Dve pravili spletnega spoznavanja

Jernejin petkov nasvet: Kako poskrbeti, da te najde pravi?

»Ne glej na zunanjost, ampak na tisto, kar je znotraj« – to je moj predstavitveni stavek.

Pa tudi, da ne iščem avantur. Po navadi, ko zagledam dekle, ki me zainteresira, tale stavek: »Oprosti, ker motim, ampak sem opazil, da sva v podobni situaciji, se mi pa dopadeš in ne bi bilo slabo te spoznati.«

»Zakaj nimam več odziva pri spoznavanju na spletu?« – piše Andrej.

shutterstock_252022972-minSe najdeš v tem?

Stavki so čisto super. Povedo, da si prijetna oseba.

Kaj naredijo tisti, ki jih berejo? Kliknejo »DELETE« (je napisal Andrej).

Boli. Vem. Izgubiš voljo. Nehaš verjeti, da je dobro biti »prijeten« in da si takih nasprotni spol želi!

Ker v resnici si prijeten človek. In ljudje si želimo prijetnih ljudi – za človeka, s katerim bomo v zvezi! Kje je torej problem in predvsem – kako ga rešiti? Se ga sploh da?

O, ja! Pa še kako! Če le poznaš nekaj trikcev in pravil spletnega spoznavanja, ki te jih večinoma nihče ne uči. Ker koraki temeljijo na psihologiji čisto drugega življenjskega področja, ampak …

PRVO PRAVILO SPLETNEGA SPOZNAVANJA

To je spoznavanje. Prvo pravilo, ki si ga zapomni pri spoznavanju, še posebej spletnem:

– spoznavaš popolne tujce.

Predstavljaj si prizor: pozvoni pri vratih. Vprašaš, kdo je. Zaslišiš prijeten glas, ki pravi, da ima nekaj zate in pravi, da ga/jo spustiš naprej. Kaj narediš?

Večina človeka NE BI spustila naprej.

Seveda ne – to je TUJEC. Lahko je še tako prijeten, ampak – vrata v tvoj dom so mu zaprta!

Enako deluje spoznavanje na spletu. Zato predstavitev, v kateri te oseba, ki išče partnerja, vidi samo kot prijetnega fanta/ dekle, NE prinese odziva.

DRUGO PRAVILO SPLETNEGA SPOZNAVANJA

Predstavi se tako, da bo oseba na drugi strani TAKOJ:

  • v svojih mislih videla, kakšno bo NJENO življenje s teboj,
  • jasno razumela, ali imata kaj skupnega,
  • začutila, da se ZARES zanimaš zanjo.

 

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori