Kako za 70% povečati odziv na ona-on

Ali komplimenti vplivajo pozitivno ali negativno pri spletnem spoznavanju?

»Bolj kot dajem komplimente, manj je odziva, se mi zdi. Ali ni nekdaj veljalo, da je to najbolj prava tehnika osvajanja?« – piše Andrej 

Vpliv komplimentov

Komplimenti absolutno delujejo in to čudežno! Čudežno pomeni tako, da je druga oseba zate zainteresirana TAKOJ in ZELO MOČNO.

Če se vam zdi ta trditev kot namišljena znanstvena fantastika (kot Andreju, ki mi je pisal), potem berite naprej. A najprej: zakaj komplimenti »delujejo«?

shutterstock_118416466-minLjudje smo bitja, ki si želimo biti všečni. Želimo si, da nas imajo drugi radi, da smo opaženi, da smo nekomu nekaj vredni.

Če tako čutite tudi vi, pa vam je bilo doslej zaradi tega nerodno (ker nas učijo, da ne rabimo iskati potrditve pri drugih, dovolj je, če sami VEMO, da smo dovolj), naj vam ne bo!

Oprah je po svojih 30 + letnih izkušenj rekla, da tako čutijo tudi največje zvezde sveta (Beyonce, Tina Turner, Ben Affleck).

Kako je vedela? Vedno, po čisto vsakem koncu intervjuja so jo vsi, brez izjeme, vprašali: »Je bilo to v redu?«. Z drugimi besedami: »Sem se dobro odrezal/-a?«. Oprah je ugotovila, da je to zato, ker so želeli potrditev. Saj so sami zelo samozavestni, imajo ogromno potrditve svojih oboževalcev, ampak … Želeli so to slišati od nekoga, ki na tem področju blesti. Ki je boljši od njih ali pa se nenehno izboljšuje in ga drugi cenijo.

Kako potrditve vplivajo na naše spoznavanje?

Komplimenti so gonilo, zaradi katerih smo boljši!

Če dobimo potrditev, kompliment (od sebe in od drugega!), se na neki podzavestni ravni počutimo vredne. Ta občutek pa je gonilo, zaradi katerega smo:

 • boljši v službi/poslu,
 • boljši pri rekreaciji,
 • bolj vzdržljivi pri tem, da ostanemo na dieti,
 • da imamo voljo do spoznavanja še naprej, tudi če smo že tolikokrat spoznali »napačno« osebo.

Zakaj komplimenti pri spletnem spoznavanju velikokrat NE delujejo?

Preden boste brali naprej – v mislih naštejte 3 komplimente, ki so vas jih starši/kdorkoli drug naučili? Recimo, komplimenti, ki jih:

 • uporabljate moški (za ženske):
  • Imaš lepe oči.
  • Kako lepo postavo imaš / Si shujšala?
  • Kako omamno dišiš!
 • uporabljamo ženske za moške:
  • To si pa res pametno rekel!
  • Tebe bi pa lahko poslušala cel dan!
  • Telovadiš? Vidi se ti. Bravo!

kako se spoznavati na spletu da dobis odziv takoj YOUTUBE naslovnicaZakaj taki primeri v 90 % NE delujejo (kar se kaže v tem, da VI naredite prvi korak, pristopite s pričakovanjem, da bo z druge strani odziv – pa ga ni (ali pa vsaj ne pravega)), vam povem v FB LIVE oglašanju ta torek, 21. maja 2019 okoli 20.30 TUKAJ.

Jerneja

Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori