VIDEO: Kako boš čim prej v idealnem partnerstvu z idealnim?

Ali res lahko ljubezen 'šprica' kar naenkrat? ... ali kako bom do božične družinske večerje v idealnem partnerstvu!

Predstavljaj si, da si ga / jo našel/a. Popolnoma idealnega partnerja zase! Kako se počutiš?

Ne beri naprej – odgovori si: »KAKO SE POČUTIM ZDAJ, KO SEM ŽE V VEZI S SVOJIM IDEALNIM PARTNERJEM?«

»Pa če še pa nisem, kako naj si to predstavljam!?!« vas tolikokrat slišim.

Evo blokado, ki tvojega idealnega drži stran od tebe kot najmočnejši repelent (in niti ne rabiš v soboto 16. junija na Spoznavnem pikniku rezervirat prostora v mojem super kotičku »**Idealni EKSPRESS**«, če je to res za vas, potem ste pravkar postali najprivlačnejši magnet za ZARES in SAMO *iDEALnega* partnerja <3).

Kaj mislim s tem?

Vsi ste že kdaj videli kako zvezdnico na rdeči preprogi (Oscar-ji, Grammy-ji, Viktorji 😉 …)? Ste videli, kako glamurozno so oblečene? Kako novinarji/ke letajo okoli njih in pregledujejo vsako zlato nitko in se čudijo novim stvaritvam (ker se niti ena obleka NIKOLI ne ponovi!)?.

Vprašanje za milijon €: KJE JE TA OBLEKA NASTALA?

V Parizu? Mogoče. V šivalnici? Verjetno! Ampak – to še ni rojstvo obleke. Kje se je RODILA, da je potem lahko NASTALA?  V studiu modnega oblikovalca? Blizu smo. Rodila se je V MISLIH (verjetno) modnega oblikovalca (mogoče tudi zvezdnice).

Najprej v mislih.

Ko je misel ta oblikovalec opazi in bil nad njo navdušen, se je začel proces ustvarjanja. Obleko je narisal. Se verjetno 100x popravljal v detajlih, jo dal v vpogled zvezdnici, izbiral blago, pravilno krojil, pravilno rezal, izbral sukance, izbral šiviljo itd.

ENAKO je za čisto vse na svetu!

Skratka – razumete poanto? ENAKO je za čisto vse na svetu! Karkoli želite imeti v svojem življenju, se NAJPREJ rodi v glavi (= vaša misel) in potem to rodi OBČUTEK (in verjamem, da je to, v povezavi z partnerstvom, nek NAVDIHUJOČ občutek (navdušenje, radost, ‘komaj čakam – občutek’).

Ali res lahko ljubezen ‘šprica’ kar naenkrat?

Zato, Albin, ki si mi v četrtkovem FB LIVE oglašanju postavil to odlično vprašanje: »Ali res lahko ljubezen ‘šprica’ kar naenkrat?« (in – hvala za SUPER vprašanje, ker si z njim pomagal številnim drugim!) – moj odgovor je »DA«.

In ne samo to! Ali veste, da je odgovor na to vprašanje KLJUČEN, če ste res odločeni, da hočete (recimo) do naslednje božične družinske večerje (tiste, na kateri vas kar naprej sprašujejo: »No, Julija / Petra / Sofija …, si že našla kakega? Pa se ti ne zdi, da je zdaj pa že čas, da nehaš bluzit in se zresniš?«) zares NAJTI (in ne samo sanjati) svojega **idealnega partnerja**?

Tvoja,

mentorica za to, da končno in zares spoznaš *iDEALnega* partnerja in si z njim ustvariš ljubezni polno življenje, 😉 Jerneja


P.S.: Kaj si pripravljena zares narediti drugače zato, da ‘bo imel tvoj bodoči mož najbolj kul ženo na svetu’? 😉

Prijavi se na brezplačni 20 min individualnimi posvet »IDEALNI Ekspress! Za več Ljubezni, več Življenja, manj osamljenosti« na licu mesta – na pikniku v Mengšu. Na posvetu ti bom pomagala, da boš prepoznala svojo ‘skrito blokado’, ki tvojega idealnega drži stran od tebe kot Avtan komarje na pikniku;-), zato da boš v svoje življenje takoj (že včeraj!;-)) manifestirala svojega sanjskega moškega, brez novih (pre-)številnih mukotrpnih spoznavanj ‘samih istih, ne pravih moških’, po metodi I.D.E.A.Lni.

Število mest za posvete je omejeno, prav tako je posvet izključno za tiste, ki boste vzeli ‘ALL INCLUSIVE vstopnico’ (podrobnosti poglej tukaj), zato priporočam, da se hitro odločiš =) (mimogrede: individualno delo z mano se začne pri 499€/mesec, ALL INCLUSIVE vstopnica za piknik pa stane 24€ … ;-)).

P.P.S.: Da ne boš mislila, da so taki posveti ‘brezvezni’, ker nekdo ‘samo hoče nekaj prodajat’ – poglej, kakšen rezultat je nekaj tednov po takšnem brezplačnem posvetu dosegla Srečnica 44 (na strani čisto spodaj).

Deli
Prejšnja objavaZ jogo do boljših tekaških rezultatov
Naslednja objavaSe prijateljstvo med ženskami razlikuje od tistega med moškimi?
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori