Kako smo se imeli – Izlet na Mengeško kočo in Piknik

Za nami je krasen dan v vseh pogledih! Sonček, dobra družba, super band, hrana za prste obliznit, ...

Čeprav nam je dan namenil žgoče sonce, je za nami prijeten dan! Dosegli smo namen, zaradi katerega se je druženje zgodilo. Nova prijateljstva, prijeten, razgiban dan in druženje s podobno mislečimi posamezniki. Izleta in piknika se je udeležilo 81 oseb.

Preveri kako smo se imeli v besedi in sliki (spodaj te čaka foto galerija).

Zbrali smo se ob dopoldanskih urah

Vse se je začelo zgodaj dopoldan, ko smo se še nekoliko sramežljivo zbirali pri športnem centru Harmonija Mengeš. Radovedni pogledi so švigali sem ter tja: ‘Le s kom se bom danes družil/a’?

Kljub temu, da se večina udeležencev med seboj ni poznala smo z različnimi pristopi in zabavnimi uvodnimi minutkami poskrbeli, da smo se med seboj poznali dobesedno vsi. Vsi smo se med seboj predstavili in verjetno ni junaka, ki bi si zapomnil vsa imena, saj nas je bilo preprosto preveč.

IMG_1113-minIzlet na Mengeško kočo – 1. del

Kmalu po uvodnem spoznavanju smo se odpravili na pot proti Mengeški koči in naprej do jezera. Pot je bila gozdna, razgibana, senčna in na trenutke malce težja, predvsem zaradi toplega vremena. Hodili smo po nezahtevni gozdni poti vse do Mengeške koče in naprej do romantičnega kotička, kjer se je skrivalo jezero. Pri jezeru smo si na kratko odpočili. Nazdravili z aperitivom, ki smo si ga seveda zaslužili in odhiteli dalje priti našemu kosilu.

Po poti ni manjkalo veselih nasmeškov. Tkala so se nova poznanstva in prijateljstva, opazili pa smo celo nekaj iskric.

Ko so noge že postale težke in utrujene smo prispeli do našega prvega cilja – Mengeška koča. Tam nas je čakal prvi topli obrok golaž in gobova juhica. Mmmmmm….

Piknik v športnem centru & Zebra band – 2. del

IMG_20190615_162649-minSeveda pa je bil za nami komaj prvi del druženja. Siti in z zadovoljnimi trebuščki smo se odpravili nazaj proti Športnemu centru Harmonija Mengeš, kjer se je od daleč že slišala glasba. Glasilke so ogrevali štirje postavni mladeniči Zebra banda.

Zelo hitro so nekatere najpogumnejše zasrbele pete in brez oklevanja so se odpravili proti plesišču. Plesni ritmi so kmalu na plesišče privabili tudi ostale udeležence.

Medtem smo dogajanje popestrili z nekaterimi igrami (balinčki, odbojka, badminton, vlečenje vrvi, impro gledališče, …). Organiziran pa je bil tudi zabavni, hitri srečelov, kjer smo podelili preko 70 nagrad (wellness razvajanje, kulinarične užitke, vstopnice za ZOO, IMG_20190615_153808-minkopanje v Čatežkih toplicah, ona-on članarine, bonboniere, …). Skoraj nihče ni odšel praznih rok.

Ves čas druženja nas je spremljal omamno dišeč žar in vsakdo si je lahko, kadarkoli si je zaželel, privoščil svoj žar krožnik. Zvrhan krožnik mesa, zelenjave in kruha je poskrbel da smo se še drugič dodobra najedli in si priskrbeli moči za zaključek druženja na plesišču.

Razglasitev zmagovalca natečaja Najina zgodba – spoznala sva se na ona-on.com

IMG_20190615_153020Vmes, ko si je večina pohodnikov vzela čas za žar kosilo, smo na odru razglasili zmagovalca natečaja Najina zgodba, ki sta prejela Sanjsko poroko 2020.

Zmagovalca sta simpatična, mlada Ljubljančanka in Mariborčan Katja in Mišel.

Za zmago jima iskreno čestitamo in se hkrati zelo veselimo prihajajočega leta, ko bomo z njima in za njiju izbirali poročne ponudnike ter jima pomagali pisati poročno pravljico.

Čestitke Katja in Mišel.

Si naše druženj žal zamudil/a. Nič hudega priložnosti bo še veliko. Se vidimo kmalu.

Oglej si foto galerijo:

 

Ni komentarjev

Odgovori