Kako osrečiti moškega?

Morda se na prvi pogled zdi, da je moškega lažje osrečiti kot žensko. Pa vendar imajo tudi moški svoje želje in potrebe. Da bo tvoj moški srečen, mu je potrebno ugajati čustveno in fizično.

Si lahko prav ti popolna ženska v očeh tvojega izbranca? Kljub temu, da se moških drži sloves, da so preprosta bitja, ki jih ni težko zadovoljiti, velikokrat ni dovolj le romantična pozornost ali prijazna gesta, da ga obdržiš srečnega, predvsem pa, da ne izgubi zanimanja zate.

Če želiš imeti ob sebi zadovoljnega moškega, bodi pozorna na spodnje smernice, ki smo jih zate zbrali na enem mestu. Nenazadnje želiš biti kraljica njegovega srca, kajne?

Preverimo najprej predloge, ki bodo zadovoljile in osrečile moške v danem trenutku (kar je seveda pomembno), ne bodo pa trajale večno.

1. Obleči seksi perilo.

2. Uredi se zanj (tako z zunanjim izgledom, kot tudi z izgledom pod obleko).

3. Skuhaj mu najljubšo večerjo. Saj veš, ljubezen gre skozi želodec.

4. Ljubi se z njim. No, seksaj z njim.

5. Bodi spontana in igriva. Pri vsakdanjih dogodkih in v postelji.

6. Pohvali ga pred drugimi, pred prijatelji.

7. Kupi mu kakšno majhno pozornost (občasno).

Vse zgoraj našteto je seveda zelo pomembno, saj govorimo o moških, katerih nagon je zelo razvit in vpliva na njegovo trenutno odločitev. Presoja o vajini vezi bo zagotovo temeljila tudi na teh sprotnih malenkostih, ki ga osrečijo na kratek rok.

Če želiš resnično zavladati njegovemu srcu, samo zgornje ne bo dovolj. Resnična sreča in ljubezen do tebe, ženske, ki jo je izbral za svojo partnerko v dobrem in slabem, se bo razvila v srečen odnos, če bodo zadovoljeni tudi globlji cilji.

8. Prepoznaj njegovo razpoloženje.

Tako kot ženske, imajo tudi moški boljše in slabše dneve. Dlje kot boš z njim v vezi, lažje boš prepoznala njegovo razpoloženje in vzroke zanj ter kako na to reagirati. Pomembno je prepoznati trenutke, kdaj ga pustiti na miru ali in kdaj potrebuje nekoga za pogovor. Je vzrok za nervozo promet ali pa je njegovo košarkarsko moštvo izgubilo – v takem primeru bodi razumevajoča, stopi korak nazaj in mu ne otežuj dneva.

9. Sprejmi ga takšnega kot je.

Nič ga ne bo osrečilo bolj kot to, da ga sprejmeš z vsemi napakami in pomanjkljivostmi. Nerganje nad njegovimi ‘hibami’ ne bo prav nič pripomoglo k vajinemu odnosu. Tvoja zlata vstopnica za njegovo srce je sprejetje vseh njegovih napak.

10. Vprašaj ga za nasvet.

Tako se bo počutil pomembnega v tvojem življenju, pomagaš mu graditi samozavest, saj mu daješ vedeti, da ga potrebuješ, …

11. Spodbujaj ga!

S spodbujanjem ga boš čustveno osrečila. Povej mu, kako neverjeten je, nadarjen, smešen. Pomagaj mu uresničiti sanje in cilje. Vendar pozor, pri tem bodi iskrena. S pohvalo se bo počutil posebnega.

12. Podpiraj ga.

Stoj mu ob strani v vsaki situaciji. Bodi na njegovi strani. S tem mu boš ob dani situaciji dala prepotrebno samozavest in verjemi, to si bo zapomnil.

13. Pokaži mu, da si ranljiva.

Ob dneh, ko si na tleh, mu to pokaži. S tvojo ranljivostjo bo na plan privrela vsa njegova moškost in potrebo po tem, da te zaščiti.

14. Majhne pozornosti

Skuhaj mu jutranjo kavo, pozdravi ga s poljubom, ko pride domov, objemi ga, pošlji mu kratko sporočilo: ‘Rada te imam’, …

15. Povej mu, kako zelo ga ljubiš.

Svoja čustva jasno predstavi tvojemu izbrancu. Pri tem pa ne pretiravaj, da ga ne začneš dušiti s svojimi emocionalnimi izlivi. Naklonjenost naj bo jasna, zmerna in obojestranska.

16. Zabavajta se.

Pozabi na romane o popolni ljubezni in o popolnem ljubezenskem odnosu. Čeprav je pomembno, da vzpostavita močno vez, je še pomembneje, da se zabavata (brez, da bi se za to posebej trudila). Smeh s tabo bo vajin odnos poglobil in vaju posledično naredil srečnejša. Kako biti zabavna? Izposodita si najbolj trapast film, improvizirano se odpravita na plažo, …

17. Daj mu prostor.

Ni potrebe po tem, da si zraven svojega moškega 24/7. Vsak moški potrebuje čas za druženje s prijatelji, za svoje hobije in aktivnosti, brez tega, da mora vsakih 20 minut odgovarjati na tvoja sporočila. Pusti mu preživeti vikend s prijatelji brez zasliševanja.

Vsakdo ima svoje strasti in zasleduje svoje interese in prav je, da imata poleg skupnih tudi vsak svoje hobije. Naj se tvoje življenje ne vrti okoli njega.

Nadgradnja: Kupi mu vikend izlet s prijatelji. Ob tem si lahko brez skrbi, da bodo prav vsi prijatelji izvedeli kako kul partnerko ima!

18. Sklepaj kompromise.

Kadar se ne strinjata, poiščita srednjo pot brez drame in vpitja.

19. Pokaži mu, da si hvaležna.

Pohvali njegove odločitve in delo, ki ga naredi doma. Povej mu, da si srečna z njim, da ceniš delo, ki ga vloži v vajin odnos. Zahvali se za vse prisrčne stvari, ki jih naredi zate. Besedica hvala dela čudeže.

20. Ne išči dlake v jajcu.

Ni hujšega kot prepir pri katerem moški ne ve niti tega, zakaj se prepirata. Če naletita na težavo, poiščita primeren čas in prostor za pogovor (nikakor to ni v javnosti ali pred prijatelji). Ob nestrinjanju raje najprej globoko vdihni, preden se začneš jeziti.

21. Seks.

Vprašaj kateregakoli moškega, kako ga osrečiti in odgovor bo vedno enak. S seksom. Z veliko seksa. Najlažji in najhitrejši način, da ga osrečiš kjerkoli in kadarkoli.

22. Otroci.

No, posebnih besed ob tem ni potrebnih. Mati njegovih otrok bo imela vedno posebno mesto v njegovem srcu.

Osrečiti moškega v resnici ni tako zelo težko, če le poznamo nekaj preprostih trikov, ki so pomembni vsem moškim. Zgoraj našteto je pravzaprav nekaj, kar je prisotno v vsaki uspešni vezi (nekatere alineje v večji, nekatere v manjši meri).

Ni potrebno pretiravati in upoštevati vseh nasvetov in jih izpolniti za vsako ceno. Dovolj bo, če vsaj večini posvetiš nekaj pozornosti. Ključnega pomena je resnična in iskrena ljubezen, ostalo pride spontano.

Zapomni si, ljubezen je pojem, ki zahteva nenehna dejanja. Obstaja pa temeljna podlaga, ki mora biti vnaprej postavljena, da lahko na njej kvalitetno gradiš!

Srečno na vajini poti.

Ni komentarjev

Odgovori