Ko iščete “ta pravega”, so rešitev zmenki

Zmenki so rešitev, če iščete partnerja. Ampak ali veste, če ste res pripravljeni na "ta pravega" ali "ta pravo"? In kje spoznati simpatije, še posebej v izrednih časih?

Zmenki

Tako kot vse v življenju, tudi zmenki zahtevajo nekaj truda. Mogoče se vam kot samski ženski ali moškemu zdi, da ste pripravljeni na poroko, ampak a to res drži? Dobro bi bilo ugotoviti, kaj čutite in česa si resnično želite.

Niste pripravljeni?

Naslednje besede vam lahko pomagajo pri ugotavljanju, ali ste pripravljeni na resno zvezo ali ne.

Zamislite si, da ste našli nekoga, ki vam ustreza. Zaprite oči in si predstavljajte svojo poroko s to osebo (vključno z obleko, povabljenci in poročno glasbo). Poglejte osebo, ki stoji poleg vas, in si zamislite, kako bi bilo reči usodni “da”, ki vaju bi za vedno združil. Imate težave s predstavami?

Če vas ob misli na “skupno večnost” stisne pri srcu, pomeni, da na tovrstno predanost niste pripravljeni. To oviro lahko prebrodite, če si boste omenjeni scenarij zamislili večkrat.

Iščete “tapravo” ali “tapravega”? Rešitev so zmenki.

Morate si razširiti obzorja in poiskati druge načine, kako spoznati nove ljudi, sicer boste kaj kmalu zblazneli od dolgočasja zaradi ujetosti v rutino. Četudi vam zmenki niso po godu, boste morali za doseganje cilja (torej, partnerja) nekaj narediti. Na voljo imate nekaj možnosti za spoznavanje in zmenke.

Vedno logična opcija so zabave ali družabni dogodki, kjer je veliko možnosti, da bo tam nekdo spoznal vas (tako se boste lahko izognili neprijetnemu pristopu), delo pa mu (ji) lahko olajšate s tem, da niste ves čas obkoljeni s prijatelji.

Morda se po partnerju ozrete v svojem lokalnem fitnesu, na sprehodu, interesni dejavnosti, izletu, morda celo na delovnem mestu? Skratka, možnosti je veliko, le izkoristiti jih je treba.

K širitvi kroga poznanstev bo pripomogla tudi vaša “odprtost”. Nasmihajte se tujcem (v varnih okoliščinah, seveda) in dajte svetu vedeti, da ste pripravljeni na resn(ičn)o zvezo.

Na ona-on.com lahko simpatijo spoznavate tudi prek Avdio Video zmenkov.

Vzemite si čas, da dodobra spoznate osebo, preden se dobita v živo in še preden zaplavate v zakonske vode.

Ni komentarjev

Odgovori