Kako najti *iDEALnega* partnerja?

OMB – Da bi bila spet samska? Kriza!!

»Če bi jaz bila danes samska – jaz res ne vem, kako bi našla novega,« sem slišala najmanj 5x na dogodku 500 podjetnic.

Ja, popolnoma soglašam: Junakinje ste, ker se soočate z iskanjem zase *iDEALnega* partnerja.

Izgleda, kot da je bilo včasih lažje: Šli so na ples, se tam zavohali zagledali, si pomežiknili in si napisali pismo ali dve. Preden so se zavedeli, so bili poročeni. ZA VEDNO. Ne glede na vse.

Ta zadnji stavek me spomni na prijateljičino babico, ki je v rahli demenci končno zaživela (žalostno, a resnično!). In se odselila (v dom za ostarele, sicer …) ter svojega moža, s katerim je skupaj od ‘prvega plesa’, noče niti videti niti slišati. Demenca je naredila to, da je oživelo staro čustvo: tisto, ko je bila prevarana. O čemer nihče ni vedel. Razen nje. Takrat se ni spodobilo oditi.

Toliko o tem, kako so bili na boljšem.

Ne komplicirajte

Včeraj sem od Madi Sharme slišala en pomemben stavek: »NE KOMPLICIRAJTE.«

Ampak ne v smislu »Spuščajte kriterije« (to je odločilno tudi pri iskanju partnerja (ki ga ne iščemo samo za 14 dni, ampak vedno ciljamo na desetletja skupnega življenja)).

Vsako jutro se vprašajte, kaj želite v svojem (partnerskem) življenju (do)živeti.

»Ne komplicirajte« v smislu: Vsako jutro se vprašajte, kaj želite v svojem (partnerskem) življenju (do)živeti.

Odgovor mora biti cilj, ki je večji kot tak, ki ga lahko dosežete v enem letu. Odgovor mora biti sanjarjenje o idealu. Edino tako, je rekla, boste ostale na pravi poti, da si to tudi uresničite.

To je otročje lahko – če se le tega lotite na nov način. Če zastavite dovolj močne temelje (o tem sem govorila v zadnjem FB liveu, kliknite za video).

Problem je le v tem, ker je 99 % vseh, ki se prijavite na brezplačni posvet »Kako do *iDEALnega*« takih, ki o tem niti razmišljati niste začele. ZATO *iDEALnega* tudi ne najdete. Pa ga lahko. Ne samo zato, ker sem ga jaz …

Srečnica je našla iDEALnega. Si tudi ti pripravljena na svojega?

Ravno ta teden me je klicala dama, ki se je poimenovala Srečnica-45. Na posvetu sva reševali točno ta problem. Danes si pravi Srečnica zato, ker je ugotovila, da je samo ta korak naredil 60 % njenega uspeha: Spoznala in vstopila je v čudovito zvezo z moškim, o katerem je vedno sanjala – prej pa ga ni našla leta in leta. Njeno zgodbo preberite tukaj (čisto spodaj).

Res, da nekatere še iščejo – a do njih pristopajo čisto drugačni moški; taki, ki so dejansko ‘po njihovem okusu’.

In ponosna sem na Saro, Natalijo, Ireno, Evgenijo, ki so prav tako stopile iz sence in povedale, da so tudi one, ko so začele iskati svojega *iDEALnega* na nov način, doživele svojo spremembo.

Res, da nekatere še iščejo – a do njih pristopajo čisto drugačni moški; taki, ki so dejansko ‘po njihovem okusu’. Nekatere so že našle: ena v vsega 14 dnevih, druga v mesecu in pol.

To so dame, enake kot ti. Samo odločene, da svoje življenje spremenijo tako, da bodo končno zaživele ‘dvojino’ s človekom, ki bo navdušen nad njimi – točno takimi kot so!

V sredo 11. aprila 2018 ob 11.30 na FB strani VSI KI STE SAMSKI ti bom predstavila tehniko, ki bo v tvoje življenje ekspress pritegnila idealnega partnerja! Seveda pod enim pogojem  … kakšnim – izveš v sredo. 🙂

Če si tudi ti taka, te vabim, da se prijaviš na brezplačen telefonski ali skype posvet. Na njem identificirava tvojo skrito blokado, ki idealnega drži stran kot najmočnejši repelent in narediva konkreten načrt – korak po koraku – kako boš svojega idealnega lahko spoznala v nekaj mesecih.

Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, Jerneja

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori