Kaj pa, če sem decembra brez partnerja?

Prazniki so čas druženja s prijatelji in družino. Po vsakem druženju prijatelji odidejo domov, ti pa ostaneš sam.

Prazniki.

Eno leto sem organizirala okraševanje novoletne jelke pri meni, bilo je … najboljši približek tistega, česar sem si od decembrskih praznikov zares želela.

Razen tega, da so na koncu VSI odšli.

In tako sem še enkrat zapored izbirala med:

Biti na božič sam ali s starši?

 1. Biti sama na božič (vsi vemo, kaj je po TV, kje so vsi ostali in da se v resnici sami NIKOLI nimamo tako lepo, kot mislimo, da se bomo imeli).
 2. Biti na božič z mojimi starši (vsi vemo, kaj TO pomeni … Stavki kot so: »Jerneja, jaz si samo želim, da si srečna. Tvoji kolegi bodo šli, ko boš stara. Ne bo jih. Daj si najdi nekega dečka, ustvari družino …«

Nič slabega ne misli. Ker NE VE, da je DANES najti res kvalitetnega partnerja VELIKO TEŽJE, kot kdaj koli prej.

Zakaj je najti res kvalitetnega partnerja veliko težje, kot kdaj koli prej?

Ker:

oktober 2018 J&M (62)-mina) Smo veliko bolj zaposleni in si ne upamo vzeti časa (da nam ne bi slučajno kdo »vzel« kariere).

b) Živimo življenje na polno in si ne vzamemo časa – ker: kdaj pa, če ne zdaj?

c) Smo veliko bolj zahtevni kot vsi naši predniki in nam to, da spoznamo samskega, ki si želi ljubezni, ni več dovolj.

Če je tvoj odgovor JA! sploh pri zadnjem odgovoru – ČESTITAM!! Si na poti K SREČI 🙂
Če je tvoj odgovor JA! pri prvih dveh – DOBRODOŠEL/LA – če je tvoja (vsaj skrita, a močna) želja, ustvariti dolgotrajno in ljubeče partnerstvo.

DOBRODOŠEL/LA v programu, ki je namenjen točno tistim samskim, ki

 • So najbolj zaposleni in ‘nimajo časa’.
 • Nočejo spoznati kar nekoga, ampak KVALITETNE potencialne partnerje (po možnosti samo enega in to čim prej, kolikor je možno).
 • In so ODLOČENI, da bo leto 2019 IN vaše leto – kot osebe! – IN leto, ko bodo spoznali bodočega gospoda ali gospo »Sanjski/-a«.

Prijavi se TUKAJ ali preveri DODATNE informacije

 728x245 (1)-minKAJ PRINAŠA PROGRAM?

Program je unikaten z več zornih kotov.

1) Čas in kraj nista pomembna. Primeren je za čisto vsakega: ne glede na delovni čas, ne glede na časovno zono, ne glede na fizične ‘hibe’. Ker: čeprav se bodo predavanja (vsakih 14 dni 2 uri) dogajala v MB, ga lahko spremljaš:

 • ALI na licu mesta (v MB).
 • ALI on-line – v živo.
 • ALI v zase primernem času – ker dobiš:
  1. IN POSNETKE.
  2. IN PREPISE vseh predavanj (primerno tudi za tiste, ki slabše slišite ali sploh ne).

2) Delno individualen, delno skupinski:

INDIVIDUALEN:

Osebno takoj vem, kateri coach mi bo v pomoč, in kateri ne. Vem, da mi ne bo mogel pomagati NOBEN COACH TEGA SVETA, pa če je zlat in z biserčki posut, če ga ne bo NAJPREJ zanimalo moje življenje doslej – iskreno, odprto in v podrobnosti. Zato je prvi del tega programa poglobljen pisni vprašalnik (ki ostane med nama in bogom!), preko katerega te spoznam, da bo najino delo na zelo visoki ravni – taki, ki lahko edino prinese rezultate (govorim iz izkušenj).

par v kuhinji se ljubkuje-minKer vem, kako pomemben je občutek podpore, imaš vsakih 14 dni tudi možnost INDIVIDUALNE podpore v obliki telefonskih »SOS« coachingov oz. za tiste, ki slabo slišite – pisni coaching preko e-maila (cena posamičnega: 39,00 €). To je v praksi neprecenljivo, saj dobiš odgovor, podporo in vodstvo TAKOJ in v zasebnosti. Noben skupinski program tega ne vključuje (vsaj ne tisti, za katere vem jaz), ker vzame veliko časa. A to je ravno bistvo: bolj ko sva »na ti«, lažje ti dvignem vibracijo in te usmerjam. Jaz GREM v to, čeprav vem, da bom sama dala ogromno (preveč) časa zato (bi rekel kak moj poslovni coach). Ampak v resnici mi je pomembno, da narediš preboj. Pika.

