Karmen & Dan – Spoznala sva se na ona-on.com

Dan pravi, da je 'radar tekst' oziroma sporočilo prilagojeno njenemu profilu vodilo v to, da je Karmen opazila njegovo frizuro.

Kako se je začelo?

Hmmm … zanimiva punca, pa poglejmo!

Spoznala sta se tako, da si je Karmen ogledovala profile uporabnikov, med drugim tudi profil Dana.

Dan nadaljuje zgodbo …

Dobro zasnovano prvo sporočilo je vodilo v to, da je se v Karmen prebudilo zanimanje.

Ona-on me je obvestil, da si je Karmen ogledala moj profil.

Po ogledu njenega profila sem ji poslal tako imenovani “radar text” – prvo sporočilo, ki je prilagojeno njenemu profilu, tako kot sem to storil že prej z drugimi kandidatkami.

Slika, slika, slika in ‘frizura’ na sliki

Izkazalo se je, da sem njeno pozornost pritegnil predvsem s frizuro, čeprav to nikoli ni bil namen (sem umetnik, ki se umetniško izraža).

Karmen, kot hardcore punkerka je zaradi moje frizure zmotno mislila, da sem tudi jaz punker, a mi je kasneje priznala, da sem ji bil tudi malo vizualno všeč. Na zmenku jo je pritegnil predvsem moj karakter.

Prvi stik v živo in kaj naj si Dan misli …

Na prvem zmenku je Karmen delovala dokaj hladno, rezervirano, nezainteresirano in sramežljivo. Mislil sem že, da med nama ne bo nič. Karmen je iz okolice Krškega oziroma Brežic, jaz iz Ljubljane, zato sva se prvič dobila približno na pol poti – v nakupovalnem centru v Novem mestu.

Dejstvo, da je prepotovala cca. 40 km, da bi se dobila z mano, mi je dalo vedeti, da je na njeni strani več interesa, kot se zdi na prvi pogled.

‘Red pill’ triki in uspešno prestan test

Zaradi dejstva o razdalji, sem vztrajal in uporabil vse “red pill” trike, taktike in strategije, ki sem jih imel na zalogi in jo dodobra testiral.

Ker je večino mojih preizkusov uspešno prestala, sem jo testiral še na dotik. Ko sva spila pijačo v lokalu in sem plačal, sem se zlagal: “Pojdiva na kratek sprehod po tem nakupovalnem centru, tukaj še nisem bil.” Privolila je, zato sem jo samozavestno prijel za roko in sprehodila sva se, kot bi že bila par.

Sicer je res malo čudno pogledala, a nič ni pripomnila, tudi roke ni umaknila, zato sem se delal kot da je to nekaj najbolj normalnega.

Čez 10 minut sva prispela v garažno hišo in se poslovila. Vedel sem, da druge priložnosti ne bo (ker je nikoli ni, če si moški) in ker sprehajanju z roko v roki ni nasprotovala, sem jo nežno poljubil, na srečo se ni umaknila.

Novo srečanje in romantika

Naslednjič sva se dobila v Ljubljani, peljal sem jo na sprehod po okrašenem starem mestnem jedru (bilo je med božičem in novim letom), kjer sem ji na eni od stojnic kupil nekaj, kar si je zaželela.

Ko sva prišla k meni, sem ji pokazal svoj največji praktičen talent: Obvladam masažo hrbta! Tekom enournega razvajanja se je sprostila, odprla, kar je sledilo ni za otroške oči. Kasneje sva ugotovila, da eno stvar oba zelo rada počneva, kar naju je resnično povezalo, združilo – lahko bi rekel, da gre za neke vrste hobi, ki ga oba obožujeva.

Zdaj sva skupaj nekaj mesecev in upam, da je to šele začetek. Stodeset kilometrov med nama začuda ni prevelika ovira, v povprečju se vidiva dvakrat na teden, kar je največ kar trenutno zmoreva, glede na to, da sva oba redno zaposlena in sta najina urnika nekoliko v konfliktu.

O poroki še ne razmišljava, ker zveza še ni dovolj dolga, da bi jo lahko opredelili kot resno.

Vprašali smo ju:

Kaj vaju je prepričalo, da sta se prijavila na ona-on?

Dan: Ko je propadla moja 7 let dolga zveza, sem se ponovno prijavil na ona-on, ker sem imel nekaj dobrih izkušenj na tem portalu, po drugi strani pa nisem imel tako dobrih izkušenj z drugimi aplikacijami za zmenke, npr. Tinder, Twoo in Badoo.

Karmen: V zadnjem času nisem imela dobrih izkušenj s spoznavanjem v živo. Iskala sem nova poznanstva in prijateljica mi je priporočila ona-on.

Bi ona-on priporočala prijateljem?

Dan: Glede na to, da imam z ona-on boljše izkušnje kot s katerimkoli drugim zmenkarskim portalom – da.

Karmen: Da.

Ali poznata še kakšen par, ki se je spoznal na ona-on?

Dan: Ne. Skoraj vsi moji prijatelji so že dolgo poročeni ali v resni zvezi. Tisti redki, ki so še samski, so že zdavnaj obupali nad ženskami.

Karmen: Da, osebno poznam en par, ki se je spoznal na ona-on, a nista več skupaj.

 

Tina je vodja promocije, spoznavnih dogodkov in novinarka na ona-on.com. Kadar se le da smuča, kolesari in uči otroke smučanja. Prima punca ;)

Ni komentarjev

Odgovori