Lahkotnost zagotavljanja uspešne zveze

Jernejin petkov nasvet: Kako poskrbeti, da te najde pravi?

Maša: »Občudujem vašo energijo, voljo in pripravljenost pomagati ljudem, pa tudi sebi seveda. Priznati pa moram, da me lahkotnost vašega zagotavljanja o uspešni potencialni zvezi preseneča. Gledano z mojega stališča, pri mojih letih (70) in z mojimi življenjskimi izkušnjami se mi uspešno partnerstvo ne zdi tako samo po sebi umevno. Še zlasti pa ne v naši “zlati” Sloveniji. Jaz nimam nobenega strahu, nisem pa pripravljena na sistem slepe kure in zgubo časa in energije po nepotrebnem

Vem, toliko vas zdaj kima z glavo in komaj čaka na odgovor, čeprav vprašanja ni bilo (zapisanega). Vsi vemo, da ustvariti idealno partnerstvo NI enostavno.

Naj odgovorim z vprašanjem:

Trgovina, pri kruhu. Naročiš, plačaš, dobiš. Ampak – ali je res ‘finta’ v tem, da PREJMEŠ kruh? Ali ni ‘finta’ bolj v tem, da te kruh nasiti? Če ga pozabiš pojesti – je to ‘nateg’?

Ko se energijo porabi tako, da se hitreje doseže cilj

shutterstock_453556441-minMatjaž iz Kaminka je tisti, ki je mojo decembrsko brezplačno delavnico »Ustvari novo, 2.019 verzijo sebe in spoznaj ljubezen svojega življenja!« našel tik pred božičem. Tole so njegove besede iz maila (z dovoljenjem objavljam):

»Na ONA-ON sem se prijavil novembra 2018, takrat nisem bil srečen, nisem vedel kaj dejansko želim. Vse do darilnega programa, ki sem ga na spletu opazil 24. decembra 2018.

Takoj sem začel z nalogami in zaključil (dokončal) 10.1.2019.

500x252 (3)Za vsako fazo, sem povprečno rabil 1-2 dni, pisal sem (skupaj) 10 ur. V tem času stroga prepoved zmenkov, dopisovanja itd., ki jo zapoveduje Jerneja, zares deluje!

Nato sem se odločil, da bom aktiven na ONA-ON – na NOV način, ki ga priporoča Jerneja; s  popravljenih profilom, formulo 3x3x3 in zazrt v mojo novo (=pravo!) podobo, ki sem jo ustvaril v programu.

21. januarja sem spoznal dekle, ob kateri mi poje srce! Za to, za kar sem se prej trudil nekaj mesecev, sem po Jernejini metodi potreboval SKUPAJ 10 DNI

500x252 (4)Kolikor vem, sta še danes skupaj. Tako pravijo: če neka formula deluje za enega, potem je potrjena. Dokazana.

Delovalo je zame. Delovalo je za Majo, delovalo je za Matjaža … Deluje lahko ZATE! Si ŽENSKA ali MOŠKI

Tudi slepo kuro je včasih treba dati v kurniku na tla …

Noben sistem (tudi moj ne!) ne bo deloval za tiste, ki mislijo, da jim bo učitelj / predavatelj / vodja programa …. ne le prinesel črvičke ampak jim jih še prežvečil in dal v usta.

49937695_m-minDeluje pa za VSAKEGA tistega:

  • ki je pripravljen/-a razumeti, da kopanje po betonu ne bo prineslo črvičkov, pa če se še tako trudi,
  • ki je pripravljen spoznavati na DRUGAČEN način, ki deluje.

Kako vem?

To ti povem torek okoli 20:30 ure v FB live-u – na TEJ strani.  Kot rezultat ogleda tega live-a boš dobil/-a jasno idejo, kaj moraš (ja, moraš) narediti PREDEN začneš s spoznavanjem. In to je edina stvar, zaradi katere boš SPOSOBEN/-a, danes, v Sloveniji, spoznati Človeka (z veliko!), o katerem sanjaš,  in z njim/njo USTVARITI ljubeče in dolgotrajno partnerstvo.

Strokovnjakinja za ustvarjanje novih idealnih partnerstev,

Jerneja K.

Deli
Prejšnja objavaSi želite avanturo ali resno zvezo?
Naslednja objavaTedenski ljubezenski horoskop | 8.4. - 14.4.2019
Sem Jerneja Krapše, Mentorica za ustvarjanje novih *iDEALnih* partnerstev, ena od številnih, ki je svojega *IDEALNEGA* našla na ona-on.com. Da sem do svojega *IDEALNEGA* prišla, je preteklo za 15 let razočaranj in občutka manjvrednosti, ki so ga v meni sprožali sami 'NEidealni'. Tisti, ki sem mislila, da jih NE privlačim, a sem jih – s skritimi blokadami. Potem ko sem 'sestavila sebe', sem IDEALNEGA našla z 'nadzvočno hitrostjo' – v manj kot 3 (fenomenalnih in navdihujočih!) mesecih. Živi dokaz, da za VSAKO obstaja *IDEALNI* in da ga vsaka lahko najde z (vsaj) enako hitrostjo. Ko sem ugotovila, da se dogajajo take kontradikcije kot je: *vedno več samskih in hkrati vedno več osamljenih*, sem se odločila urgirati. Ker mi je prekipelo, ko sem na lastni koži doživela, kako je lahko vse veliko boljše, če se iskanja lotimo na nov način: Zato sem po lastnem vzoru ustvarila novo metodo *i2DEALni* Pomaga vsem, ki rečete: »Ne verjamem več v ljubezen, ker sem poskusila že *vse*!«. Takoj za tem pa: »Ampak – če pa kakega zame spoznaš, mi pa kar povej!«. Za vas je brezplačni 45 minutni posvet preko telefona ali skypa. Na njem identificirava skrite blokade, ki odganjajo IDEALNEGA in sestaviva nov manifestacijski načrt, korak po koraku. Definitino pa po njem postaneš veliko bolj zaupljiva do tega, da tudi tebe čaka ljubezen z velikim L. Prijaviš se, če klikneš SEM https://www.tecajobilja.si/brezplacen-posvet/ In še to: delam le individualno in strnjeno. Ker verjamem, da lahko v dobro organiziranem in fokusiranem enem dnevu naredimo več kot v 6 mesecih klasičnega coachinga. Ker verjamem, da je vsak na tem svetu zato, da je srečen – na SVOJ način! – in da od tega, kar ga osrečuje, živi.

Ni komentarjev

Odgovori