Kako začeti pogovor s punco na spletu?

Se tudi ti kdaj znajdeš v situaciji, ko na spletnih straneh za samske ali na socialnih omrežjih najdeš eno noro luštno punco, za katero bi bil res vesel, če bi bila v tvojem življenju, nimaš pa pojma, kako bi ji napisal sporočilo?

Ne sekiraj se, v naslednjih 5 enostavnih trikih ti bom pokazal, kako ji napisati preprosto sporočilo, ki bo pritegnilo njeno pozornost.

1. Ne piši ji »Hej?«

Ali »Kako si?« ali pa »Kaj delaš?«. Takih sporočil definitivno dobi ogromno in jih večina pristane v njenih neprebranih sporočilih. S tem, da napišeš tako sporočilo, ji ne pokažeš nobene kreativnosti ali truda.

2. Najdi podrobnostih na njenih slikah

Vsaka punca ima objavljenih vsaj nekaj slik, naj bo to na zmenkarskih portalih ali pa na družbenih omrežjih.

Poglej kakšno zanimivo sliko, ki naj bo med novejšimi, ki jih je objavila, in ji piši v zvezi s temi podrobnostmi. Lahko izpostaviš lokacijo, na katero je potovala ali domačo žival, recimo: Waw, sem videl da si potovala v Francijo, tudi jaz imam načrtovan izlet tja, mi lahko priporočiš kakšno stvar, ki jo moram tam nujno sprobati? Ali pa: Sem videl, da imaš ful luštkanega kužka, katere pasme je?

Na ta način boš pritegnil njeno pozornost in izpadel veliko bolj zanimiv kot samo s »Hej«.

3. Kompliment naj bo poseben

Če ji želiš v sporočilu napisati kompliment, naj to ne bo nekaj najbolj dolgočasnega, npr: “Ful si lepa, ti si najlepša punca, ki sem jo kadarkoli videl” in podobno.

Spet, poišči nekaj na njenih slikah kar res izstopa. Nekaj, za kar se je potrudila. Npr: njeni nohti, zanimiv modni dodatek ali pa izbira šminke. Punce imajo rade komplimente, s takimi pa boš drugačen od tistih, ki ji napišejo »luštna si«.

4. Ne piši ji čudnih seksualnih sporočil

Seksualna sporočila ali razne gole slike niso primerne za sporočila, sploh pa ne prva. Obstaja velika možnost, da te bo blokirala ali pa še huje: tvoja sporočila javno objavila na svojih socialnih omrežjih (jep, tudi na to sem nekajkrat doletel). Na ta način izpadeš čuden in se te bo punca raje izognila. Taka sporočila imajo mesto kasneje v zvezi. 😉

5. Ne pozabi: Hočeš jo spoznati v živo

Veliko fantov se preko sporočil pogovarja v nedogled, ker jih je strah povabiti punco ven. Vendar če boš s povabilom čakal preveč časa, bo njeno zanimanje zato upadlo. Povabila sicer ne napiši že v prvem sporočilu, vseeno pa ne zavlačuj predolgo. 🙂

Opomba: Glede na trenutno situacijo oceni ali je zmenek v živo v tem trenutku res na mestu, sicer pa imaš na voljo ogromno alternativ zmenku v živo – recimo video zmenke, ki jih ponujajo tudi na ona-on.com.

Vedi pa, da ne glede na to, kako dobro in izvirno sporočilo ji napišeš, še vedno obstaja možnost, da ti punca ne bo odgovorila. Nekatere pač sploh ne odgovarjajo na sporočilo in ni važno, kaj ji napišeš. Tako da se ne sekiraj preveč, luštnih punc je ogromno. 🙂

>>> popolnorazmerje.si

Ni komentarjev

Odgovori