Kako jo zasvojiti z ENO samo besedo?

Obstaja beseda, ki je vse hude punce niso navajene slišati, vendar jo prav s to besedo popolnoma zasvojiš in povečaš privlačnost med vama.

S to besedo se boš ločil od vseh ostalih tipov in izpadel kot pravi moški. Seveda je ta stvar malo kočljiva in je večina žensk ne bo priznala. Ampak jaz ti garantiram uspeh.

Te zanima, kaj je ta beseda? Beri dalje. 

Ženske so navajene dobiti vse

Lepe ženske so navajene dobiti vse. Ker so lepe in priljubljene, se pogosto dogaja, da dobijo zastonj vstop v klub, zastonj pijače od moških, zastonj potovanja in drage večerje.

Prav tako so navajene, da moški naredijo vse za njih, da jim ni treba storiti prav ničesar, da se moški pentljajo okoli njih in ustrežejo vsaki njihovi želji. Navajene so takih tipov, ki se takoj zagrejejo za njih in pokažejo preveč zanimanja prehitro.

Ampak če boš tudi ti tak, ne boš izstopal iz povprečja in za punco ne boš nič razburljivega. S to besedo pa boš poskrbel, da se bo huda punca trudila ZATE in ne obratno. 

Ta beseda je »NE«. 

Tako je, NE. S to besedo ji boš pokazal, da se ne boš odrekel vsem svojim potrebam, željam, hobijem, strastem samo za to, da ji boš ustregel, tako kot to delajo vsi ostali moški.  Zanjo bo to nekaj novega, nekaj razburljivega in drugačnega.

Ženskam so namreč privlačni moški, ki jim ni ženska smisel življenja, ampak vlagajo svoj čas in energijo v svojo kariero, svoje projekte, prijatelje in hobije. Če ji ne boš dal vedeti, da imaš druge prioritete v življenju, kot samo njo, bo to ubilo privlačnost med vama.

Če ji ne boš z vsem ustregel, bo verjetno malo jezna in zafrustrirana, vendar bo podzavestno hotela ona tebi dokazati, da je vredna tebe in tvojega časa, hkrati pa bo dobila občutek izziva in majhnega dvoma, ali ti je res 1000% všeč.

Sliši se kar super, a ne? Zapomni pa si, da ne smeš reči ne kar vsemu, za kar te prosi in to uporabljati kot neke vrste manipulacijo. Najbolj važno je RAVNOTEŽJE med tem, da ji ustrežeš in med tem, da jo zavrneš.

>>> popolnorazmerje.si

Nejc Svete je mednarodni strokovnjak ustvarjanja odnosov, ki se že 10 let ukvarja z izboljševanjem odnosov. Pomagal je že na stotine fantom, kliente pa ima po celem svetu - od Amerike, Anglije, Španije pa vse do Filipinov in Malezije.

Ni komentarjev

Odgovori