Kako je spoznavanje na spletu povozilo vročico sobotne noči #2

Nadaljevanje intervjuja z ustvarjalci največje slovenske spletne spoznavalnice ona-on.com

Pogovarjali smo se z Luko Kogovškom, vodjo portala, Tino Centrih, vodjo spoznavnih dogodkov, Florijanom Pajkom, vodjo podpore uporabnikom, in Tamaro Prejac, urednico Magazina.

mi

Koliko je torej tega? Zakaj je ona-on.com največji spoznavni portal pri nas?

Luka: Številke so: 160.000 registriranih, 80.000 mesečno aktivnih, 15.000 dokumentiranih parov od 2001 do danes. Zgodbe najpogumnejših parov najdeš tukaj.

Največji je ona-on zato, ker smo začeli davnega leta 2001, pa tudi vseskozi posodabljamo in razvijamo portal v skladu s trendi in željami uporabnikov. Bistvene so torej koristi in prednosti za uporabnike, ki so naslednje:

Vir: ona-on.com
Vir: ona-on.com
  • Praktičnost – Največja ponudba na enem mestu. Veš, da so samski in iščejo, kar je navadno precej boljše izhodišče, kot lokal v soboto zvečer.
  • Enostavnost – Najlažje iskanje po profilih (videz, interesi, izobrazba, navade, lokacija, hobiji, vera, pismenost, finančni status ipd). Ne izgubljaš časa z neustreznimi.
  • Nadzor nad identiteto – Anonimna, varna, zasebna uporaba (zasebne fotke, kontaktni filter, skriti način uporabe, verificirani profili, blokiranje profilov), veliko orodij, da imaš nadzor nad potekom vsega skupaj.
  • Brez strahu – Ni strahu pred zavrnitvijo, če komu nisi všeč, enostavno ne izveš. Strah pred zavrnitvijo je pri spoznavanju v živo neverjetno zakoreninjena zadeva.
  • Učinkovitost – Sistem za hitro prehajanje od spletnih pogovorov do zmenkov v živo, številni spoznavni dogodki za sproščeno druženje.
  • Asistenca – Ker je za nove uporabnike nekaj dela, da se seznanijo s portalom, ponujamo brezplačno telefonsko asistenco, vodiče, serijo izobraževalnih e-mailov ter najnovejšo pridobitev, ona-on.com magazin s številnimi nasveti, napotki, odgovori na vprašanja uporabnikov ipd.

Brezplačno se registriraj!

Tamara: Ker obstaja že 15 let, ker imamo daleč največ registriranih in aktivnih iskalcev ljubezni in ker našim uporabnikom ponujamo samo najboljše ter portal skupaj z njimi sproti izboljšujemo.

So spoznavni dogodki za samske pomemben del ona-on.com?

Luka: Seveda, tam se množično srečamo v živo in se učimo novih veščin (kuhanje, slikanje, drsanje, smučanje, ples ipd). Novembra smo bili v Mali Drami na odlični predstavi “Nežka se moži”, v decembru smo se šli ob drsanju spogLEDovat na Bled in smučat na Ski Opening na Krvavec.

Foto: Andraž Kobe
Foto: Andraž Kobe

Tina: Res je, predlani smo se tudi učili kuhati na barki, zelo zelo kmalu – 29. januarja, če smo natančni – pa bo potekal Največji zmenek na slepo v S-LOVE-niji 7, kamor vsako leto pride več kot 1.500 samskih iz cele Slovenije. Zmenek bo potekal v klubu Cvetličarna, v sodelovanju z radiem Antena in drugimi sponzorji, ki bodo razvajali z darili, pa že pripravljamo pester animacijsko spoznavni program. Skratka, odlična priložnost za zabavo v januarju!

Tamara: Spoznavni dogodki ponujajo prostor, kjer se lahko samski družijo in spoznavajo v živo. Uporabniki, ki komunicirajo preko ona-on, se lahko spoznajo v živo v prijetnem okolju, ali pa tam prvič spoznajo pravo osebo zase.

Tina: Gre za dogodke, kjer se zbere od 100 – 300 ljudi in kjer je v ospredju aktivnost, ki ti je všeč, ter druženje s podobno mislečimi.

Tamara: Poleg tega se imamo prav na vsakem dogodku odlično, poglej si utrinke!

Kako prepričate pare, ki se spoznajo pri vas, da vam zaupajo svoje zgodbe? To je kar zasebna zadeva, kajne?

Luka: Res je, ni lahko 😉 Osebno se angažiram in potrudim za te zgodbe, saj so navdih in inspiracija vsem, ki še iščejo. Le redki nam zaupajo svoje zgodbe v zameno za certifikat ljubezni, darilca, nagrade, celo sanjsko poroko, ki jo prirejamo vsako leto. Prav te dni se je začel nagradni natečaj “Najina Zgodba – spoznala sva se na ona-on.com“, kjer bomo iskali par, ki se bo na naš račun poročil leta 2017, za 2016 pa par že imamo!

Vir: ona-on.com
Vir: ona-on.com

Tamara: Vsaka zgodba je lepa in edinstvena, zato želimo izvedeti za prav vsako. Res je, da večina parov svoje zgodbe raje zadrži v svoji intimi, a najdejo se tudi takšni, ki zgodbe radi delijo z nami. Tudi zato, ker jim damo vedeti, da so njihove zgodbe za nas pomembne.

Luka: Poznaš pare, ki so se spoznali na ona-on? Namigni jim, da se mi oglasijo na email: zgodbe@ona-on.com ali na 080 64 60 (vodja portala: Luka), da se spoznamo in nagradimo njihove zgodbe ter tvoje posredovanje!

Kaj ob koncu leta svetujete samskim, ki še iščejo?

Tina: Nasvetov je sicer več, izpostavila pa bi dva: pozitivna energija oziroma pozitivna naravnanost ter pogum, da se udeležiš spoznavnega ona-on dogodka – nič ne boli, prisežem!

Luka: Seveda jim svetujem, da se brezplačno registrirajo in preverijo delovanje ona-on.com. Ob tem jim poleg brezplačnega preizkusa ponujamo tudi decembrski 50% popust na vse članarine.

Brezplačno se registriraj!

Tamara: Predvsem, da naj zaupajo sami vase in naj si v letu 2016 dovolijo z ona-on.com podariti pravo osebo, ki jim bo dajala pravo ljubezen, kot si jo zaslužijo.

Luka: Če imaš samske prijatelje in bi jih želel/a v decembru izvirno obdarovati pa jim lahko podariš kar partnerja. Postani Kupid, podari ljubezen, večno ti bodo hvaležni!


Preberi še 1. del intervjuja: Zakaj Slovenci ljubezen iščemo prek spleta in kako je na spletu z romantiko.


 

Ni komentarjev

Odgovori