Kako seksamo Slovenci v 2018 | Rezultati – Mobilne naprave so zakon!

Največji slovenski erotični portal Urgenca.com je v spletni raziskavi "Kako seksamo Slovenci" ugotavljal spolne navade Slovencev v letu 2018 in pokukal med rjuhe

Kako seksamo Slovenci 2018

SPLOŠNO O SPOLNIH ODNOSIH – Slovenci so nam zaupali, kdaj so prvič seksali, kje in s kom so prvič delili svojo intimnost, kako pogosto se podajo med rjuhe in koliko časa trajajo spolni odnosi. Razkrito je tudi mnenje o varanju in kako pogosto posegamo po mobilnih napravah v povezavi z erotičnimi vsebinami.

prvi seksKdaj Slovenci v povprečju prvič seksamo?

Povprečna starost anketiranih Slovencev pri prvem spolnem odnosu je okoli 19 let. Slovenke v povprečju prvič med rjuhe skočijo nekoliko prej, Slovenci pa pri dobrih 19-ih.

Najpogosteje je to doma pri starših, v naravi ali v avtu. 31% moških anketirancev je prvi seks izkusilo z resno partnerko, kar 42% pa s prijateljico. Zanimivo, pri ženskah je ta delež 58% z resnim partnerjem in 25% s prijateljem.

Brezplačni preizkus Urgence? Klikni in preizkusi!

Kako pogosto seksamo Slovenke in Slovenci?

Največ anketiranih “srečnežev” seksa večkrat tedensko 40 %. Enkrat na teden pa jih seksa 25%. Enak delež, 25 % je takšnih, ki seksajo redkeje kot enkrat na mesec.

kako pogosto seksamoVečina vprašanih 67% si želi v prihodnje seksati več, 31% pa jih pravi, da so s trenutnim stanjem povsem zadovoljni. Povprečni spolni odnos traja 27 minut brez predigre oziroma 48 minut s predigro.

Stališče do varanja? Večina, 38% anketiranih, varanje odsvetuje, saj je vir velikih težav, 39% pa jih navaja, da z varanjem nimajo izkušenj. 17% Slovencev nezvestobo podpira in jo celo priporoča, saj imajo z njo pozitivne izkušnje.

SLOVENCI IN SEKS PREKO SPLETA

Kakšne izkušnje imajo Slovenci z iskanjem spolnih partnerjev preko spleta? Koliko jih uporablja tak način iskanja in ali ga priporočajo?

Iščemo seks preko spleta?

kako_seksamo_2018_sex_na_spletuNačini spoznavanja spolnih partnerjev se danes vse bolj spreminjajo in postajajo vedno bolj razširjeni tudi na področju spleta.

Da tako-imenovano internetno spoznavanje spolnih partnerjev postaja vse bolj priljubljeno, so pokazali odgovori velikega deleža anketiranih Slovencev in Slovenk.

Kar je že 32 % takšnih, ki to zelo pogosto počnejo in 38 % takih, ki poznajo ljudi, ki se tovrstnega načina spoznavanja poslužujejo.

Urgenca.com – vodilni erotični portal za vroča srečanja: Prepoznavnost in priljubljenost portala še vedno raste!

erotični portalSpletni portal urgenca.com je v Sloveniji precej dobro poznan. Portal namreč pozna in uporablja 31 % anketiranih Slovencev (lani 17%). 29 % vprašanih pa je bilo takšnih, ki erotični portal urgenca.com sicer poznajo, vendar ga še ne uporabljajo.

Hkrati velja tudi omeniti, da je 30 % anketirancev odgovorilo, da portala urgenca.com do sedaj še niso poznali, vendar se jim vse skupaj sliši zanimivo. Le 10 % anketiranih pa je bilo takšnih, ki portala ne poznajo in jih takšen način spoznavanja spolnega partnerja tudi ne zanima.

Brezplačni preizkus Urgence? Klikni in preizkusi!

Urgenca.com v praksi – bi seksali z nekom, ki bi ga spoznali preko spleta?

Preizkušanje najljubših spolnih praks z osebo, ki bi jo spoznali preko spletnega portala urgenca.com se je 51 % anketirancem zdelo popolnoma sprejemljivo, 34 % vprašanih pa je odgovorilo, da bi se za to morda res odločili, vendar šele po nekaj srečanjih v živo.

sex oglasi mobilna UrgencaStopili smo v dobo mobilnih naprav – kako pogosto jih uporabljamo v intimne namene?

Velika večina vprašanih 46% je odgovorila, da za ogled erotičnih vsebin najraje uporabi mobilni telefon, 36% pa prenosni računalnik. Samo 9% vprašanih je dejalo, da jih ogled erotičnih vsebin ne zanima. V letu 2018 je tudi Urgenca.com dobila svojo mobilno stran, ki je naletela na izjemno pozitiven odziv!

SPOLNOST V PRAKSI MED SLOVENCI – Poredne stvari, ki jih najpogosteje prakticiramo Slovenci. O orgazmu, seks položajih in še čem.

Kako drzni smo Slovenci in Slovenke?

Odgovore, ki smo jih s pomočjo izvedene ankete pridobili, bi lahko na kratko opisali z naslednjimi besedami: »Vroče zgodbe Slovenk in Slovencev«. Glavni razlog za tak opis je predvsem ta, da se med najbolj pogostimi odgovori sodelujočih v anketi pojavlja seks na javnih mestih.

Na podlagi tega lahko sklepamo, da je spolnost stran od doma, kjer je velika možnost, da človeka zalotijo oziroma opazijo, kar pogosta fantazija Slovencev in Slovenk. Med porednimi stvarmi smo zasledili še seks s pripomočki (45%), seks preko telefona (44%), seks brez penetracije (23%).

Najbolj priljubljeni seks položaji pa so:

  1. jahanje (59%),
  2. pasji položaj (59%),
  3. oralni seks (57%),
  4. položaj 69 (50%),
  5. misijonarski položaj (47%),
  6. analni seks (33%).

Kaj pred seksom najbolj vzburi ženske in kaj moške?

vzburjenost in kaj vzburjaŽenske na prvo mesto postavljajo smisel za humor (67%), razvitost možganov (57%), lepoto in izgled (51%) in še ena zanimivost, ženske pri moških, pred debelino denarnice in ključi od avtomobila, zanima urejenost njihovih nohtov (18%).

Moški so pri tem nekoliko bolj direktni in dajo več na tisto, kar vidijo in ne, kaj čutijo. Moške najbolj vzburi lepa postava (65%), lepa zadnjica (44%), smisel za humor (39%), oči (37%). Torej, atributi za »totalno« zapeljevanje moških so znani!

Orgazem? Slovenci pravijo, da so v postelji pošteni – med anketiranimi jih 72% pravi, da še nikoli niso zaigrali orgazma.

Katere slovenske zvezdnike bi najraje videli v svoji postelji?

Največ anketiranih Slovencev bi svoje posteljne radosti delilo s Tanjo Žagar, ki ji sledita Nina Pušlar in Katarina Čas.

Anketirane Slovenke pa bi med rjuhe najraje skočile s Sebastijanom Cavazzo, Janom Plestenjakom in Vidom Valičem. Med tujimi se pojavljajo predvsem Brad Pitt, Enrique Inglesias in Johnny Depp.

Brezplačni preizkus Urgence? Klikni in preizkusi!

Seks in Slovenci infografika

Brezplačni preizkus Urgence? Klikni in preizkusi!

3 Komentarji

  1. Sicer ankete nisem izpolnjeval, samo kot tukaj vidim je brez veze, namišljena, narejena za samopromocijo.
    Recimo kako najraje seksamo, ko vse skupaj zbereš je čez 250% procentov. He, he tako na oko, polovica jih najraje jaha, polovica po pasje, polovica oralno, polovica 69, polovica misijonarsko, tako imamo potem 5 polovica. No pa drugje je podbno, samo ne odstopa ravno toliko.

Odgovori