Kaj pa, če je tu neiskrenost?

Jernejin petkov nasvet: Kako poskrbeti, da te najde pravi?

Maša: »Kaj pa če je neiskren

Ni treba daljšega vprašanja, kajne?

ODGOVOR: NEISKRENOST SE PRIDELA.

Zgodba:

Ko sem bila stara okoli 24 let sem živela na veliki nogi. Imela sem vse: kariero, denar. Ne milijone. Ne prve naslovnice revij. Ampak – imela sem vse, kar sem si želela, da sem se počutila svobodno kot ptica, ki zmore vse.

Spoznala sem fanta. Dobila sem idejo, da je 2 leti starejši od mene. Rekel mi je, da ima njegov oče tovornjake (in res jih je imel). Tako kot se je pogovarjal, sem verjela, da dela z njim.

Enkrat je »nekaj jamral« in razumela sem, da potrebuje avto. Sama sem ga imela, a ga nisem potrebovala, ker sem se po mestu najraje vozila s kolesom. In sem mu ga – brez vprašanja! – ponudila.

Sploh se ni branil. Ne vem, če mi je rekel hvala.

shutterstock_235865920-minKonec zgodbe? Ni delal pri očetu. Star je bil komaj 20. Mislim, da niti ni imel izpita za avto. Z njim se je vozil v srednjo šolo. Na dan, ko je avtu poteklo zavarovanje, je rekel, da se je nekje zataknil in če lahko pride jutri. To se mi je zdelo čisto ok, tudi jaz bi avto na registracijo peljala šele drugi dan.

In se je pripeljal. S popolnoma razbitim avtomobilom. Ni poklical policije. Samo vrnil mi je ključe in rekel: »Oprosti.«.

Kako se je to lahko zgodilo meni, če sem dobričina?

Srčno verjamem, da dobimo točno to, kar smo. Na žalost NE kar dajemo: kar smo. Zato vas je tudi toliko ujetih v istih zgodbah, ko vas spoznavajo »neiskreni« in tega ne prepoznate.

Ste se vprašali, s čim si je Jerneja zaslužila tako »nagrado«?

ODGOVOR: Nekoč sem bila zelo ponosna na to, da sem »najmanj zakompliciran človek na tem planetu«. Človek, ki »sprejme vsakogar«. Še danes sem. Ker verjamem v to, da je vsak človek dober. Pika. S to razliko, da so samo nekateri (taki, ki mi PAŠEJO!) sprejeti v moje življenje. Prej sem sprejemala VSE.

shutterstock_147340262Neprecenljivo darilo v obliki totalno razbitega avta

Ko sem razumela, da dobivam, kar sem, sem dobila neprecenljivo darilo (ki je prišlo tudi skozi totalno razbit avto)!

Kakšna je zaradi tega razlika v mojem življenju?

  1. Začela sem se učiti ceniti sebe. Kot rezultat tega se počutim pomembno (ne pomembnejšo od drugih, ampak dovolj pomembno, da lahko zahtevam, da me spoštujejo tudi drugi)
  2. Ljudje me NE izkoriščajo / varajo več. Ne morejo. Ker taki ne pridejo v moj krog.
Da v vašem življenju nikoli več ne bo NEISKRENEŽEV – lahko dosežete! Kako – vam razložim v treh korakih v naslednjem FB LIVE oglašanju, v torek zvečer okoli 20:30 ure TUKAJ.

Strokovnjakinja za ustvarjanje novih idealnih partnerstev,

Jerneja K.

P.S.: BTW – si se že naučil/-a predstaviti se v enem stavku in eni sliki tako, da te tvoj (bodoči) IDEALNI TAKOJ PREPOZNA? Tega sem naučila vse člane moje nove FB skrite skupine »Samski: kako HITREJE spoznati IDEALNEGA partnerja« prejšnji teden v mini tutorialu. Kliknite sem in se pridružite!

Deli
Prejšnja objavaLjubezen je sladka ... ali pa v obliki torte
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 15.4. - 21.4.2019
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori