Kako osvajamo Slovenci & Slovenke?

Vseslovenska spletna raziskava Spoznavanje & osvajanje v S-LOVE-niji 2018 razkriva najpogostejše osvajalske tehnike Slovencev in Slovenk!

Vseslovenska spletna raziskava Spoznavanje & osvajanje v S-LOVE-niji 2018 razkriva, kje Slovenci in Slovenke iščemo partnerja in kako vzdržujemo dober partnerski odnos. Katerih osvajalskih tehnik pa se najpogosteje poslužujemo?

Katere osvajalske tehnike uporabljamo Slovenci & Slovenke?

Osvajalske tehnike se med moškimi in ženskami razlikujejo in sicer so moški, kadar gre za osvajanje bolj aktivni, medtem ko so ženske manj aktivne in povečini pustijo stvarem prosto pot.

spoznavanje-osvajanje-zmenki-ona-on-zasebni-stiki-anketa

Samske ženske se najpogosteje poslužujejo taktike »ne naredi ničesar« (kar 62 %), sledijo sramežljivi pogledi in nasmehi, česar se poslužuje 37 % samskih anketiranih Slovenk. Na tretjem mestu (24 %) pa so dekleta, ki zadeve rada vzamejo v roke in svoji simpatiji jasno povedo, da jim je všeč.

Samski moški menijo, da je najboljša tehnika za osvajanje, da simpatijo čim večkrat nasmejiš, saj se te tehnike poslužuje 55 % anketirancev. Temu sledi plačilo pijače, kar stori 53 % samskih moških anketirancev. 46 % samskih moških anketirancev, medtem ko osvaja, vso svojo pozornost posveti svoji simpatiji.

Preizkusi ona-on.com tudi ti!

Slovenci in Slovenke, ki so trenutno v zvezi, se strinjajo, da je najboljši recept za osvajanje odkritost in sproščenost. No, tudi izkoriščanje svojih ženskih čarov ali moškega šarma popolnoma nič ne škodi. 😉

Kam na prvi zmenek?

Anketirane Slovence in Slovenke, ki so v zvezi, smo povprašali, kdo je bil tisti, ki je dal pobudo za prvi zmenek, in kje je bilo mesto prvega zmenka. Ugotovili smo, da pobudo za prvi zmenek najpogosteje dajo moški (tako je odgovorilo 69 % moških in 56 % žensk), v veliki večini primerov (tako je odgovorilo 44 % moških in 70 % žensk) pa se prvi zmenek odvije na pijači. Sledi mu zmenek, ki se je odvijal na sprehodu po parku ali v mestu (odgovor 18 % moških in 8 % žensk).

kako-osvojiti-ona-on-zasebni-stiki-zmenki

Kam pa so na prvi zmenek odšli Slovenci in Slovenke, ki so trenutno samski? Približno polovica (50 %) tako moških kot tudi žensk je s takratno simpatijo na prvi zmenek odšla na pijačo, z 19 % pa je sledil zmenek na sprehodu po parku oz. mestu.

Prvi zmenek ob ravno pravem času

Lepa stvar zmenkov je, da se lahko zgodijo kadarkoli. Za večino anketiranih Slovencev in Slovenk v zvezi je bilo to po nekaj dnevih (za moške v 36 %, za ženske pa v 33 %). Sicer pa je do prvega zmenka po mnenju obojih prišlo v ravno pravem trenutku (tako meni 89 % moških in 90 % žensk).

Idealni partner in idealni prvi zmenek

Slovence in Slovenke v zvezi smo povprašali katere so tiste lastnosti, ki partnerja naredijo idealnega? Tako za moške kot tudi za ženske je idealna partnerka oz. partner tista oz. tisti, ki jih spoštuje (tako meni 52 % moških in 77 % žensk), se z njimi zna pogovarjati (odgovor 49 % moških in 64 % žensk) ter jih podpira pri vsaki odločitvi (mnenje 38 % moških in 52 % žensk).

kako-osvojiti-ona-on-zasebni-stiki-zmenki1

Tudi večina samskih moških kot tudi žensk meni, da jih mora idealna partnerka oz. partner spoštovati (tako meni 71 % moških in 81 % žensk), se z njimi znati pogovarjati (odgovor 72 % moških in 73 % žensk) ter jih podpirati pri vsaki odločitvi (mnenje 43 % moških in 35 % žensk).

Idealni prvi zmenek bi tako po mnenju 30 % moških in 39 % žensk, ki so trenutno v zvezi, kot tudi 50 % moških in 57 % žensk, ki so trenutno samski, potekal na sproščeni pijači.


Preberi še ostale članke:

Ni komentarjev

Odgovori