Kako osvojiti moškega?

Verjeli ali ne, tudi ženske se mnogokrat soočajo z mnogimi težavami pri spopadanju s področjem osvajanja. Kako osvojiti moškega?

Premajhna samozavest je eden ključnih dejavnikov, ki ženskam onemogoča sproščeno spoznavanje lepotcev, ker imajo napačne predstave o tem, kaj moški hočejo. Kaj jih (ne) privlači in kako osvojiti moškega?

Moški si želijo naklonjenosti

Ni vam treba izgledati kot filmska zvezda. Moške nagonsko privlačijo prsate seksi ženske, ampak tisti, ki imajo kaj soli v glavi vedo, da morajo ta nagon ignorirati. Prav zato iščejo žensko, ki bo v njihova življenja prinesla druge vrednote, in naklonjenost je ena izmed njih.

Če kažete tovrstno toplino navzven, jo bodo začutili, če pa imate težave z izražanjem vdanosti, si kupite hišnega ljubljenčka. Ta bo zagotovo iz vas izvabil do zdaj skrito nežno plat. Tako kot znate razvajati psa ali mačko, znate tudi njega, in ni dvoma, da vam bo hvaležen.

Morate biti srečni.

Simpatična in nasmejana ženska ga bo privlačila veliko bolj kot neka, na pogled sicer čudovita, a precej zavrta, vase zaljubljena važička. Ko bo zaznal, kako zelo uživate svoje življenje, si bo zaželel, da bi tudi sam postal del njega.

Če imate težave, jih pred njim skrijte, ko ste sami, pa poiščite rešitev.

Oni niso ne vaši psihiatri, ne vaši odvetniki. Če bo vaše nerganje poslušal z zanimanjem, je z njim nekaj narobe. Takrat morate zbežati vi.

Če ste trenutno v slabem razmerju, ga končajte.

Ne vztrajajte v razmerju, ki nikamor ne pelje in vas poleg vsega še spravlja v slabo voljo. Vi trpite in niti ne opazite, da princ na belem konju jezdi mimo vas.

Prikažite se v najboljši luči.

Dajati morate vtis, da ste vse, kar si je kdajkoli želel. Če ste po naravi divja ženska, boste najverjetneje privlačili sebi podobnega moškega, a samo za bežno afero. Ko bo “priseben” moški iskal ženo, si bo izbral sebi podobno, torej boste kot divjakinja izpadli. Želi vas brez sramu in negativnih posledic predstaviti svojim staršem. Želi si nekoga, na katerega se lahko zanese.

Bodite odgovorni in mu pokažite, da ste ženska, s katero si lahko ustvari življenje.

Ni komentarjev

Odgovori