VIDEO: Kako postaneš magnet za svojega idealnega partnerja? Tako!

Z neustavljivo privlačnim profilom. Kako pa priti do njega?

Prišel je z v nulo urejeno frizuro. Malo je potegnil glavo med ramena, a vseeno pristopil k meni, mi dal roko, vprašal, kam bi jaz želela iti in sva šla.

Tudi jaz sem imela perfektno pričesko in make-up in zato pajkovo mrežo v trebuhu. Kot pravi Nipke: »Nej ti bo, k’ si se spedenala zame 🙂 (jasno, da sem bila minuto prepozna! ;))«.

Sedla sva. Jaz sem naročila piščančja prsa na žaru in kozarec vina, on pa vodo in NIČ drugega. Še malo mu je glava padla med ramena: ker ga je vonj spravljal ob živce, ker je bil sestradan na dieti.

Pade debata o hrani, dietah, o športu, o Aleksandru Velikem in njegovih slavnih vojaških korakih (saj ne vem, če je bil on, a zgodba je noro dobra in vsakega moškega impresionira, če jo pozna ženska :-)) … Tako zelo sva padla v pogovor, da sem prvič v življenju skoraj zamudila na izobraževanje (in teh res NIKOLI ne zamudim!).

Takrat sem vedela to, v kar prepričujem vse vas in kar je tako odlično zapisala Sara v nekem pismu meni po najinem VIP intenzivnem dnevu »Tako do *iDEALnega*«: »Jessss! OBSTAJA **idealni**!«

Če še vedno ne verjameš, ti v spodnjem videu povem resnično zgodbo o Lojzi in Rezi – dveh ritih =). Če ti to ne bo dalo zagona, ti ga ne bo nikoli nič. In rezultat poznaš: večno jamranje in pritoževanje, kako ‘so vsi isti’, kako ‘si poskusila že vse, ampak zate nič ne deluje’ in podobne ‘solate’.

Ti pa lahko povem tudi, ZAKAJ se ti, če si na ona-on.com, dogaja to, da najdeš ‘same napačne’.

Zadnja raziskava o spletnih zmenkih pravi, da več kot 80 % vseh, moških in žensk, že v svojem profilu pove vsaj eno belo laž. Najbolj pogosta za moške: da so višji kot sicer (hehe, koliko žensk mi je na brezplačnih posvetih reklo: »Pa kaj mi res ne more povedat, da je majhen, če ga vprašam? Misli, da tega potem, ko se bova videla, ne bom opazila?« LOL.

In ženske? Najbolj pogosta laž: manj kilogramov, kot jih ima v resnici.

Problem je v tebi – čeprav ni s tabo nič narobe!

Ampak – če te (po tvoji presoji) na ona-on.com ogovori premalo (za tvoj okus **idealnih**) moških, je problem v tebi – čeprav ni s tabo nič narobe! =)

Gre samo za novo znanje. Šele če oz. ko boš spoznala in uporabila nekaj osnovnih – a zelo specifičnih! – pravil za to, da ustvariš lasten ***Neustavljivo privlačen dating profil***, se bo zgodil preboj: takojšen vžig zanimanja THE *idealnega* ZATE, brez preštevilnih klepetanj z moškimi, ki potem, ko te končno začnejo zanimati, brez izgovora izginejo.

Vse to te naučim po metodi I.D.E.A.Lni, na 2 urnem webinarju (z vključenimi tvojimi vprašanji in odgovori) 30. junija 2018, ki je del BONUSOV (cena sicer: 99,00 €) fenomenalnega, čisto novega poletnega 3-mesečnega paketa **IDEALNI NA POTI! Ali – kako si lahko v samskem poletju do naslednje božične večerje manifestiram trdno, ljubeče parterstvo z **idealnim/-o** partnerjem v njem!***  Prijaviš se tako, da napišeš mail na jerneja@idealni365.si z naslovom: »PRIJAVA – POLETJE«

In – ja! – webinar ***Neustavljivo privlačen dating profil*** je tudi BONUS, ki ga dobite vsi, ki se boste udeležili Spoznavnega piknika v Mengšu z ALL INCLUSIVE vstopnico =), najhitrejši in najbolj odločeni pa tudi 15-minutni brezplačni posvet v mojem super kotičku »**Idealni EKSPRESS**«, na katerem bomo 1:1 identificirali tvojo skrito blokado, ki tvojega idealnega drži stran kot najmočnejši repelent in kako bi jo lahko razbili.

Se vidimo v četrtek ob 20.00 uri?

Tvoja,

mentorica za to, da končno in zares spoznaš *iDEALnega* partnerja in si z njim ustvariš ljubezni polno življenje, 😉 Jerneja


P.S.: Kaj si pripravljena zares narediti drugače zato, da ‘bo imel tvoj bodoči mož najbolj kul ženo na svetu’? 😉

Prijavi se na brezplačnimi 20 min individualnimi coaching posvet »IDEALNI Ekspress! Za več Ljubezni, več Življenja, manj osamljenosti« na licu mesta – na pikniku v Mengšu. Na posvetu ti bom pomagala, da boš prepoznala svojo ‘skrito blokado’, ki tvojega idealnega drži stran od tebe kot Avtan komarje na pikniku;), zato da boš v svoje življenje takoj (že včeraj!;)) manifestirala svojega sanjskega moškega, brez novih (pre-)številnih mukotrpnih spoznavanj ‘samih istih, ne pravih moških’, po metodi I.D.E.A.Lni.

P.P.S.: Da ne boš mislila, da so taki posveti ‘brezvezni’, ker nekdo ‘samo hoče nekaj prodajat’ – poglej, kakšen rezultat je nekaj tednov po takšnem brezplačnem posvetu dosegla Srečnica 44 (na strani čisto spodaj).

Deli
Prejšnja objavaSe prijateljstvo med ženskami razlikuje od tistega med moškimi?
Naslednja objavaFOTO: V objemu rdečih češenj, vrhunskih vin in v dobri družbi
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori