Kako se vrniti v žensko energijo?

Pred dnevi sem se pogovarjala s prijateljem in mi je omenil, da so ženske pri zapeljevanju včasih zelo agresivne.

Morda smo prevzele vlogo moških in menimo, da smo me te, ki moramo osvojiti moškega, saj so morda nekateri preveč mehki in si ne upajo pristopiti k ženski. Nič ni prav ali narobe. Opozorila bi samo, da smo ženske dandanes morda preveč v moški energiji, kar pa pomeni, da privlačimo žensko energijo.

Za štirimi stenami težko sodelujeta dve moški energiji.

Če pa mi je kaj znano, si ženske kljub dandanašnjemu tempu vseeno doma s partnerjem biti ženske, ljubljene, se dotikati objemati in želimo si nežnosti moškega.

Če preveč prevzemamo nam tujo energijo, se spremeni tudi odnos med partnerji. Za štirimi stenami težko sodelujeta dve moški energiji, če sta si bili na začetku nasprotni. Če je ženska preveč v moški energiji je težko privlačna alfa samcu, takemu, kot si ga potem ona želi v partnerstvu.

Zakaj prihaja do tega?

Vprašanje, ki se mi je pojavilo, je, zakaj je prišlo do tega. Se bojimo, da bi ostale same? Se bojimo, da je premalo za nas primernih partnerjev? Je potreba po biti ljubljen dandanes tako močno prisotna v tem hitrem svetu? Morda vse to? Morda še kaj?

Ta strah od nekje izvira. Vendar zapomnimo si, da je najpomembneje ljubiti sebe, šele takrat nas lahko ljubijo drugi. Ljubezen do sebe pa terja veliko dela, saj smo vsi ranjeni.

S silo pa nikakor ne bomo dobile ljubezni nekoga drugega. Moški pri ženski zazna energijo, ki jo oddaja. Po navadi so moškim bolj zanimive ženske, ki so prepričane vase, ki so neodvisne, samostojne ter vedo, da je ljubezen samo dopolnilo njihovi sreči.

Ženske se moramo vrniti v primarno energijo

Vseeno pa sem mnenja, da se moramo kot ženske vrniti v našo primarno energijo, kljub temu, da prehajamo dnevno večkrat med obema energijama, saj moramo. Vendar, ko želimo biti partnerica, je morda modro, da poiščemo svojo osnovno bit.

Kako se vrniti v primarno, žensko energijo?

Za začetek, da veste, voda oziroma tuširanje očisti energije, ki so nas čez dan prevzele. Tako, da dolgo tuširanje in občudovanje svojega templja, ženskega telesa nas za začetek lahko vrne v našo primarno energijo.

V času tuširanja bodite zavedne svojih rok, kako potujejo po tvojem telesu in vadite povezovanje s svojim telesom na čuten način. Pri tuširanju uporabljajte mila, ki imajo čutne vonje. Nato se oblecite v zapeljivo spodnje perilo.

Tudi druženje z ženskami nam vrača ženstvenost. In pa tudi uravnavanje hormonov z rednim meditiranjem, ki seže v globine in z meseci in leti postavi hormone v popolno naravno ravnovesje, saj se z vsemi zdravili hormonsko ravnovesje lahko poruši.

Bi pa imela še nekaj idej … Želim pa, da same zase poiščete, kaj vas vrača v vašo energijo.

Saj veste, stalna je samo sprememba.

Sonja Fatalke

Sem ženska, mama, prijateljica z diplomsko nalogo učenja živeti. Verjamem, da nam je v življenju dano veliko priložnosti, kako pa se jih bomo lotili je odvisno od nas. Sem strastna opazovalka odnosov, dobra poslušalka, da si s svojimi izkušnjami in izkušnjami drugih širim pogled. Verjamem v pot in akcijo in ne želim biti samo opazovalka ampak aktivna igralka na moji poti. Verjamem, da so vse spremembe in pozitivne rešitve mogoče, če se jih lotimo strastno in zavestno. Vse o čemer pišem in predavam preizkusim na lastni koži. Včasih z veliko žlico zajemam znanje in izgleda razdrobljeno, vendar se v nekem trenutku vse sestavi v celoto. Verjamem da je stalna samo sprememba ki je nujna za vsak razvoj....da na koncu poti z nasmehom pogledamo življenje. Prepričana sem, da se v odnosih vse da rešiti v dobro vseh, samo urediti moramo strasti in se lotiti svojih projektov strastno, spontano in z jasnim ciljem. Uživam v tem kar počnem v življenju.

Ni komentarjev

Odgovori