Kakšen je šopek rož, ki se sklada z vašim nebesnim znamenjem?

Radi prebirate horoskop in špekulirate ali se bo kaj uresničilo?

Zaupate zvezdam in se vam zdi, da vas vaše nebesno znamenje vsaj malenkost zajame pri opisu osebnih lastnosti? Horoskop vsake toliko preberemo prav vsi, pa če vanj verjamemo ali ne. Iz čiste radovednosti, dolgčasa ali resnega zanimanja. Horoskop je lahko izjemno globoka stvar, lahko pa si ga seveda naredimo tudi zabavnega.

Med njimi najdemo tudi takšnega v kombinaciji s cvetjem. Torej, kakšno cvetje se poda vašemu nebesnemu znamenju?

Metka iz Sanjskega šopka je pripravila zanimiv cvetlični horoskop in sestavila šopke, ki so primerni za določeno astrološko znamenje. Ste trenutno samski, vendar že zdaj kdaj pomislite, kaj bi kupili bodočemu partnerju ali partnerki? Šopek rož iz Sanjskega šopka je zagotovo idealno darilo za različne priložnosti, spodnji horoskop pa naj vam priskoči na pomoč, katero znamenje bo veselo določenih rož, obenem pa vas čaka še namig, s katerim nebesnim znamenjem ste najbolj kompatibilni. 

Če hočete svojo simpatijo zares očarati, vam predlagamo, da v Sanjskem šopku naročite kar šopek, ki je namenjen točno določenemu nebesnemu znamenju.   

Oven 21. 3. – 20. 4.

Oveni so znani po svojem ognjenem temperamentu. Vedno so navdušeni nad odkrivanjem novega, neznanega, so spontane, dinamične in zagnane narave. 

Šopek za ovna: razgiban, pisan in prav nič umirjen. Tako je pisan na kožo strastnim ovnom in ovnicam. 

FOTO: šopek OVEN

Unikaten šopek, skreiran za nebesno znamenje OVEN.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: super se ujamejo s tehtnico, strelcem in levom, nikakor ne s škorpijonom.

Bik 21. 4. – 20. 5.

Biki so znani po svoji senzualni in ljubeči naravi, obenem pa so radi tudi ljubljeni. So ambiciozni, pametni in zaupanja vredni, znajo uživati življenje in s polnimi pljuči srkajo vso lepoto tega sveta.

Šopek za bika: barva bika je zelena, predstavlja simbol rasti in napredka. Primerno cvetje je lilija, ki predstavlja čistost in plodnost, obenem pa ima tudi zapeljiv in dišeč faktor, ki bo biku zagotovo všeč. S šopkom lilij boste podarili rast in napredek. Ob razcvetu cvetov pa tudi neskončno veselje.

FOTO: šopek BIK

Šopek za BIKE – večne uživače.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: ujeli se bodo z bikom, devico in kozorogom, rak ima prav tako rad varnost in družino, škorpijon je njegovo nasprotje, primerna bo tudi tehtnica.

Dvojčka 21. 5.  20. 6.

Dvojčki so družabni, samozavestni in radodarni. So izredno kreativni in nimajo strahu pred lastnimi idejami in njihovo predstavitvijo. So izredno karizmatični in šarmantni.

Šopek za dvojčka: rastlina, ki bo navdušila dvojčke, je sivka. Ta namreč tako kot oni izstopa s svojo barvo in vonjem. Zato naj šopek vsebuje vejico ali dve sivke, ki bo pritegnila pozornost.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: dvojčki, tehtnica in vodnar so tako kot oni zračna znamenja, strelec je njegovo nasprotje, z devico pa si deli intelektualno povezanost.

Rak 21.6. – 22.7.

Raki so znani po svoji nežnosti, zato se z njimi najbolje skladajo vrtnice različnih barv. Bela vrtnica je celo rojstna roža ljudi, ki so rojeni v znamenju raka. Bela predstavlja nedolžnost, čistost in mladost, kar sovpada z znamenjem raka.

Šopek za raka: za rake bodo primerne vrtnice v svetlih odtenkih, ki so lahko samostojne ali v mešanem cvetličnem aranžmaju.

FOTO: šopek RAK

Kompatibilnost z drugimi znamenji: vodna znamenja, med katere spadajo ribi, škorpijon in rak, z bikom si delita željo po varnosti, kozorog pa zna življenje raka obrniti na glavo.

Lev 23. 7. – 22. 8.

Divjost in nemirna narava – to najbolje opiše rojene v znamenju leva. Prav takšne so tudi sončnice, a obenem tudi tople, strastne in dinamične. Predstavljajo zvestobo in srečo, kar sta dve pomembni lastnosti levov.

Šopek za leva: levi so rojeni avgusta in ni naključje, da tudi sončnice cvetijo ravno takrat. So polne pozitive in moči, zato bo šopek sončnic nabranih direktno iz polja kot nalašč za njih.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: strelec, lev in oven so najbolj primerni, sledi bik in tehtnica, nikakor pa niso kompatibilni z ribami.

Devica 23. 8. – 22. 9.

Drzne, a obenem skromne in prefinjene – to so device. Nanje močno spominjajo krizanteme, ki so prav tako odporne in predstavljajo srečo. Prav takšne so tudi device, odporne na vse bolečine in vedno iščejo perfekcionizem.

