Predstavljaj si:

  1. ko prižge televizijo, sam od sebe naredi tisti kanal, ki ga ti s takim užitkom gledaš! … in gleda s tabo, medtem ko te neopazno, a ljubeče drži za roko;
  2. ko načrtujeta počitnice in se vrneta iz službe, oba drug drugemu povesta o čisto isti počitniški destinaciji za dopust – fenomenalno! Samo še bukirata =);
  3. ko prideš domov, te čaka popravljena pipa v kopalnici. Ker si enkrat omenila in ker on ve, koliko ti pomeni, da je popravljeno, je to naredil (nima veze, da je poklical mojstra in plačal, ker sam ne zna: Popravil je in to takoj!).

Vsaka od nas sanjari o takem. Ampak – ali verjameš, da obstaja?

Verjamem, da si do zdaj na naših četrtkovih večernih FB live kratkih predavanjih, ki jih lahko spremljaš tudi na FB strani VSI KI STE SAMSKI, že popolnoma (p)osvojila najpomembnejšo lekcijo ‘domače naloge’, ki bo v tvoje življenje prinesla zate *iDEALnega*: To je, da **verjameš, da obstaja**.

Kaj pa zdaj? Verjameš en dan, dva dni, tri dni, 3 tedne, 5 tednov – in nič! Naslednje vprašanje je: Verjameš, da obstaja – Kaj? Kdo? Kakšen?

Moja ‘zahteva’ je bila: »Je človek, ki me sliši, ne samo posluša, razmisli in potem besedno reagira«.

Odgovor na to enostavno vprašanje mora biti dolg najmanj cel popisan A4 list. S čisto natančnimi zahtevami (= tvojimi željami o tem, kakšen moški je tvoj *iDEALni* moški)

Fantastična Savina Atai: Ona je imela napisan cel zvezek, preden je spoznala Giorgosa, vključno s tem, da ‘za zajtrk jé spirulino’ 😉

Sama sem imela sicer par strani. In da Savina ni osamljen primer ali neka ‘čarovnica’, ki ji vse uspe – tu je dokaz:

Moja ‘zahteva’ je bila: »Je človek, ki me sliši, ne samo posluša, razmisli in potem besedno reagira«.

Vem, da si tega želiš tudi ti. Ker mi to pove čisto vsaka, ki se prijavi na brezplačen posvet o tem, kako bi ga ona lahko spoznala.

Misliš, da je ‘nemogoča’? Prisežem, da je moj Mitja točno tak, pred tem pa ni bil noben drug (in tudi ne poznam nobenega drugega moškega, ki bi tak bil)).

In ker vem, da vas 90 % nima volje pisati, sem se odločila, da najpomembnejši del (od 6-ih) ‘domače naloge’, skupaj z vami naredim v spodnjem videu v mini treningu »Kako do *iDEALnega*.

Pripravite zvezke in svinčnike, ker bomo skupaj zapisale del vašega osebnega testamenta, ki ga sicer lahko naredite v celoti, korak po koraku, pod skrbnim mentorstvom. Zato, da boste svojega *iDEALnega* končno tudi spoznale, ne samo sanjarile o njem.

Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

P.S.: Si predstavljate, da samo omenite, da bi rade nekaj v stanovanju urejeno in – dragi uredi – brez vprašanja? 😉

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori