47685927_2049663005283261_7911331717737086976_nNe spomniva se več, kdo je komu prvi napisal sporočilo, sva pa zelo vesela, da se je nekdo od naju opogumil.

Po kakšnem tednu dopisovanja, sva se zmenila za zmenek, na nek sončen majski ponedeljek. Dobila sva se na Prešernovem trgu. Jaz, Ljubljančanka, sem prišla nekaj minut prezgodaj, on, Cerkničan, pa nekaj minut prepozno. Všeč mi je bilo, da mu za majhno zamudo ni bilo vseeno, še bolj všeč pa so mi bile njegove prijazne oči in globok glas.

Sprehajala sva se po mestu, pogovor je lepo stekel, kljub majhni prisotnosti sramežljivosti in treme pri obeh. Po sprehodu sva se usedla ob Ljubljanici. Presenetil me je z ljubkim darilcem in dolgim stiskom roke. Po nekajurnem uživanju na sončku sva šla v kino in (kako primerno) gledala film o paru, ki ljubezen najde na internetu. Po koncu filma nama še ni bilo dovolj druženja, zato sva šla še v bližnji lokal Romeo.

20228395_1786350894947808_2950452168178005003_nPriznala sem mu, da so me pred zmenkom malo mučili živci in trema, ampak, da se z njim počutim sproščeno in da mi je všeč. Jaz pa njemu, je odgovoril. 🙂

Po čudovitem zmenku me je odpeljal domov in nikoli ne bom pozabila najinega prvega objema, ki sva si ga delila v avtu. Začutila sem, da je drugačen od vseh fantov, ki sem jih spoznala prej. Najraje bi se za drug zmenek zmenila že takoj naslednji dan, ampak sva živela v različnih mestih. Prva dva meseca najinega razmerja sva se videvala le ob koncih tedna, kar je bilo precej mučno.

Po teh dveh mesecih sem jaz za dva meseca odpotovala v Ameriko, razdalja pa naju ni oddaljila.

Razdalja naju ni oddaljila!

Ko sem prišla nazaj domov, se je preselil k meni. Od prvega zmenka so minila že skoraj tri leta, midva pa sva še zmeraj zaljubljena, še zmeraj uživava v družbi en drugega, še zmeraj se vsak dan poljubljava, smejeva in objemava. Že na začetku najine zveze sva se zmenila, da bova vsako težavo rešila takoj, tako da se bova usedla, prijela za roke, pogledala v oči in povedala, kaj naju teži. Še danes se tega drživa in ponosna sem na to, da si nisva še nikoli izrekla žal besede, se nikoli zadrla en na drugega in nikoli pozabila na to, kako se imava rada.

Hvaležna sem, da sem spoznala fanta, ki me sprejema, razume, pomirja, podpira, ljubi in dokazuje, da je ljubezen lahko tako enostavna in lahkotna. In vsak dan sem hvaležna, da je izbral prav mene, da mu vse to lahko vračam.

Prijava na portal Ona-on se je izkazala za najboljšo odločitev mojega življenja. 🙂

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori