Kako osvojiti punco?

Prijateljstvo, pogovor, čutnost, razumevanje, ... Katere adute moraš imeti in kako se moraš obnašati, da boš osvojil želeno punco?

Čeprav ženske veljajo za privlačnejši spol, to še ne pomeni, da moški te značilnosti nimate. Mogoče jih samo ne znate pokazati. Zato ti tukaj razkrivamo, kako uporabiti svoje adute, da boš privlačil  in tudi osvojil svojo želeno žensko.

Da jo osvojiš, ne rabiš izgledati kot maneken ali biti bogat

Jasno je, da veliko žensk najprej opazi zunanji videz, ampak večinoma jih bolj kot izgled privlači tvoj pogled. Ta pogled naj izraža popolno predanost njenim besedam, občutkom in potrebam.

Meniš, da so vse ženske, ki jih spoznaš, tako imenovane “keš bejbe”? Najprej spremeni mišljenje. Nekatere ženske na moškem sicer res instinktivno privlači ugled in prestiž, ampak jim je povsem jasno, da finančna varnost ni vse, kar potrebujejo. To “vse” pa vključuje prijateljstvo, pogovor, čutnost, razumevanje, naklonjenost in podporo.

Moraš biti srečen

Prijateljstvo je pomemben adut v ljubezni

Žensko lahko osvoji tisti moški, ob katerem začuti, da se bo z njim njeno življenje izboljšalo. Torej, če želiš pridobiti njeno pozornost, moraš biti vesel. Dober karakter in smisel za humor sta običajno to, kar ženske od moškega želijo.

Če si v depresivnem razmerju, ga zaključi

Če je razlog za tvojo slabo voljo to, da si v razmerju, ki te ne zadovoljuje, ga pač končaj. Punce začutijo, če jim nisi popolnoma na voljo, zato postani čim prej samski.

Vedeti moraš, kaj hočeš

Najprej moraš definirati, kdo si in kaj hočeš od življenja. Če si po naravi divji razvratnež, boš najverjetneje lažje osvojil sebi sorodne ženske. Ko se ženska odloči za resno zvezo, hoče imeti prisebnega moškega, ki ga bo lahko brez kančka sramu predstavila svojim staršem, oziroma nekoga, na katerega se lahko zanese.

Ali bi se samo rad “dal dol”? Za punce je precej odbijajoče, če moški hoče samo seks brez komunikacije, naklonjenosti in predigre. Vdanost celo prednjačijo pred čedno zunanjostjo.

Biti moraš več kot zgolj naklonjen

Punce hočejo biti ljubljene zaradi njihove duše, pameti, osebnosti, smisla za humor, … vedeti mora, da seks ni edini razlog, da si z njo. Prav zato boš moral na začetku seks postaviti na stranski tir in se posvetiti pogovoru z njo ter ji pokazati, da ti nekaj pomeni.

Nauči se umetnosti osvajanja

Ženske se še vedno držijo tradicije glede tega, kdo mora narediti prvi korak. Tudi če bi ti najraje takoj strgala obleko s telesa, tega ne bo storila. Torej, dokler te po tvojem pristopu jasno in glasno ne zavrne, si na pravi poti.

Srednjeveško dvorjenje očitno še ni iz mode. Čas in pozornost, ki ju boš naklonil ženski, sta pravi recept za uspešno osvajanje.

Srečno!

Ni komentarjev