Kako gredo skupaj prazniki in samski?

samski za praznike

Biti samski za praznike se seveda ne sliši najlepše, ampak potrebno se je zavedati, da sami vendarle nismo nikoli.

Imamo družino, prijatelje, nenazadnje pa morda tudi kakšno simpatijo. Prazniki nikakor niso ovira za spoznavanje. Tudi “tam zunaj” je kopica samskih, ki razmišlja podobno in zakaj se ne bi morda ravno vidva spoznala za praznike?

Kaj početi?

Niste edini samski – Zapomnite si to!

Za začetek … pojdite od doma. Utesnjenost med štirimi stenami vsekakor ne bo pripomogla k boljšemu počutju.

Sprehod na prostem, ogled kakšne znamenitosti in kavica v lokalčku med ljudmi. Vse to človeku močno pomaga, kadar čuti osamljenost. Ne pozabite na prijatelje in prijateljice, ki so vedno za kak sprehod, družbo in “kofetkanje”.

Če ste raje doma, obstaja kar nekaj načinov za razbijanje monotonosti. Pripravite si zakladnico priljubljenih filmov in si privoščite filmski maraton. Morda povabite dobro družbo in se pozabavate ob dobri hrani in pijači. Zapomnite si, da niste edini samski na tem planetu.

Razmislite o 2023

Staro leto se končuje, čas je za razmislek o novem. Poglobite se vase in se iskreno povprašajte o ključnih ciljih v naslednjem letu.

Pripravite si realne načrte in pomislite, kakšen bi bil vaš idealen partner. Vzemite si čas in razmislite tudi o tem, kako aktivni ste bili doslej na področju iskanja svoje druge polovice.

Lahko še kaj izboljšate, spremenite pristop?

Če ste prijavljeni na ona-on.com, je čas za osvežitev vašega profila. Spremenite opis, zapišite kaj globokega ali pa šaljivega, objavite svoje zadnje fotografije, na katerih boste nasmejani in pozitivni.

Če še niste na ona-on.com, je zdaj pravi čas, da si ustvarite profil in preizkusite svet spletnega spoznavanja.

 

Poglavitnega pomena pa je vsekakor, da si partnerja ne iščete na silo. Najboljše pride takrat, ko najmanj pričakuješ in zato je ljubezen tako lepa, ker nikoli ne veš, kje udari.

Ne zavračajte povabil

Veliko samskih se težko odloči sprejeti povabilo na zabavo za novo leto, ker imajo občutek, da bodo tam viseli sami v kakšnem kotu s kozarčkom v roki. V resnici pa je na licu mesta povsem drugače. Če ste neradi sami za praznike in, če morda nimate v načrtih preživljanja najdaljšega večera v letu s svojo družino, je čas za sprejem vabila, ki vam je poslano.

Po nekaj letih premora so večji dogodki in množica ljudi nazaj, zato se “dogaja” in tam, kjer se dogaja, lahko tudi koga spoznate. Lahko pa na zabavo povabite svojo simpatijo, s katero klepetata na ona-on.com. V sproščenem vzdušju se bosta zlahka spoznala še precej bolje.

Naredite tako, da vam bo všeč

Za začetek si vbijte v glavo, da so prazniki dnevi kot vsi ostali. Radi berete pa kar nekako ne najdete časa? Izkoristite dneve miru in samskega stanu za kakšno dobro knjigo. Ženske si lahko privoščite dolgo in dišečo kopel ob dobri glasbi v ozadju, za popestritev pa kak kozarec vina. Moški se morda v kopeli ne vidijo, zato pa jim oči zasijejo ob pogledu na PlayStation in misel, da bi v živo premagali katerega od prijateljev.

Popolnoma vseeno je, kaj počnete, dokler je to tisto, kar vas razveseljuje in okupira vaše misli. Lahko pa ste tudi kreativni. Vam leži pisana beseda? Pričnite pisati spletni blog, ali pa magari kar pravi pravcati roman. Izdelajte unikatne voščilnice in z njimi presenetite družino in prijatelje.

Kljub vsemu, kar boste počeli, pa je še vedno povsem pri roki največja baza samskih na spletu. Udobno se zleknite na kavč pod toplo odejo in kliknite ona-on.com. Morda pa še to leto …

Ni komentarjev

Odgovori