SKUPINSKI:

Predavanja se izvajajo v skupini (če ne želiš biti izpostavljen/a, jih lahko spremljaš od doma). Ker sem prepričana, da več kot pride na dan vprašanj, več možnosti imaš, da dobiš odgovor na vprašanje, za katerega sploh vedel/a nisi, da ga imaš. In ko je skupina skupaj, se energija takoj dvigne in to drži še nekaj dni. Neprecenljivo.

Prijavi se TUKAJ ali preveri DODATNE informacije

Kaj pa CENA?

Če si vsaj malo kot jaz, potem si ob 699,00€ misliš svoje …  (čeprav – prej ko se prijaviš, večji je prihranek, tudi do 300,00€!).

PRVIČ: Osebno se mi vedno zgodi to: prvič pogledam, me »zasrbi«, ampak … moram premislit.

Kaj pa če se meni vseeno zgodi? Kaj če se zares najdeva?

Drugič me spet še malo rajca ta program, ker: »Kaj pa če se meni vseeno zgodi? Kaj če se zares najdeva?« Pogledam spet vse zapisano, malo ‘pogooglam’ kreatorja programa in vidim, če mi »sede«. Če mi ne – enostavno odmislim.

DRUGIČ: Če mi sede – se prijavim. Po navadi. Ampak samo – če mi predavatelj sede.

Kako veš, da ti »predavatelj sede«?

oktober 2018 J&M (75)-minŽelim si, da se prijaviš na ta program samo, če ti jaz, Jerneja, kot oseba, delujem kot taka, ki jo rad/a poslušaš, ji verjameš, se ti zdi, da bi te lahko vodila in si pripravljen/a na moje vodstvo.

Nočem, da se prijaviš, če misliš, da »se moraš, ker drugače ne boš nikoli spoznal/a svojega idealnega«. Če to čutiš – pospravi € in jih ali uporabi za kaj drugega ali pa daj na stran.

Odločitev je tvoja.

NAJBOLJŠI ČAS ZA NEODLOČENE 🙂

Če pa se vseeno ne moreš zares odločiti – za neodločenost ni boljšega časa kot je ZDAJ:). Jerneja je namreč samo tokrat, ker je praznični december, pripravila DARILNO serijo 5 on-line delavnic, ki služijo kot BREZPLAČNI UVOD v novi 90 dnevni program (vse pove slika spodaj).

815x315

Delavnice so brezplačne in jih lahko spremlja kdorkoli. Na FB strani »Vsi ki ste samski« in FB strani »Jerneja Krapše« bo prenos, vsak petek prazničnega decembra ob 07.30 uri zjutraj. Vse, kar ti potrebuješ, sta zvezek in pisalo in .. kaj še? ODLOČITEV.

Če ti bo serija teh delavnic koristila, pa je potem samo še tvoja odločitev, ali želiš še naprej po tej »speedy«, a resnični in tvoji poti do **idealnega** partnerstva.

Jerneja je pomislila tudi na tiste, ki imate radi »delovne zvezke«. Ker je tako lažje, ni res? Če ob delavnicah želiš še zapiske, se prijaviš tukaj – ker jih dobiš izključno po mailu, še isti dan, ko bo predavanje.

P.S.: Aja, pa še poseben BONUS je – dodatnih 30 dni podpore. A ne za vsakega … 🙂 Preveri TUKAJ.

Prijavi se TUKAJ ali preveri DODATNE informacije

Deli
Prejšnja objavaKaj je ljubezen?
Naslednja objava🔒 VIDEO: Ljubezenski nasveti | Osnove pristopanja k dekletom
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori