_MG_2872 ker   _2Kaj trenutno počnete v življenju, s čim se ukvarjate, kaj vam je pomembno?

“Točno v tem trenutku in tem obdobju se največ ukvarjam s svojim 4-mesečnim sinčkom Lukasom, čeprav poleg materinstva seveda še vedno skrbim za svojo pevsko kariero in blagovno znamko Katarina Mala. Snemam že nove pesmi, s fanti pa tudi že pridno nastopamo. Moje hitre vrnitve ne gre pripisati nobenemu karierizmu, le dejstvu, da na mojem mestu ne smeš predolgo ‘manjkati’. (smeh)”

Kaj za vas pomeni ljubezen?

“Zame je ljubezen preprosto življenje. Brez ljubezni, pa naj bo to ljubezen do partnerja, družine, prijateljev, vrednot, malih in velikih užitkov, mi živeti ni.”

Ljubezen je tudi ena izmed glavnih tem v skladbah, filmih, v pogovorih. Kako je pri vas – povezujete ljubezen z vašim poklicem, ustvarjanjem?

“Večkrat v ustvarjanju naših pesmi poudarjamo bolj cinično plat partnerskih zvez, ali pa tisto rahlo bolj seksualno. Prav romantičnih pesmi pa v mojem repertoarju zaenkrat ni. Velika izjema je pesem Zgoraj brez.”

Kaj je pri vas v tem trenutku na prvem mestu?

“Prva misel je Lukas, moj sin.”

Vaša prva asociacija na ljubezen? 

“Sreča in vsesplošno spoštovanje med dvema osebama. Če pa me sprašujete o asociaciji na človeka, je to Robert.”

Za koga in kaj vse bi lahko rekli, da ljubite v svojem življenju?

“To je pa čisto preveč široko vprašanje (smeh). Jaz ljubim življenje. Neskončno ga ljubim in vsak dan sem hvaležna, da lahko živim in svobodno delam ter svobodno ustvarjam, kar želim. Ljubim ljudi okoli sebe, ljubim drobne radosti in majhne pozornosti, ki se mi zgodijo.”

Je samskost obdobje, ki ga je treba čim prej končati, ali pa morda najlepše obdobje v življenju, ki ga je treba pošteno izkoristiti za raziskovanje? 

“Meni se samskost nikakor ne zdi lepa, kaj šele najlepša. Lahko vam odgovorim le tako, da izhajam iz sebe in in svoje izkušnje. Torej, moja samska obdobja so bila izjemno divja, polna ljudi, ki jih danes nikjer več ni, polna trenutkov, ki so bili sicer dober filter za pozabo osamljenosti, pa vendar mnogi tako nepotrebni in nepomembni. Je pa samskost pri meni dosegla eno izjemno močen rezultat: spoznala sem do potankosti natančno, kaj si želim in česa ne, naučila sem se biti sama s seboj in do ekstrema sem razvila sposobnost ‘get up and go’, tisti svobodni duh, ko sem lahko v nekaj minutah spakirala kovčke in se podala na pot.”

Nam lahko zaupate kakšno katarina-mala-featured“odštekano zgodbo”, ki se vam je pripetila v vašem ljubezenskem življenju? 

“No, teh je nemalo. Ampak najbrž je najbolj ‘odštekana’, kot pravite, ravno ta, kako sem spoznala svojega partnerja Roberta, s katerim sva zdaj tudi srečna starša. Spoznala sva se v Grčiji, kamor hodim skoraj vsako leto že dvajset let.

Štiri leta nazaj sem bila na Lefkasu, kjer sem staršem pomagala pospraviti in pripraviti barko za zimovanje. Barka je bila na suhem doku, na podpornih kolih, na izjemno prašnem in neuglednem kraju, kjer smo se potili v prahu in umazaniji. Poleg nas je bila parkirana čudovita jadrnica, na kateri so bili trije gospodje srednjih let. Vljudno smo se pozdravljali in se malo pogovarjali, čez dva dni pa vsi odpotovali domov. Robert mi je (to morate njega vprašat zakaj) ob slovesu dal vizitko. Ko smo prispeli domov, smo čez nekaj dni izvedeli za hudo nesrečo, saj je orkanski veter povzročil izjemno škodo, trije ljudje so umrli, barke pa je pometalo na tla. Ker sem imela Robertovo vizitko, sem ga o nesreči obvestila.

Da pa skrajšam dolgo zgodbo: šele naslednje leto poleti sva se odločila, da se ponovno srečava. Jaz sem bila precej utrujena od pretekle zveze, ki se je končala po dolgotrajnih težavah in Robertovo vabilo na Azurno obalo mi je bilo zaradi mojega svobodnega duha pisano na kožo. Usedla sem se v avto, se odpeljala v St. Tropez in tam se je najina zveza začela. Kmalu nato sva se dobila še v Las Vegasu, potem v Londonu, zelo hitro pa je pripotoval tudi v Slovenijo. Če ne bi prišla tisto poletje pomagat staršem na barko, če ne bi bil Robert na prijateljevi jadrnici, ki je bila tik ob naši in če ne bi prišlo do orkana, potem midva danes ne bi bila skupaj. Sreča v nesreči. Dobesedno. (smeh)”

Prvi poljub in prvi seks, oba si menda zapomnimo za vedno. Kako je pri vas, lepi spomini?

“Lepi.”

Internet je danes ves čas z nami – v žepu na mobilnem telefonu. Ali veste, da se že 20 % Slovencev (vsak 5. par) danes spozna prek spleta? 

“Tega nisem vedela in številka je kar presenetljiva.”

_MG_2455 koOna-on.com je največji slovenski spoznavni portal za samske, z več kot 15.000 pari in več kot 160.000 registriranimi uporabniki, vsak dan nastaneta najmanj dva nova para! Se vam zdi to presenetljivo?

“Da, moram reči, da se mi zdi to kar malo ‘noro’. Ampak na nek način razumem, da postajamo vse bolj digitalni. Upam le, da se ti pari ne bodo potem na ta enak način tudi varali.”

Poznate kakšen par, ki se je spoznal prek spleta, na ona-on.com

“Poznam gospo, ki uporablja spletni portal, za druženje z gospodi svojih let. Gospa je ločenka, skoraj v pokoju, nikakor pa še ne za odpis, saj je izjemno inteligentna in privlačna ter simpatična. Popolnoma razumem njeno situacijo, saj verjamem, da težko spoznaš sorodno dušo v tem življenjskem obdobju, zato se mi zdi takšno prijateljevanje kar dobra rešitev.”

Kaj bi sporočili vsem samskim uporabnikom ona-on.com, ki ljubezen svojega življenja še iščejo?

“Naj ne iščejo popolnosti, naj ne iščejo idealov in princev. Predvsem naj čim manj pričakujejo, se pripravijo na kompromise, pa bodo dobili najboljše. Seveda pa velja še glavni nasvet: previdno. (smeh)”

Piarovka, urednica, radijska in TV voditeljica, Health coach in umetnica, ki jo vodi vodilo 'Drugačnost nas bogati!' Prepričana je, da sta ljubezen in energija najpomembnejša elementa za človeško rast in razvoj ter da mora biti vsak dan poseben in ekskluziven.

Ni komentarjev

Odgovori