VIDEO: Kako najti idealnega partnerja ~ To te bo naredilo neustavljivo privlačno!

Ali kako postati neustavljivo privlačna ženska najbolj zaželenih moških.

»Veste, ko se primerjam z drugimi (pač tako, čisto zase!), sem super ohranjena! Ampak – mene ne pogledajo zaradi tega mojega groznega nosu … «

»Kakšen pa je?« vprašam.

»Ah, velik in – na sploh odvraten!«

Resničen pogovor na enem od mojih brezplačnih posvetov.

Naj te najprej potolažim z raziskavo nekega psihologa na Harvardski univerzi iz leta 2017, ki je pokazala, da:

  • bolj ko so ljudje privlačni / popolni / takšni, kot ‘bi morali biti’ (po vzoru vseh revij in modnih smernic 😉 ), večje težave pri ustvarjanju dolgotrajnih, srečnih, dolgotrajnih ljubečih zvez imajo.

idealni-partner-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze1

IZKUŠNJA:

Sama sem 15 let razmišljala, da imam grdo postavo in da vsi ne le buljijo, ampak strmijo v moj rumen prvi zob med vsemi ostalimi belimi. Zato sem si vedno zakrivala usta, ko sem se nasmehnila in gledala v tla in se oblačila v kavbojke in majice, ki so o moji ženskosti povedale NIČ.

Z drugimi besedami: Nisem poznala te raziskave. Nisem vedela, koliko sem JAZ – z rumenim zobom, irokezo in mastnim trebuščkom na najbolj ženstveni postavi, postavi v obliki peščene ure, – vredna.

Te idealni partner ne opazi zaradi tvojih delov telesa?

Pomembno: Če si tako zelo prepričana v to, da ti deli telesa delajo krivico in ‘te zaradi njih idealni partner niti opazi ne’ oz. se zgodi, da če te opazi, te postane tako sram, da sebe predstaviš kot totalno ‘bimbiko’, s katero tvoj idealni partner ne bi želel na zmenek, potem se navadi na samsko, osamljeno in žalostno življenje.

idealni-partner-ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze2

Ker bo samo še slabše – če ne boš nečesa naredila drugače kot doslej. Pa ne strašim: To je življenje. Ampak, če veš resnico, jo lahko spremeniš, ni tako?

Moja želja je, da do spoznanja, ki je MOJO ljubezensko usodo spremenilo v sanjsko zvezo (za katero se je moj dragi potegoval od prvega trenutka na zmenku! Fantastično zmagovalen občutek, ki bi ga morala občutiti vsaka ženska!) ne boš potrebovala še nadaljnjih 15 let (kot je matralo mene – v TEM VIDEU razlagam, kaj točno se je dogajalo, za inspiracijo, da stopiš korak, ki ti bo vse spremenil – v nekaj mesecih – ker lahko!).

Kako izkoristiti jesenske dni za utrditev zveze z idealnim partnerjem?

Zato sem se odločila, da letos, kot pomah poletju, pripravim edinstveno in časovno omejeno ponudbo (traja samo do 06. septembra 2018 do 21:00 ure) »Priprava na tvoje novo poletje v kopalkah 2019 – v **idealni zvezi**« ali kako na nov način:

  • izkoristiti 90 osamljenih jesenskih dni,
  • ter jih izkoristiti tako, da do novega ‘poletnega časa za kopalke’ manifestiraš in utrdiš ljubezensko zvezo z idealnim partnerjem – človekom tvojih sanj!

Program je narejen tako, da lahko z njim začneš KADARKOLI – tudi če plačaš zdaj in še nimaš časa, ker je treba začeti nov posel, boš pa lahko oktobra ali novembra.

Sicer pa kako spremeniti svoje prepričanje o vrednosti in postati najbolj zaželena samska ženska najbolj zaželenih moških – brez da greš na ločevalno dieto ali k plastičnemu kirurgu – izveš v spodnjem videu.

Tvoja,

Jerneja , zvezda Severnica na tvoji poti manifestacije za vas **iDEALnega** partnerja =)

P.S.: Če potrebuješ dodatno pomoč za več samozavesti – naučila se je boš v webinarju, ki bo takoj za omenjenim FB livom: »Pusti vedra sardelic, ulovi svojega »Free Willy-ja!«. Prijavi se tukaj, investicija je 19,99 €, RAZEN, če si že v moji FB skupini »Idealni na poti <3«: Samo za moje ‘idealce’ in ‘idealke’ je investicija čisto drugačna. 😉

Deli
Prejšnja objavaOna-on.com svetuje: Kako zapeljati svojo spletno simpatijo?
Naslednja objavaKako veš, da je pravi zate?
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori