Kako seksamo Slovenci v 2020? | Izpolni nagradno anketo!

seks in Slovenci 2020

Ljudje smo si različni na vseh področjih in nič drugače ni, ko je govora o spolnosti. Kakšne so spolne prakse Slovenk in Slovencev, fantazije, fetiši, …?

Izpolni nagradno anketo KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020 in sodeluj v največji nacionalni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev!

Anketa bo analizirala tako splošna dejstva kot so; kdaj prvi seks, s kom, mnenje o iskanju spolnega partnerja preko spleta, kot tudi, do kam seže naša erotična fantazija, ko govorimo o spolnosti. Preverili bomo kako globoko se je tehnologija zavlekla v naše življenje, kakšno je mnenje o uporabi sextinga, seks preko videoklepeta in podobno.

seks in Slovenci 2020 Eva
Eva – skrbnica na Urgenca.com

Še vedno narašča trend iskanja spolnega partnerja preko spletnih aplikacij. Ugotavljamo ali gre za pomanjkanja časa, udobnejši način komunikacije, sramežljivost v živo, možnost v krajšem času doseči več potencialnih partnerjev, …?

Največji tovrstni spletni portal pri nas Urgenca.com tako ta hip beleži že preko 119.000 registriranih uporabnikov! Velika večina vseh obiskovalcev, spletno stran obišče s pomočjo mobilnih telefonov in tabličnih računalnikov. Podatek niti ne preseneča, saj za odlično mobilno izkušnjo skrbi izjemno napredna aplikacija.

Kako bo koronavirus vplival na spolnost Slovencev?

V tokratni anketi o spolnih navadah Slovenk in Slovencev, se sprašujemo tudi o pomembnosti vpliva koronavirusa in posledic družbene izolacije prebivalcev na spolnost. Lahko pričakujemo babyboom čez 12+ mesecev, morda več ločitev, kaj se dogaja s tistimi, ki imajo redne spolne odnose z ljubimci in ne doma? Vse to in še več!

Raziskava o spolnih navadah Slovenk in Slovencev vsako leto nakaže pomembno gibanje trendov v spolnosti. Nekateri so izredno presenetljivi in dokazujejo, da Slovenci postajamo čedalje bolj odprti za nekaj kar je bilo še pred kratkim morda nepredstavljivo.

Kaj nam je najbolj všeč v postelji, kako je s pornografijo, smo »klasiki« ali imamo radi tudi v troje? Kako je z  varanjem, kaj pri moških najbolj prepriča ženske, da se jim »vdajo« in obratno?

Povsem anonimna anketa, ki prodira globoko v spolne navade in prakse Slovenk in Slovencev 🔥 Vabljeni k izpolnjevanju NAGRADNE ANKETE »KAKO SEKSAMO SLOVENCI V 2020«!

seks in Slovenci 2020 anketa

Ni komentarjev

Odgovori