Časi se spreminjajo, vendar znamo danes, kljub hitrejšemu tempu, toliko bolj ceniti trenutke, ko smo z ljudmi, ki jih imamo radi. Hrana ni le nekaj, kar nas fizično nasiti, pač pa ima tudi pomembno socialno noto. Ob dobri hrani se bolje počutimo, zato pogovor lažje steče. Zlasti kadar se lahko umaknemo v zatišje skritih kotičkov zunaj mestnega vrveža …

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-hisa-lisjak-kozolec-pri-lisjaku1
Kozolec pri ribniku v Miklavžu pri Taboru je morda najbolj dovršena Lisjakova kreacija.

Vransko je prav takšen kotiček: nahaja se v osrčju zelenih gričev in travnikov, hkrati pa je lahko dosegljiv, saj je lociran v bližini glavne prometnice med Ljubljano in Celjem. Hiša Lisjak piše tukaj svojo zgodbo o uspehu na kar štirih lokacijah. Predstavljamo vam gostilno Pri mamici (Ločica pri Vranskem), Kozolec pri ribniku ter Na jasi (Miklavž pri Taboru) in restavracijo Center (Center varne vožnje AMZS).

Rdeča nit, ki povezuje lokacije med seboj: lokalno pridelane surovine, vrhunski jedilnik, sestavljen iz modernih in tradicionalnih jedi, prijeten ambient in profesionalni servis. Postrežejo vam lahko z malico, kosilom ali večerjo, z jedmi a la carte, pripravijo vse potrebno za catering, poslovna srečanja, poroke in najrazličnejša praznovanja. Odvisno od izbrane lokacije in posebnih želja gostov.

ona-on-zasebnis-stiki-resne-zveze-hisa-lisjak-Pri mamici
V Ločici pri Vranskem naletimo na gostilno Pri mamici z dolgoletno tradicijo.

V Ločici pri Vranskem naletimo na gostilno Pri mamici z dolgoletno tradicijo. V domačem stilu opremljena gostilna z vinsko kletjo, svežimi postrvmi, lastnim zeliščnim vrtom in povsem novo teraso s prostorom za počitek je lokalna atrakcija, ki jo obiskujejo ljubitelji dobre hrane že desetletja. V neposredni bližini gostilne se nahaja novozgrajena terasa, primerna tudi za manjše skupine in poslovna kosila, saj nudi zasebnost in nemoten užitek ob jedi.

Za vse ljubitelje narave, sta tu dve idilični lokaciji za izvedbo svečanih in ostalih priložnosti. Kozolec pri ribniku v Miklavžu pri Taboru je morda najbolj dovršena Lisjakova kreacija. Gozdna cesta nas pripelje do precej nepričakovanega prizora, ki še najbolj spominja na pravljico. Obiskovalec pred seboj uzre zelen ribnik, ob straneh obdan z gozdičkom, tik ob ribniku pa se nahaja prostor z rdečo preprogo za poroke, ki ga obdaja vsa potrebna infrastruktura za pogostitev in zabavo pozno v noč. Posebnost lokacije ob ribniku je v ohranjanju domačnega vzdušja, ki diha znotraj in zunaj lesenih zgradb.

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-hisa-lisjak-najasi1
Nedaleč stran od Kozolca pri ribniku se nahaja planjava Na jasi.

Nedaleč stran od Kozolca pri ribniku se nahaja planjava Na jasi. Na njej je zrasla večja lesena zgradba, ki sprejme do 250 gostov, veliko prostora za aktivnosti pa je tudi pred hišo. Del zelenice je prilagojene poročnim slavjem. Odprt prostor nudi mnogo možnosti za izvedbo iger in sproščanje energije najmlajših gostov. Obiskovalci lahko uživajo v vrhunskih jedeh Lisjakovih kuharjev, poskrbljeno pa je tudi za glasbeno-plesno popestritev dogodka.

Center varne vožnje AMZS gosti restavracijo Center. Na veliko presenečenje marsikaterega obiskovalca je tukaj moč dobiti vse prej kot povprečne malice, jedilnik je namreč prilagojen bolj in manj zahtevnim. Tu ob poligonu potekajo tudi različni poslovni dogodki in ob teh priložnostih za catering poskrbi Hiša Lisjak. Vendar ni pomembno, iz kakšnega razloga ste se ustavili na Vranskem, v vsakem primeru boste odšli okrepčani.

Ni komentarjev

Odgovori