Na ona-on iščeš po iskalnih seznamih in si ogleduješ profile všečnih uporabnikov. Ko klikneš na profil simpatije, se ti pod oblačkom pojavi nov oblaček v vijolični barvi, noter pa je zapisan namig. Pa veš, za koga je ta namig tam? 🙂

Zate! Namige smo na profile dodali, da bi bili rezultati iskanja in uporaba portala ona-on še lažja. Poleg tega so lahko ti namigi odlična iztočnica za prvo sporočilo. Oglejmo si vse namige, ki jih lahko vidiš na profilih všečnih uporabnikov.

Kje najdem omenjene namige?

Omenjene namige najdeš na vsakem profilu, ki si ga ogledaš. Namig se bo nahajal takoj za predstavitvenim stavkom. Namigi so različni, saj portal preveri kakšen namig bi ti pri ogledanem profilu najbolj koristil.

ona-on-zasebi-stiki-resne-zveze-zmenki-namigi1

1. Imata skupne interese. Preveri!

Ko si izpolnjeval/a svoj profil, si izbral/a interese. Če je oseba na drugi strani izbrala podobne interese, je to dober znak, da se bosta ujela na veliko področjih. Interesi predstavljajo odlično izhodišče za tvoje prvo sporočilo.

Izberi en skupen interes in prični pogovor z uporabnikom tako, da izpostaviš interes in naslovnika nekaj vprašaš. Kako še pričeti pogovor, preberi tukaj (za dekleta) in tukaj (za fante).

2. Visoko astro ujemanje. Piši mu / ji!

Uff, zvezde pravijo, da se ujemata. Preveri na čem temelji astrološko ujemanje, vsekakor pa moraš skozi pogovor ugotoviti, če se res ujemata. Zato ta namig izkoristi za to, da simpatiji poveš, da sta zapisana v zvezdah. 😉

3. Dober sogovornik! Piši mu! / Rada klepeta! Piši ji!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-namigi

Si morda zadržan/a in ti je težko začeti pogovor? Morda je ravno ta oseba prava za prebijanje ledu, saj pridno piše in odgovarja na sporočila. Psst, velika možnost, da bo odgovoril/a na tvoje sporočilo.

4. Danes še nima gneče. Piši mu / ji!

To pomeni, da uporabniku oz. uporabnici danes še ni pisalo veliko simpatij. Ne pusti, da do gneče pride. Bodi prvi/a in zbudi njegovo oz. njeno pozornost, preden se ta gneča začne. Tako imaš večje možnosti, da bo tvoja simpatija videla sporočilo in nanj odgovorila.

5. Rad/a ima zmenke v živo! Povabi!

Vse besede so odveč. Ve, zakaj je tukaj in ne komplicira. To je iztočnica za: akcija, akcija, akcija. 😉

6. Nov/a na portalu. Pozdravi ga / jo!

Namig že sam po sebi pove bistvo, a kar je zate pomembno je to, da uporabnik še nima veliko kontaktov. Zato bodi med prvimi, s katerimi bo začel/a klepetati na portalu.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-namigi2

Morda boš tudi edina oz. edini, s katerim sploh bo klepetal/a. In bo s teboj zapustil/a portal, še preden mu / ji oznaka izgine. 😉 Preberi še, kaj pomenijo druge ikone oz. oznake na iskalnih seznamih.

7. Nima še veliko zmenkov. Povabi!

Uporabnik oz. uporabnica se še ni dogovoril/a za veliko zmenkov. To je tvoja priložnost, da si med prvimi, ki ga / jo povabi na zmenek. Imaš čas, da pišeš, preden bo zmenkov veliko. Izkoristi!

Zakaj je to koristno zame?

Namigi so tukaj zate, da ti dajo informacijo o všečnem uporabniku oz. uporabnici. In zato, da jih izkoristiš kot iztočnico za prvo sporočilo. Priporočam ti, da jih upoštevaš. Zdaj pa – akcija!

Srečno!


Preberi še naslednje plonkce:


 

2 Komentarji

 1. Živjo Florijan,

  mene pa zanima, kdaj , v kateri točki ali fazi spoznavanja s prijetnim sogovornikom/kandidatom, zapreti svoj profil tukaj in s eosredotočiti le na enegfa kandidata …? Namreč, ne želim si prehitro zapreti možnosti, hkrati pa tudi ne želim drugim kandidatom dajati lažnega upanja ali jih zavajati… Velika dilema, ki me že dlje časa muči.

  Hvala za odgovor 🙂

  • Živijo,

   tu sicer pravega in natančnega odgovora ni. Če ste spoznali nekoga, ki vam je všeč, in sta že bila na zmenku v živo, torej portal ni več edini način za vajino komunikacijo, saj sta si najbrž imenjala druge kontakte, potem lahko svoj profil zamrznete.

   Z zamrznitvijo profila niste več vidni na portalu, ne prejemate informacij o dogajanju na profilu, a če imate članarino vam bo kljub zamrznitvi tekla naprej. Če boste želeli svoj profil uporabljati naprej, ga aktivirate tako, da se prijavite s svojim uporabniškim imenom in geslom.

   Če se izkaže, da je vaša simpatija prava, lahko kasneje svoj profil izbrišete. Upam, da bomo kmalu slišali tudi vajino zgodbo o spoznavanju.

   Srečno! 🙂

Odgovori