VIDEO: Kako najti idealnega? “Naenkrat me ogovarjajo moški mojega nivoja!”

Bi rada izvedela, kako naj se ti to zgodi?

Ko sva postavljali načrt, kako bo razbila svojo blokado, ki ji je na ona-on ‘pomagala’ tako, da je spoznavala same take, ki jih ni želela, se je zgodilo to:

kako-najti-idealnega-partnerja

Zakaj je prišlo do takega preobrata? Naredili sva tehniko 3P, ki sem vam jo predstavila TUKAJ.

Tehnika ‘3P’ je nujna pri ustvarjanju ***neustavljivo privlačnega dating profila**, ki takoj v zate **idealnih** potencialnih partnerjih vzbudi željo po tem, da te spoznajo, te povabijo ven, hkrati pa ti zagotovi zmenke brez ‘zlaganih’, vedno istih moških, ki niso zate, po metodi I.D.E.A.L.N.I.

2 urna spletna delavnica s tem ciljem bo 4. avgusta ob 12.00 uri, investicija je samo za vas, ona-on-ovce, 29,00 € (prihranite 70 €!), lahko pa jo dobite kot BONUS, če se prijavite na 3 mesečni preverjen program – voden korak po koraku! – **IDEALNI NA POTI! Ali – kako si lahko v enem samskem poletju do naslednje božične večerje manifestirm trdno, ljubeče parterstvo z **idealnim/-o** partnerjem v njem!***  Prijavite se na jerneja@idealni365.si.

Kaj je 3P?

Temelji na zadnjih študijah spletnega spoznavanja, ki pravi, da:

  • moški 50 % manj berejo profile kot ženske in
  • 65% več odločajo za prvi korak na podlagi slik profila.

Zato, drage dame, dodajajte fotografije na svoj profil s polno mero jasnosti, KOGA IŠČETE. Pri tem si pomagajte s tehniko ‘3P’:

    1. POVPREČNA: Dodaj slike, na katerih izgledaš malo slabše kot zelo dobro.
    2. PRAVA: Dodaj tvoje slike, ne slike mačke, tvojih nohtov, trepalnic ali kakega avatarja.
    3. PERSONALIZIRANA: Naj slika odraža to, kar ti v resnici si (konkretno se bomo v to spustili na delavnici 4. avgusta, vprašanja že lahko pošiljate na jerneja@idealni365.si).

Več o tehniki 3P si poglej v videu:

Ste kdaj pomislile, da je zato, da svojega **iDEALnega** še vedno niste spoznale, ‘kriva’ vaša slika? 😉

Zamenjajte fotko – za ljubezen vašega življenja! =)

Mentorica za ustvarjanje **idealnega** partnerstva 😉 Jerneja

P.S.: Ali veste, da lahko to poletje čisto zastonj (prihranite 1.587,00 €!) dobite 3 mesečno VIP individualno podporo pri tem, da že do božiča zares zaživite **idealno** partnerstvo po vaši meri? Kliknite sem za več info

Deli
Prejšnja objavaVIDEO: Ljubezni NI lahko najti – je pa ENOSTAVNO. Častna!
Naslednja objavaFOTO in VIDEO: Spoznavni piknik - Avto zmenki, palačinka party, ples in dobra družba!
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori