Kako se pripraviš na prihod življenjskega partnerja, ki te bo ljubil, cenil in oboževal?

Si zares želiš najti svojo sorodno dušo? Življenjskega partnerja, ki te bo ljubil, oboževal in cenil? Ki ti bo predan?

Naše čudovito Vesolje je narejeno tako, da nam prinese ljudi in stvari, ki jih pritegnemo s svojim osebnim sistemom prepričanj.

Če ne verjameš, da boš kdaj koli našel/a pravega partnerja zase, potem….imaš prav! Verjetno ga ne boš. Če se naučiš verjeti, ne le, da je tisti pravi partner že tu nekje zate, ampak verjameš, da TE TUDI ŽE IŠČE, potem je lahko prava ljubezen tvoja.

PRIPOROČAMO BRANJE: Navdihujoče ljubezenske zgodbe ona-on parov

ZPrav vsakdo lahko manifestira svojo sorodno dušo, če se odloči in uporabi potrebna znanja iz manifestiranja, psihologije, duhovnosti in Zakona privlačnosti. Saj neizmerno in definitivno delujejo, ne glede na to ali v Zakon privlačnosti verjamemo, ali ne.

Kaj, če bi ti povedala, da ni tvoje delo, da veš, KAKO bo tvoj življenjski partner prišel v tvoje življenje? Kaj, če bi ti povedala, da je tvoje delo le, da se pripraviš in si pripravljen/a, na razpolago in odprt/a za ljubezen? Pomisli na ta način: v bistvu ne veš zares, od kod pride zrak, vendar verjameš, da je vedno tu zate, ne?

Enako je pri ljubezni. Tu je že zate. Vedno je bila tu zate. Le spomniti se moraš ljubezni, ki si in ko boste to naredil/a, ti bo Vesolje poslalo popolnega partnerja.

Tvoje edino delo ta trenutek naj bo, da začneš negovati prepričanje, da on ali ona obstaja in da se bosta našla, ko bo za to pravi čas.

Prav tako je potrebno, da ovržeš in preoblikuješ nekatera svoja negativna in omejujoča prepričanja o sebi, ki si jih nevede nabral/a skozi leta. Na primer, ali globoko v sebi verjameš, da si vreden/a ljubezni? Zakaj? Ljudje, ki verjamejo, da so vredni ljubezni, vedno želijo več ljubezni v svojih življenjih. Če pa ne verjameš, da si vreden/a ljubezni, bi bilo dobro, da to prepričanje izzoveš in ga spremeniš v takšnega, ki te bolj podpira.

Poznam veliko privlačnih ljudi, ki imajo zelo negativna in omejujoča prepričanja o tem, da bi našli partnerja.

Njihov seznam je ponavadi takšen:

 • Sem predebel/a.Zivljen
 • Sem prestar/a.
 • Sem preveč poln/a ran, preveč poškodovan/a.
 • S seboj nosim preveč prtljage.
 • Nisem dovolj uspešen/a.
 • Sem preveč uspešen/a.
 • Vsi/e dobri/e so že zasedeni/e.
 • Nikoli ni obojestransko. Nikomur, ki je všeč meni, jaz nisem in obratno.

To so le izgovori, ki nas držijo ujete. Veliko je dokazov, da je ljubezen dostopna vsem, ne glede na starost, težo, zaslužek, ali kateri koli dejavnik, za katerega menimo, da nas omejuje. Ne glede na našo osebno zgodovino v odnosih, lahko osvojimo prepričanje, da je vse, kar smo v preteklosti dali skozi, bila le priprava, da najdemo ljubezen svojega življenja.

Osnova Zakona privlačnosti pravi, da boš pritegnil/a tiste stvari, ljudi, okoliščine, ki se ujemajo z tvojimi prepričanji, z tvojimi mislimi in občutji. Če verjameš, da je na svetu dovolj ljubezni in da si vreden/a, da to ljubezen prejemaš in daješ, boš pritegnil/a drugačne kvalitete in lastnosti v odnosih, kot nekdo, ki verjame v pomanjkanje ali se ne čuti vrednega sreče.

Le pripravljen/a moraš biti, da sorodno dušo lahko sprejmeš.

Če ne verjameš, da je svet ljubeč in prijateljski in da je ljubezni v obilju, bo to večino časa tvoja izkušnja. Če verjameš, da je svet kaotičen, stresen, poln strahu, bo slej kot prej to postalo tvoja realnost. To, da verjameš, da obstaja tvoja sorodna duša, je ključno za pripravo na manifestiranje.

Če ne verjameš 100%, da je tvoja sorodna duša že tu nekje, začni iskati dokaze, zaradi katerih boš začel/a verjeti. Ko enkrat globoko v sebi verjameš, da tvoja sorodna duša obstaja, ni nobenih ovir, da ne bi stopila v tvoje življenje.

Da boš manifestirali svojo sorodno dušo, je tu 10 najpomembnejših stvari, ki jih lahko narediš in si jih zapomniš.

 • ZBodi ljubeča oseba, ki si. Najdi načine, da izražaš več ljubezni vsem, v tvojem življenju.
 • Živi v vedenju, da si v ljubečem, predanem odnosu.
 • Živi to resnico vsak dan, ko častiš čakanje, da stopi ljubezen v tvoje življenje.
 • Ustvari »zemljevid vizij« svojega partnerskega odnosa in ga preglej vsak dan.
 • Napiši seznam najpomembnejših kvalitet, ki jih bo tvoja sorodna duša imela.
 • Ozdravi svoje srce katerihkoli preteklih ran in bolečin, ki ti preprečujejo, da bi pritegnil/a veliko ljubezen.
 • Počisti nered v svojem domu in ustvari prostor za partnerja, ki prihaja (še posebej v vseh omarah).
 • Naredi oltarček za odnose, v kotu tvojega doma.
 • Poslušaj svojo intuicijo in naredi potrebne korake, ko se pokažejo priložnosti.
 • Zaljubi se vase. Vedi, da si vreden/a ljubezni.

Velika ljubezen je mogoča za kogarkoli, ne glede na starost, postavo ali karkoli drugega, če si pripravljen/a postati magnet za ljubezen. Od danes naprej živi vsak dan v vedenju, da si v ljubečem, predanem odnosu, ko uživaš v čakanju, da ljubezen stopi v tvoje življenje.

»Skrivni recept«, da manifestiraš vse in karkoli kar si želiš je, da se premakneš iz glave v svoje srce.

 

Voditeljica programov Priprava na zavestno partnerstvo – 49 dni do ljubezni, Uživamo v zdravju in hujšanju. Ljudem daje znanja in orodja v obliki vrhunsko dovršenih programov, ki spreminjajo življenja. Delavnice, kvalitetna predavanja, individualna svetovanja, skupinski coachingi, članki in spletna stran, dajejo nova znanja in neomejene možnosti, da lahko vsak prevzame odgovornost za svoje odnose, zdravje in življenje ter naredi spremembe za kakovostno življenje, ki nam je namenjeno. Po vsej Sloveniji vodi vrhunsko transformativne delavnice Priprava na partnerstvo, ki udeležencem pomagajo odpraviti svoje notranje ovire do Ljubezni, da jim ni potrebno ponavljati istih vzorcev. Po delavnici so v roku nekaj mesecev pripravljeni, da pritegnejo in spoznajo točno takšnega partnerja, po katerem hrepenijo in s katerim bodo lahko ustvarili zares srečen partnerski odnos. Predana je, da vam pomaga, da pomagate sebi. Verjame, da so vaše telo, um, duh, vaši odnosi in vaše življenje vredni najboljše skrbi in da nihče ni bolje usposobljen za njihovo skrb, kot vi sami.

Ni komentarjev

Odgovori