Kako izbrati popoln kraj za prvi zmenek?

Po dobrem prvem zmenku bo sledil drugi, tretji, ...

Lokacija prvega zmenka bi lahko v veliki meri odločila, ali se bo drugi zmenek zgodil. Kako torej izbrati zmagovalni prostor za prvi zmenek?

Upoštevajte želje in lastnosti povabljenca

Razmislite, kaj veste o osebi, ki jo vabite na prvi zmenek in temu primerno izberite lokacijo. Morda bosta najbolj uživala v aktivnem zmenku, na katerem se bosta sprostila v aktivni igri ali športni aktivnosti. Morda je za vaju bolj primeren pustolovski zmenek, na katerem se bosta znova počutila kot otroka ali poskusila nekaj novega. Morda pa je pravi adrenalinski zmenek, kjer se bo vajin srčni utrip dvignil v višave. Upoštevajte želje povabljenca, a ne pozabite nase. Le, če bosta uživala oba, bo prvi zmenek lahko uspešen.

DOGODEK: Ona-on in WOOP! Bowling v Areni – Prijavi se na dogodek in morda tam spoznaj koga zase.

Pomislite, kaj želite izvedeti o svojem potencialnem partnerju

Izbira lokacije ni pomembna le za uživanje. Z izbiro prave aktivnosti za prvi zmenek lahko na precej enostaven način preverite, kakšen je vaš potencialni partner v resnici oziroma kako se bo obnesel v zvezi in skupnem življenju.

Pomislite na vse, kar vam je v zvezi pomembno in temu primerno izberite aktivnost.

1. Komunikacija

Dobra komunikacija med partnerjema je osnova vsake trdne zveze. Zato je pomembno, da že na prvem zmenku preverite, kako znata sodelovati in medsebojno komunicirati.

Odličen kraj za testiraje teh lastnosti so WOOP!-ove sobe pobega. Gre za zabavno 60-minutno igro, polno ugank in zagonetk, ki na preizkus postavi vajino sodelovanje.

Na voljo je kar 10 različnih tematik, od pustolovskih, do misterijev in grozljivk. Izberita tematiko, ki bo v vama prebudila detektivski duh in se podajta na svojo prvo avanturo.

2. Sodelovanje

Bosta znala sklepati kompromise?

Življenje v dvoje pomeni sodelovanje in sklepanje kompromisov. Brez dobrega sodelovanja je zveza obsojena na propad, zato je le-to ena ključnih lastnosti, ki jo potrebujemo pri partnerjih.

Zabavna aktivnost, ki bo na preizkus postavila vajino sodelovanje, so WOOP! IZZIVI, labirint 20 zabavnih izzivov v 3 različnih kategorijah.

Pri nekaterih izzivih bosta preverila vajino športno vzdržljivost, pri drugih vajino logično razmišljanje, pri tretjih vajino spretnost. Le dober timski duh in medsebojno sodelovanje pa vaju bosta pripeljala do zmage v bitki s časom.

3. Zaupanje

Po raziskavah sodeč naj bi ljudje prešli iz romantične v pristno, dolgotrajno zvezo le v primeru, ko smo prepričani, da lahko potencialnemu partnerju zaupamo.

Kako zaupljiva in zaupanja vredna sta, si bosta dokazala v adrenalinski vožnji kartinga. Atraktivna večnivojska proga WOOP! Kartinga vama omogoča, da se z dvosedim kartom skupaj odpeljeta na zabavo v dvoje. Ob manevriranju na progi bosta preverila, ali je potencialni partner zaupanja vreden oziroma ali ste vi pripravljeni zaupati njemu.

4. Pogum

Spremembe so edina stalnica v življenju, še posebej, ko govorimo o prehodu iz samskega v skupno življenje. Pogum je v zvezi izredno pomemben, saj brez poguma nismo sposobni sprejemati težkih odločitev in pomembnih življenjskih sprememb.

Odlična rešitev za prvi zmenek, na katerem se partnerja spoznata v sprejemanju nečesa novega, je aktivnost, ki jo oba preizkušata prvič. Vrnita se v čas otroškega veselja in se na prvi zmenek podajta v trampolin park, kjer se bosta prepustila zabavnim igram in aktivnostim. Pogum si bosta dokazovala ob skoku iz stolpa ali spustu iz trapeza, ob igranju interaktivnih iger pa se bosta sprostila in v sebi prebudila pristno veselje.

5. Samozavest

Ko postanemo del zveze, v zvezo investiramo del naše identitete. Če se povežemo z nekom, ki ima o sebi dobro mnenje in se ceni, nam to omogoča, da se tudi sami počutimo dobro glede sebe. Samozavest sodi med najbolj želene osebnostne lastnosti partnerja. A le, dokler ta ne meji na narcistično samovšečnost.

Da bi dokazali svoj in preverili partnerjev nivo samozavesti že na prvem zmenku, se lahko pomerita v igranju bowlinga. Ne glede na znanje in rezultat bosta en drugemu pokazala, kako samozavestna znata biti tudi ob porazu ter dokazala, da znata sprejemati svoje pomanjkljivosti in partnerjeve prednosti.

Ni komentarjev

Odgovori