Kako v življenje pritegniti ljubezen? ~ 8 korakov

Pritegni največjo ljubezen svojega življenja v 8 korakih.

Vsi hrepenimo po povezanosti: Da bi se počutili videne, razumljene in globoko povezane z drugo osebo. Ljubezen je nedvomno najlepša izkušnja na tem svetu.

Vendar se mnogi od nas borijo, da bi pritegnili veliko ljubezen v svoje življenje. Močno hrepenimo po njej, vendar se zdi tako oddaljena.

Razlog, da se borimo, je preprost: Če ne poosebljamo ljubezni, je ne bomo pritegnili.

Svojo realnost ustvarjamo od znotraj navzven. Naši odnosi zrcalijo naše občutke o sebi, naša prepričanja o odnosih ter koliko ljubezni poosebljamo in živimo.

Če ne poosebljamo ljubezni, je ne bomo pritegnili.

Ko resnično postanemo ljubezen, ljubezen nima druge izbire, kot da se pojavi pred nami v vseh oblikah (vključno s čudovitim partnerstvom).

Spodaj je 8 korakov, ki bodo preoblikovali tvoje notranje izkušnje ljubezni, da boš lahko pritegnil/a največjo ljubezen svojega življenja. Postani ljubezen od znotraj in ljubezen ne bo imela druge izbire, kot da pride k tebi.

1. Poišči ljubezen v sebi.

Vse, kar ustvarimo, se začne znotraj nas. Če želimo ustvariti veliko ljubezen, moramo najprej  postati velika ljubezen.

To je lažje, kot si misliš. Ljubezen, sprejetost, povezanost in blaženost so vse energije, ki pridejo iz nas. Ljubezen znotraj sebe lahko najdemo tako, da utihnemo in si prisluhnemo, sledimo dihu, se osredotočimo na energijo okrog srca in postavimo namen, da se povežemo s svojo resnico.

ona-on-ljubezen-zmenki-zasebni-stiki

S tem, ko se potopimo globoko vase, damo ljubezni priložnost, da pride na površje. Ko enkrat pridemo do te ljubezni in rastemo iz nje, bomo pritegnili veliko več ljubezni v svoje življenje.

Če ne veš, kako to praktično izgleda, se lahko, ko se znajdeš v situaciji, kjer se ne počutiš dobro, vprašaš: Kaj bi Ljubezen naredila na mojem mestu? In slediš temu. To je zelo dobro vodilo, da živiš ljubezen. Saj le tako lahko pritegneš ljubezen in posledično svojo sorodno dušo.

2. Ugotovi in razišči ovire do ljubezni.

Da pritegnemo ljubezen, je izziv za vsakogar, saj imamo vsi ovire do ljubezni. Ena teh ovir so prepričanja, ki nam govorijo, da ne moremo imeti ljubezni, ki si jo želimo. Dobra novica je, da jih lahko z lahkoto premagamo – dokler vemo, kaj so.

Da bi odkril/a svoje osebne ovire do ljubezni, se vprašaj: »Kaj je tisto, zaradi česar dvomim, da lahko imam čudovit odnos?« Odgovor ti bo natančno pokazal, katera prepričanja moraš ovreči, da boš preoblikoval/a svoje izkušnje v ljubezni.

Prepoznavanje in spreminjanje omejujočih prepričanj, je način, kako jih presežemo, da bi lahko povabili v življenje vrsto odnosa, ki si ga resnično želimo.

enosmerna ljubezen

3. Odpusti in spusti svojo preteklost.

Če želimo ustvariti novo izkušnjo v ljubezni, moramo narediti notranje »čiščenje«. To pomeni, da odpustimo tistim, ki so nas prizadeli in od sebe spustimo bolečino, ki smo jo izkusili v preteklih odnosih.

Naša realnost je odsev tega, kar je znotraj nas. Zamere, ki se jih oklepamo, se bodo zrcalile v našem življenju in naših odnosih, dokler jih ne bomo spustili.

Ko opustimo zamere, gojimo sočutje za človeško izkušnjo.

Vsi smo bili v preteklosti prizadeti in vsi prizadenemo druge. Ta bolečina prihaja iz ran, ki jih nosimo v sebi.

Ko svoje rane zacelimo, najdemo sočutje za rane drugih. Tako poteka odpuščanje in tako ustvarjamo novo možnost za ljubezen.

4. Ugotovi, kakšno vrsto odnosa si želiš.

Vprašaj se, kako izgleda in se čuti tvoj idealen odnos.

