Kako ženske še vedno vidimo spletno spoznavanje?

Vir: Shutterstock

Seveda! Danes je vse online, parkirnino plačujem s telefonom, svoje socialno življenje delim na Facebooku, da ga naredim še bolj “socialnega”, v službi grem po vse potrebne podatke na splet. Nič takega, do informacij pridem v manj kot minuti, business as usual!

Vendar, ko pride do vprašanja partnerja in partnerske zveze, žicam vse frendice, če mi koga pametnega lahko zrihtajo … po partnerja na splet?!? Nope tam so sami obupanci, psihopati, ločeni z otroki in podobni ostanki. Samo, so res?

Ampak zakaj? Tudi, če so pretežno taki, imajo potrebo po ljubezni in življenju v dvoje, kdo pa pravi, da sem jaz normalna in realna ženska, ki stoji trdno na svojih nogah? Nič, grem v raziskovanje področja, o katerem tako rada razpravljam s prijateljicami, vendar mi je še vedno tako neznan. Slušalke v ušesa in registracija na ona-on.com, saj je edini, ki ga poznam.

Seveda ne bom objavila svoje slike, mogoče me še kdo prepozna in potem bodo vedeli vsi, kako “obupana” sem. Za začetek bo dovolj, da se sploh vpišem in malo preverim ponudbo. Zanimivo počutim se kot v supermarketu, ful izbire, »izdelki« izgledajo kar dobre kvalitete, niso vsi “made in China” … u tole bo še zabavno :).

Hallo, handsome!

Minilo je nekaj dni mojega klepetanja in pregledovanja “robe”, ko sem se v službi opogumila in povedala sodelavki Jasni, da sem na ona-on.com. Na moje začudenje se ni odzvala z veliko pompa, sploh se v bistvu ni, začela mi je naštevati kdo vse je gor in kdo je v službi koga tako spoznal. AAAAaaaaaaam?!?!!? Torej praviš, da sem sama sebi največji hlod, kamor se neprestano spotikam? Skrivam se za na pol lažnim profilom brez slike, zato ker ne želim, da me kdo opazi? Če me vidi gor, potem je gor tudi on ali ona in sva oba v istem dreku, pardon, situaciji. Česa točno se imam zdaj sramovati? Ali ni spletno spoznavanje namenjeno točno temu, da imaš več manevrskega prostora, s kom se daješ dol in preživljaš skupne minute, odpikaš kretena, ki si ga spoznala offline, ampak si z njim, ker mimo preprosto ni prišel nihče boljši?

Včasih si predstavljam, kaj bi počela z moškimi, če bi imela izbire na pretek … izbrala bi si takega, ki bi resnično ustrezal mojim prioritetam v življenju, seveda to ne pomeni, da se ne bi znala prilagoditi, ampak ne bi tolerirala, rednih petkovih “tour de bar” in kasneje “pokaži, kaj znaš”, ko si do daske… ampak bi z vmesnimi “trial and error”, dobila svoj štil! O tem sem prepričana, vendar ko izbire ni, si tudi izmišljevati ne morem, kajne? V bistvu je ona-on.com v tem zelo dobr, saj imam priložnost izbrati med 30.000 desci!!!

Čez en teden sem imela dopolnjen in “delno legit” profil, vsega pa res ne morem zaupati že na spletu;)… se bo pa dečko le moral malo potruditi in me spoznati v živo … lahko se vsaj tukaj delam, da sem “hard to get” in me bo spletni princ zapeljal, vsaj na prvo kavo in kino?!? Kako je z ostalimi ženskami, imajo kje kakšno raziskavo za Slovenijo, če najdem na netu vse, potem mora tudi to obstajati … ŠOK!!!! V neki slovenski raziskavi ženske navajajo, da jih je kar 30 % spoznalo preko spleta? A to resno? Itak, saj so moški postali ene reve, kar se tiče pristopa in stika v živo. Da res ne lažem pripenjam celotno raziskavo.

Torej moj zaključek je, da so spletni zmenki, kot en supermarket, kjer izmed veliko plev izbereš svoj diamant, kako ga potem doma obrusiš, je pa vaša skrb drage dame. Za enkrat vse 5, tale ona-on.com … priporočam!

Ni komentarjev

Odgovori