Kaj si želijo ženske in kaj zanima moške?

Dogodke in izlete za samske pripravljamo že nekaj let, samo tukaj pa razkrivamo zanimiva dognanja. Kaj privlači moške in kaj navdušuje ženske? V nadaljevanju ti predstavljamo nekatera dejstva.

Živiš aktivno življenje? Morda celo preveč? Ali se bolj skrivaš »na varnem« in si kljub temu želiš sprememb? Po izkušnjah sodeč, si vsak želi novih poznanstev in priložnosti, da bi srečal tisto pravo osebo. Toda ob tem se sprašuješ, kako se ponovno podati v svet zmenkov ali kako premagati strah in se sam/a podati med nove ljudi.

shutterstock_531869767-minSi dovoliš, da osebo, ki je res pritegnila tvojo pozornost na spletu ali v lokalu, povabiti na pravi zmenek? Brez tega namreč ne gre. Enostavno povedano, da neko osebo spoznaš, kakšna je v resnici, jo moraš spoznati v različnih situacijah. Običajno je tako, da so vsi odnosi na začetku lepi in romantični, vse dokler ne pride do zahtevnih skupnih situacij in odločitev. Potem se šele izkaže iz kakšnega »testa« je nam ljuba oseba.

Kaj pa če ti povemo, da imaš možnost vnaprej srečati osebo, ki ima podobne hobije in interese kot ti? Z ekipo imamo veliko srečanj s samskimi osebami, slišimo veliko zgodb in pomislekov, pa potem tudi zahval ob srečnih ujemanjih, zato svetujemo sledeče:

  1. Ne čakaj na jutri, da »zlezeš« iz naslonjača, ker jutrišnji dan morda ne pride.
  2. Ko se ponuja priložnost, jo zagrabi in naj te ne premaga strah po neznanem ali strah pred razočaranjem.
  3. Nove prijatelje ali sorodno dušo lahko spoznaš le, če si vedno zvest/a sebi in odkrit/a do drugih.
  4. Obiskuj kraje, hodi na izlete in dogodke, ki te navdušujejo in privlačijo.
  5. Si zaključil/a slabo zvezo in si želiš samo tega, da te nihče veš ne prizadene in si misliš, da ti je bolje če si sam/a? Verjemi, v dvoje je vedno lepše, če si s s pravo osebo.

 

Kako narediti prvi korak za želeno spremembo?

Dnevi bežijo in vsak zamujeni trenutek se ne vrne nikoli več. Kaj bi si želel/a storiti ali doživeti, če bi vedel/a, da je jutri tvoj zadnji dan življenja? Je to ples, je to petje, je obisk morja, zabava s prijatelji ali let na drugi konec sveta?

shutterstock_458738377-minOstajaš doma, ker tvoji prijatelji ali prijateljice nimajo časa ali pa jih ne veseli, kar veseli tebe? Zakaj bi še ti ostajal/a doma? Širši krog prijateljev in znancev kot imaš, več stvari lahko doživiš in spoznaš. Četudi si aktivna oseba in se ves čas družiš z istimi ljudmi, težko razvijaš sebe ali doživiš nekaj novega.

Naj te ne bo strah spoznavati nove ljudi. Ena od možnosti za nova poznanstva je tudi, da se udeležiš dogodkov in izletov. Le teh se udeležujejo osebe z istimi interesi in osebe, ki si tudi želijo spoznati nove ljudi. Gre za zanimive, uspešne, zabavne ljudi, ki so prav tako kot ti v življenju doživeli veliko stvari. Tako se lahko družiš v sproščenem okolju, brez velikih pričakovanj in se ob tem zabavaš. Poskrbljeno je za varno okolje in zabaven animacijski program, zato da vsi udeleženci lažje navežejo prve stike, pa tudi zato, da se vsak pokaže v »pravi luči«. Kar je najbolje, na tovrstne dogodke in izlete lahko prideš sam/a in se imaš ob tem naravnost čudovito.

 

Preveri razpoložljive spoznavne dogodke!

Kaj si želijo ženske in kaj privlači moške?

shutterstock_531158170-minVedno znova ugotavljamo, da si ženske želijo počasnega navezovanja stikov in z moškimi ne želijo hiteti pri spoznavanju. Dragi moški, ne pozabite, da je potrebno simpatiji dati čas, da vas spozna in začuti in pri tem je ne smete priganjati. Dovolj so le namigi, prijazne geste in prijetna spodbuda. 😉

Moški imajo manj strahov in so zato manj zadržani. Drage ženske, dovolite moškemu, da vam dvori, navsezadnje je to njegovo »poslanstvo« 🙂

Ženske imajo rade ples in se tudi najbolj številčno udeležujejo dogodkov in izletov, kjer je poudarek tudi na plesu. Prav tako imajo zelo rade pohode, kjer je dovolj časa za prijetne pogovore in navezovanje stikov, brez občutka dodatnih obveznosti. Moški, če si torej želite spoznati pristno in zabavno damo, potem četudi niste vrhunski plesalec, ne zamudite plesnih srečanj.

shutterstock_552066784-minKaj pa imajo radi moški in ženske? Vsekakor gre ljubezen skozi želodec. Najbolj uspešno in spoznavno-bogato srečanje je, kadar je druženje zasnovano na odlični kulinariki in degustacijah priznanih vin. Na tovrstnih druženjih je vedno poskrbljeno za kulturno pitje vina in izobraževanje na temo vina. Kako smo se imeli na Martinovanju 2017, si lahko preberete TUKAJ.

Želim na ona-on spoznavni dogodek!

Na vsakem dogodku pa izveš veliko novega in se preko ekipnih iger čudovito povežeš z vsemi udeleženci. Stremimo k temu, da je druženje zelo sproščeno in domače, zato udeležencev običajno ni več kot 45. Manjše kot so skupine, bolje se lahko udeleženci spoznavajo in vsak ima priložnost, da tudi sam izstopa ali bolj opazuje, če mu je to bližje.

Imaš še vedno dvome, strahove in vprašanja?

V kolikor je strah premočen, da bi naredil/a prvi korak in se sam/a brez prijateljev ali prijateljic podal/a na tovrstni dogodek ali izlet, se vedno lahko po vzpodbudo ali dodatne odgovore na tvoja vprašanja obrneš na naša animatorja, ki sta prisotna na izletih in dogodkih.

Naj še enkrat povzamemo, zakaj lahko narediš prvi korak prav na katerem od ona-on dogodkov:

  1. Varno okolje in bogat animacijski program.
  2. Preko celotnega dne lahko sodeluješ toliko, kot želiš sam/a
  3. Organiziran je prevoz, vključeno je kosilo in degustacija 6 vzorcev vina v najbolj zanimivi kleti, družili se bomo ob sprehodu ter plesu ob živi glasbi.
  4. Za sproščeno vzdušje bosta skrbela dva izkušena animatorja, ki sta se tudi spoznala na ona-on portalu.
  5. Program je zasnovan tako, da je zanimiv za moške in ženske. Na tebi je le, da se prijaviš.

Preveri ona-on spoznavne dogodke!

 

Sem mama dveh razigranih malčkov in partnerka čudovitemu moškemu, ki sem ga spoznala na portalu ona-on.com. Sem neumorna ljubiteljica narave, lepot in tradicije Slovenije, obožujem sladice in na sploh kulinariko. Za sprostitev rada vrtnarim in sem v krogu družine. Ob romantičnih filmih pa vedno potočim kakšno solzico. Zelo rada organiziram izlete in druženja tako za družino in seveda za poslovne namene (Vesela doživetja - www.veseladozivetja.si).

Ni komentarjev

Odgovori