Kako vedeti, kdo je ‘resen’ in kdo ne?

Usposobi svoj nos za čisto ljubezen!

Predstavljamo zgodbo Maše, ki ima nekaj izkušenj s spletnim dopisovanjem.

Maša: »Pisala sva si okoli dva meseca, bil mi je v vseh pogledih idealni. Tudi on si je želel resne zveze. Potem pa naenkrat izgine.«

Celoten odgovor si lahko ogledaš v videu:

Pravilo spletnega spoznavanja

Prvo nujno pravilo spletnega spoznavanja: (morda tudi »zdravilo« za Mašo 😉): ko se odločiš, da greš v proces spletnega spoznavanja potencialnega idealnega partnerja, je:

»Nikoli si ne dopisuj več kot 3 dni. Drugi dan je nujno _______.«

Če slediš temu pravilu, nikoli več ne boš mesece in mesece »lebdel/a« od zaljubljenosti potem pa v trenutku dobil/a hladen tuš. Zato toplo priporočamo ogled videa, v katerem Jerneja razloži vse.

Si predstavljaš, da postaneš oseba, ki kot simpatičen labradorec (pes, ki velja za tiste z najbolj izostrenim vohom, ki ga NIČ ne pretenta!) že na daleč »zavoha«, kdo je V RESNICI za resno zvezo in kdo ne?

46675058_m-minTo bi ti prineslo toooooliko manj sekiranja. Spomnim se dni, ko sem bila samska jaz in želela fanta. Seveda, da jih ni bilo na pretek. Vsaj jaz jih takrat nisem videla.

Želja po ljubezni te vedno žene, da – ko se nekdo pojavi, poskusiš! In daš še eno šanso – tudi če globoko v sebi veš, da »to ni to«. Daš še eno možnost. Pa še eno. Tako sem jo dajala jaz, pri mojih 22-ih.

Želja po ljubezni te vedno žene… Ko se pojavi nekdo, poskusiš!

Spoznala sva se na pevskem zboru. Živela sva blizu. A vedno znova sem mu bila odveč: ko sem prišla na obisk, je delal na računalniku. Nisem smela priti, če je bila najavljena njegova sestra. Ko sem šla na njegov koncert, me ni predstavil prijateljem, mami in očetu. Na hitro me je ošvrknil, pogledal okrog, da ga kdo ne vidi, potem pa sem morala domov.

Počutila sem se kot smet. Ampak – ugani kaj?

Dala sem mu ŠE ENO šanso. Ker – kaj pa če …

In potem, ko že davno nisva bila več skupaj, sem ga nekje po nekem slučaju srečala. In sem izbrskala nazaj njegovo številko ter mu napisala SMS: »Hej, sem te videla tam in tam. Še vedno izgledaš top. Ne vem, če si samski ali ne, ampak – moram vprašati: misliš, da bi midva lahko še kdaj bila skupaj?«.

Si jo je zaslužil? Ne! To vidi vsak iz helikopterja!

Šele pri svojih 33-ih sem ‘skapirala’ lekcijo in jo začela živeti. Še danes jo. Vedno bolj. In vedno bolj vidim, da je prava, ker za čisto vsakega od nas obstaja idealni partner. Bližje je, kot si misliš in išče prav tebe. Želi si te. Komaj čaka, da te spozna! Vsaj tako zelo, kot ti njega/njo.

Jaz pa komaj čakam, da ti na predavanju »Usposobite nos za čisto ljubezen« povem, kako boš prevzel/a to čudovito lastnost krasnega labradorca: na daleč boš natančno ‘zavohal/a’, kdo je RESEN in kdo ne. Zato, da ne boš nikoli več doživel/a hladnega tuša po tem, ko si že mesece mislil/a, da si končno našel/a idealnega zate.

Na najbolj natančen voh za resne kandidate ;-).

Tvoja Zvezda Severnica na poti manifestacije vašega idealnega partnerstva, Jerneja K.

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori