Za nami je velika nagradna anketa o spolnih navadah Slovenk in Slovencev 2019, ki je seveda postregla s sila zanimivimi rezultati!

V anketi pod okriljem spletnega portala Urgenca.com je sodelovalo preko 17.000 anketirancev, ki so poskrbeli za to, da vam lahko postrežemo z izjemno zanimivimi in žgečkljivimi rezultati o spolnih navadah v naši deželi.

Imate trenutno stalnega partnerja?

59 % vprašanih odgovorilo, da imajo spolne odnose le s stalnim partnerjem. S 23 % so jim sledili tisti, ki so odgovorili, da trenutno nimajo stalnega spolnega partnerja, delež tistih anketiranih Slovencev in Slovenk, ki si poleg seksa s svojim stalnim partnerjem še dodatno popestri svoje spolno življenje pa znaša 15 %.

Kako pogosto seksamo Slovenci?

Večkrat na teden 50%
1x tedensko 24%
nekajkrat mesečno 16%
1x na mesec 10%

KLIKNI IN PREVERI KAKO IMAMO SLOVENCI NAJRAJE 🤨

18% Od zadaj (po pasje)

16% Ona ga jaha

16% Oralno 

Kako dobro poznamo vroči portal URGENCA.COM?

Bi delili posteljne radosti s partnerjem, ki bi ga spoznali na Urgenci?

Vzburjenje vedno pri roki!

Prav nobeno presenečenje ni, da je absolutni zmagovalec naš zvesti spremljevalec, ki je vedno pripravljen na tovrstne podvige nedaleč stran v žepu ali torbici.

ALI STE VEDELI? Da se na portalu Urgenca.com ta hip nahaja preko 50.000 XXX fotk vročih uporabnikov! 😲🔥

Kako poredni smo? 🤔

Slovenke in Slovenci nismo več tako zadrti kot nekoč. Danes ne seksamo več zgolj zaradi naraščaja, pač pa nam je seks v užitek (no ja tudi včasih je bilo tako 😅). Beremo erotične knjige, zgodbe, gledamo erotične filme in vsekakor gojimo erotične fantazije.

ALI STE VEDELI? Da se na portalu Urgenca.com ta hip nahaja preko 5.000 parov, ki išče dodatno popestritev v postelji?!

Si upamo kaj neobičajnega?

Ohoho seveda si! 😉 Moderna tehnologija, nam seks prinaša praktično do roba postelje (in tudi dlje) potem pa je le od nas odvisno kateri poti do ORGAZMA bomo sledili.

ALI STE VEDELI? Da se na portalu Urgenca.com ta hip nahaja preko 116.000 Slovenk in Slovencev, ki iščejo popestritev med rjuhami? 😲🔥

Ni komentarjev

Odgovori