjem zadovoljstvu.

foto

Vse več je zobozdravstvenih ordinacij, zato je, ko potrebujemo pomoč zobozdravnika, težko izbrati. Doktor 1A pri tej izbiri pomaga. Preučujejo ponudbe ne le zobozdravstvenih ordinacij v Sloveniji, ampak tudi na Hrvaškem, da bi jih lahko med seboj primerjali. “Pri tem smo pozorni na akcijske cene in hkrati tudi na drobni tisk,” razlaga Matej Zabukovec, direktor podjetja Doktor 1A, ki pravi, da so lahko razlike tako velike, da vsakomur, ki ga zanimajo samoplačniške storitve, svetuje, da se pozanima pri čim več ponudnikih in nato te med seboj primerja. “Mi pomagamo tako, da to pot preverjanja naredimo namesto stranke,” doda.

Stranka pri njih prejme primerjalno tabelo cen in podatkov o zadovoljstvu pacientov pri 17 zobozdravnikih, pri katerih ugotavljajo, da so cene za isto storitev so lahko zelo različne. Razlike v ceni med različnimi zobozdravniki so kar 2,8-kratne, kar dokazuje naša primerjalna tabela,” pravi Zabukovec.

Kako do 20% popusta pri zobozdravniku:
Doktor 1A sodeluje z več zobozdravniki, pri katerih vam lahko zagotovijo 20% nižjo ceno, kot bi jo dobili sami direktno pri njih!
Podarijo še BON v višini 100€:
Pacientom, ki se za poseg odločijo preko Doktor 1A  in po  opravljenem zobozdravstvenem posegu ali zdravljenju odgovorijo na anketo zadovoljstva, podarimo BON v višini 100€!
Ko anketirajo zadovoljstvo pacientov, pa je pri Doktor 1A še posebej pomembno, da preverijo ali je bil poseg neboleč, prijazen in če so z storitvijo zobozdravnika zadovoljni in ali bi jo priporočali tudi ostalim

 

Kaj pomeni, da iščete zobozdravnike brez bolečin?

Aleš Povše, direktor Doktor 1A doda “Z veseljem lahko sporočim, da zobozdravniki, s katerimi nato sodelujemo, opravljajo posege 100% brez bolečin, če sem natančen je to naša zahteva, preden nekega zobozdravnika začnemo priporočati. Zobozdravniki, to dosegajo z drugačnimi tehnikami in tudi z zdravili, ki omrtvičijo določen del pri posegu. Imamo celo zobozdravnika, ki na željo stranke ves poseg opravi pod splošno anestezijo, tako da je strah pred bolečinami povsem odveč.”  

Vsem pacientom, ki se na zobozdravstveni poseg še odločajo, pa priporočajo, da naj bodo previdni pri morebitnem zavajanju pri nekaterih tujih zobozdravnikov (predvsem iz južnih držav), kjer največkrat najdemo zavajujoče prakse, kot so »obljubljeni veliki popusti, ki v praksi ne prinesejo nižje ponudbe, morebitna vgradnja nizkocenovnih materialov, ki se sploh ne bi smeli vgrajevati, obljubljeni neboleči posegi, ki v praksi to niso ali celo opravljeni kirurški posegi vstavitve implantatov z končno postavitvijo zoba v enem dnevu, kateri kasneje največkrat prinesejo velike težave in morebitna vnetja, zaradi prehitre obremenitve vsadkov (ker se ne zaceli), itd.


Želite pridobiti BON v višini 100€ in dodatni 20% popust za zobozdravstveni poseg
? Izpolnite spletni obrazec TUKAJ!

Doktor 1A ocenjuje zadovoljstvo pacientov med 17 zobozdravniki v SLO in HR, ter tako razpolaga z preverjenimi podatki o zadovoljstvu pacientov, ki so zobozdravstveni poseg že opravili. Pri njih lahko preverite tudi cenovno primerjavo med zobozdravniki in v kolikor kliknete na spodnjo sliko, ter izpolnite obrazec s svojimi podatki, prejmete 17 neobvezujočih ponudb in si tako zagotovite še BON 100€, ter dodatni 20% popust.

PRIJAVNICA_doktor1a

 

Ni komentarjev

Odgovori