Odgovori ti bodo pomagali ustvariti zemljevid tvojih hrepenenj in ti pokazali, katere energije naj bi gojil/a v svojem življenju. To je temelj, da pritegneš veliko ljubezen.

5. Goji to izkušnjo ljubezni v sebi.

Energija, ki jo oddajaš, določa ljudi, situacije in izkušnje, ki jih pritegneš. Goji energijske lastnosti, kvalitete in občutke, ki jih želiš pritegniti.

Partnerstvo

Ta postopek izgleda takole:

Če želiš, da bi te partner oboževal, si začni predstavljati in gojiti izkušnjo, ko globoko obožuješ samega/o sebe. Kako je čutiti, ko si globoko oboževan/a? Začni živeti takšne izkušnje in podobne izkušnje bodo prišle k tebi od zunaj.

6. Do sebe se vedi, kot želiš, da bi se drugi vedli do tebe.

Ljudje se do nas vedejo tako, kot se dojemamo in vedemo do sebe. Da pritegnemo čudovito partnerstvo, moramo ustvariti čudovito partnerstvo s seboj!

Ljubi se, poslušaj se, spoštuj se, ceni se, … karkoli to pomeni zate! S tem, ko veš, kako neverjeten/a in vreden/a si v resnici, boš povabil/a partnerje, ki te bodo prav tako videli in izkušali kot neverjetnega/o in vrednega/o.

7. Zaupaj. Pusti, da se ta proces odvija naravno.

Življenje orkestrira božanski orkester. Formula je preprosta: Ustvariš to, kar si.

Ko enkrat razumemo to resnico, lahko naredimo notranje delo in opazujemo rezultate, ki se pojavijo v našem življenju. To, kot vsi vemo, ni enostavno narediti.

Ljubezni ne moremo privabiti iz strahu.

Radi imamo nadzor in kontrolo. Radi smo dirigenti. To je zato, ker nas je strah, da ljubezen ne bo prišla in ne bomo dobili, kar si želimo.

Želim biti jasna, ko pravim, da ljubezni ne moremo privabiti iz strahu. Ne moremo privabiti ljubezni, ko poskušamo nadzorovati proces. Ljubezen lahko pritegnemo le iz ljubezni. Zato moramo zaupati, spustiti in dopustiti, da se zgodi naravno.

Če ugotoviš, da poskušaš kontrolirati rezultat, le nadaljuj z zgornjimi koraki. Goji ljubezen od znotraj in vedi, da ko poosebljaš bistvo ljubezni, ta nima druge izbire, kot da pride k tebi.

8. Naj ljubezen vodi pot.

Ljubezen je vedno naš vodnik. Ljubezen je svetloba, ki sije od znotraj in ustvarja lepoto, kamorkoli pogledamo.

Postani ljubezen, ki si že – občuti jo, prisluhni ji in ji dovoli, da te vodi. Ljubezen je konec koncev edina, ki pozna pot.

Če želiš izvedeti, kako ti lahko pomagam pri vsakem od zgornjih 8 korakov, si preberi več o 7- tedenski delavnici Priprava na zavestno partnerstvo – 49 dni do ljubezni.

Banner-za-clanke-min

Voditeljica programov Priprava na zavestno partnerstvo – 49 dni do ljubezni, Uživamo v zdravju in hujšanju. Ljudem daje znanja in orodja v obliki vrhunsko dovršenih programov, ki spreminjajo življenja. Delavnice, kvalitetna predavanja, individualna svetovanja, skupinski coachingi, članki in spletna stran, dajejo nova znanja in neomejene možnosti, da lahko vsak prevzame odgovornost za svoje odnose, zdravje in življenje ter naredi spremembe za kakovostno življenje, ki nam je namenjeno. Po vsej Sloveniji vodi vrhunsko transformativne delavnice Priprava na partnerstvo, ki udeležencem pomagajo odpraviti svoje notranje ovire do Ljubezni, da jim ni potrebno ponavljati istih vzorcev. Po delavnici so v roku nekaj mesecev pripravljeni, da pritegnejo in spoznajo točno takšnega partnerja, po katerem hrepenijo in s katerim bodo lahko ustvarili zares srečen partnerski odnos. Predana je, da vam pomaga, da pomagate sebi. Verjame, da so vaše telo, um, duh, vaši odnosi in vaše življenje vredni najboljše skrbi in da nihče ni bolje usposobljen za njihovo skrb, kot vi sami.

Ni komentarjev

Odgovori