Kako preboleti razhod s partnerjem?

Tudi prebolevanje bivšega partnerja je del življenja. Če te je pustil on ali ona, ti ga/jo pa še vedno ljubiš, se moraš naučiti, kako nadaljevati svojo pot.

Čas celi rane, pravijo. Za neučakane je to nočna mora, še posebej, če gre za prebolevanje bivšega ali bivše. Zagotovo ste slišale in prebrale že nešteto navodil za tovrstno okrevanje, vendar bodo vedno obstajala štiri osnovna pravila.

Brez joka ne bo šlo

Smo pač čustvena bitja in zelo nam pomaga, če s solzami iz telesa izperemo bolečino. Dovoljeno ti je jamrati vsakemu, ki ti je blizu (s tem ne mislimo na jamranje sosedu v dvigalu). Poslušaj pesmi za prebolevanje, kot so I’ll Be Okay od Amande Marshall ali Torn od Natalie Imbruglia. Svobodno lahko izkažeš svojo žalost, vendar je ne utapljaj v alkoholu. Menda jok tudi krepi trebušne mišice.

Uniči dokaze

Za nekaj časa se pretvarjaj, kot da ni obstajal. Odstrani njegove ali njene slike, prodaj CD-je in očisti straniščno školjko z njegovo najljubšo majico.

Maščevanje

To ni nekaj, kar bi ti predlagali za vsako ceno. Ne gre za to, da mu na avtomobilsko kljuko nalepiš žvečilni gumi, ampak da, na primer, prosiš svojega seksi prijatelja ali prijateljico, naj bo tvoj/a spremljevalec/ka na zabavi, na kateri veš, da se bo pojavil tudi bivši ali bivša. S tem mu boš dokazala, da obstaja življenje po njem (četudi malce zaigrano). Ravnaj se po občutku.

Zabavaj se!

Zaradi pomanjkanja apetita in odpravljanja jeze z boksanjem v blazino si izgubila ravno tistih nekaj odvečnih kilogramov. Zdaj se lahko zmuzneš v novo zapeljivo oblekico in se s prijateljicami odpraviš na zabavo (karkoli že to zate pomeni: diskoteka, kino, nočni lokal, …). Uživaj!

Ni komentarjev

Odgovori