Šopek za devico: device ne bodo navdušene nad razkošnim šopkom rož, najbolj jim bo všeč manjši šopek, ki ne izstopa. Poleg krizantem lahko šopek vsebuje še drugo cvetje, ki bo skupaj tvorilo lep, nežen in malenkost nenavaden šopek.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: bik in kozorog ga bosta razumela, ribi in rak ga bosta naučila o čustvih, s škorpijoni pa delijo intenzivnost.

Tehtnica 23. 9. – 22. 10.

Uravnoteženost in zbranost najbolje opišeta tehtnice. Zato bodo za njih najbolj primerne klasične vrtnice. Obenem so tudi izredno strastne glede pravic in imajo močno izoblikovana mnenja.

Šopek za tehtnico: tehtnice so neodločne, zato rade posežejo po klasiki, enako velja pri cvetju. Najbolje jih odraža vrtnica, ki jo lahko podarite v šopku ali kot en sam cvet.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: vodnar in dvojčka, z bikom imata veliko skupnega, njegovo nasprotje pa je oven.

Škorpijon 23. 10. – 21. 11.

Škorpijoni so znani po svoji iskrenosti in strasti, s katero se lotijo vsega, kar jih razveseljuje.

Šopek za škorpijona: Rdeča je barva škorpijona, vrtnica pa vsekakor tista prava roža.

FOTO: ŠOPEK ŠKORPIJON

Vsaka cvetlica ima drugačen pomen, tako kot ima vsako astrološko znamenje svoje lastnosti.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: škorpijon je najbolj primeren, z ribo bosta imela senzualen odnos, z rakom enaka čustva, bik je njegov perfekten ljubimec, devica pa popolno nasprotje, a lahko se odlično ujemata.

Strelec 21. 11. – 21. 12.

Optimizem, avanturistični duh in raziskovalni elan – to je strelec. Brez dlake na jeziku in s prav posebnim smislom za humor. Najbolj jim pristajajo nageljni, ki imajo več različnih pomenov, predstavljajo namreč navdušenje, srečo in fantazijo – odvisno od njihove barve.

Šopek za strelca: Vijolična in indigo modra sta barvi strelcev, saj ponazarjata modrost. Nageljni pašejo k njegovemu karakterju. Razigran in ne preveč enostaven, pa je njihov stil.

FOTO: ŠOPEK STRELEC

Unikatni šopki za astrološka znamenja, izdelani v Sanjskem šopku. 

Kompatibilnost z drugimi znamenji: strelec, lev in oven so najbolj kompatibilni, dvojčki so prav tako zabavni in družabni kot on, vodnar pa je prav tako kot svoboden in preprost.

Kozorog 21. 12. – 19. 1.

Kozoroga prepoznamo po njegovi vztrajnosti in odločnosti, obenem pa so tudi zelo praktične narave. Zanesljivi so na vseh življenjskih področjih. Za njih so primerne mačehe, ki predstavljajo ljubezen, oboževanje druge osebe in resnično prijateljstvo.

Šopek za kozoroga: barve šopka naj bodo temno zelena, srebrno siva in bela, primerni so različni šopki, ki pa naj ne kršijo pravil. So namreč nagnjeni k tradiciji in sigurnosti.

FOTO: ŠOPEK KOZOROG

S šopkom rož nikoli ne zgrešite

Kompatibilnost z drugimi znamenji: oven, kozorog in devica ga bodo povsem razumeli, rak ga dopolnjuje, dvojčki pa bodo poskrbeli, da na plano pride njegova divja plat.

Vodnar 20. 1. – 18. 2.

Vodnarji so progresivni, neodvisni in zanimivi, radi pa se hranijo tudi z energijami drugih ljudi. Zato so zanje najbolj primerne orhideje, ki so elegantne, delikatne, eksotične in močne. 

Šopek za vodnarja: najbolj primeren šopek za vodnarja: progresiven. Naj bo napreden, nekoliko drznih oblik in nenavadnih kombinacij. Dovoljuje veliko svobode. 

Kompatibilnost z drugimi znamenji: dvojčka in tehtnica sta perfektna zanj, strelec ima podobno svoboden duh, lev pa je njegovo nasprotje, ki mu bo pomagalo, da bo vedno pred drugimi.

Ribi 19. 2. – 20. 3.

Ribe ne skrivajo svojih čustev, imajo ogromno srce, njihove zahteve so skromne. Večkrat same sebe zalotijo pri lebdenju, znajo uživati v življenju in so izredno zabavna družba.

Šopek za ribe: roza in marelične barve, mačice dodajo pomladno noto, karamelni nageljni pa vse barve šopka povežejo v celoto. Primerne so tudi lilije: prijetne, obrnjene navzven in hkrati nekoliko nenavadne.

FOTO: ŠOPEK RIBI

Nežen in očarljiv. Zasanjan in poln ljubezni.

Kompatibilnost z drugimi znamenji: z ribami in raki se odlično razumejo, škorpijon bo iz njih naredil svojo igračko, devica jim bo pomagala, da ostanete trdo na tleh, bik pa je prav tako kot oni zelo senzualen.

Že veste, katerega nebesnega znamenja je vaša simpatija?

Ni komentarjev

Odgovori