Ljubezen na spletu v 2016: Rekordna uporaba ona-on.com in kar 1.033 novih parov!

Leto 2016 na ona-on.com ponovno rekordno!

ona-on-zasebni-stiki-resne-zveze-zmenki-ljubezen-prek-spleta-2016-statistike450xVsako leto nas je več! V letu 2016 se je največjemu slovenskemu spoznavnemu portalu ona-on.com pridružilo 34.602 novih uporabnikov, željnih spletnih zmenkov in zasebnih stikov!

Lani se je tako na novo registriralo kar 4.029 uporabnikov več kot leto prej!

Uporabniki ona-on.com so si v lanskem letu poslali več kot 12 milijonov sporočil v več kot 5 milijonih pogovorov ter si kar 27.248.191-krat ogledali profile.

Tudi iskrice so švigale – kar več kot 821.000-krat. Tolikokrat so namreč uporabniki dodali druge med svoje simpatije.

Objavili so skoraj 200.000 novih fotografij, kar je skoraj 1x več kot leto poprej ter na fotografije prejeli več kot 74.000 komentarjev.

Kdo sta najbolj zaželena ona in on v letu 2016?

Najbolj zaželena gospodična, ki si jo je ogledalo več kot 18.000 moških, je 27-letna rjavolasa in zelenooka Ljubljančanka, ki rada potuje, veseli pa jo tudi šport, glasba in knjige. Rada ima živali, saj ji družbo delajo psi in mačke, otrok še nima, a si jih želi, prav tako pa išče moškega za resno zvezo.

Najbolj zaželen on, ki ima kar več kot 10.000 ogledov profila, je šarmanten 63-letni gospod iz okolice Ljubljane z visokošolsko izobrazbo in vitke postave. Njegovi hobiji so potovanja, po duši je športnik. Objavljenih ima skoraj 20 fotografij, ki razkrivajo, da uživa svoje življenje, njegov profil pa sije tudi zato, ker ima jasno predstavo, česa si želi od svoje bodoče partnerke.

Leto 2016 cvetelo: Na ona-on.com smo zabeležili 1.033 novih parov!

Z ona-on.com se je letos odjavilo 2.066 uporabnikov, ki so kot razlog za odhod navedli, da so na portalu spoznali svojo simpatijo. To pomeni kar 1.033 novih parov!

V letu 2017 najdi pravega partnerja zase na ona-on.com!

Izkoristi veliki decembrski popust -50% ali BREZPLAČNO PREIZKUSI ona-on.com ter postani eden izmed številnih novih parov, ki se bodo v 2017 našli na ona-on.com!

5 Komentarji

 1. Pozdravljeni,
  jaz še nažalost nisem našla svojega pravega možkega. Težko je, včasih so podatki vprašljivi, ali pa so razdalje prevelike. Res pa je, da finančno ne zmorem plačevati članarine. Mogoče se bo pa tudi tako kaj našlo.
  LEPO POZDRAVLJENI
  LALI63

  • Pozdravljena, LALI63
   Enak rezultat,
   Po dveh letih občasnega gostovanja na tem portalu, nisem našel tiste, ki bila “prava ženska.
   Težko je, velikokrat niti zraven ne pridem, Največji dosežek so vljudnostne fraze.
   Da bi imel zvezo, je velik vprašaj.
   Vprašljive uporabnice, njih prevelika pričakovanja in vedno se najdejo od daleč, da ni resnih zvez.
   Članarino kot “pravi-moški” moram vplačati, kakor vem in znam, Tu samo občasno, kdo bo vplačal zahtevano vsoto, ker takoj vidim, da najinih letih je ,,,, saj zakaj sploh to pišem!?
   Komaj v letošnjem decembru so se nekatera dekleta zmogle oglasiti,,, Velikega slavja ni na vidiku
   Saj po Novem letu boljše bo, ))))
   Lep pozdrav
   wolf42
   P.s.: Tamara P. ima prav, ko priporoča navodila, za nas, same, samske nerode, haha, …

Odgovori