ljubezenske-zgodbe-ona-on-najina-zgodba-okrogel+stamp

Ona: Ko sva s prijateljico Majo enkrat ob kozarčku vinčka čebljali in odkrivali toplo vodo kar se moških tiče, sem na glas izrazila svoj pomislek, da vse to, kar srečujem zadnje čase, ne vem, če bom sploh našla »pravega«.

Pa Maja v strinjanju in z rahlim nasmeškom odgovori: »Hmm, sem se prijavila na nek portal ona-on.com, namenjen je spoznavanju in navezovanju stikov. Zanimivo! Malo za čas krajšat.«

»Aha, bom pogledala. Hmmm, glede na to, da sem po cele dneve v pisarni, kje pa bi ga sploh drugače našla … « sem na pol v smehu komentirala.

No, ta stavek je potem skoraj postal jutranja »mantra«. In registrirala sem se na ona-on. Potem je postala to večerna zabava po končanem delavniku in obvezna diskusija ob druženju s prijateljicami, kaj se dogaja na ona-on. 😊

Prijateljica mi je povedala, da bom novembra spoznala ljubezen.

Nekje v začetku septembra 2004 sva s starejšo prijateljico pili kavo in sva na vsake toliko časa, ko sva že vse teme obdelali, gledali v tarot karte.

In ona gleda in pravi: »Mateja, zgleda, da boš v novembru spoznala svojo ljubezen. In zgleda, da bo to to.«

»Ma ja??! Kje to vidiš?« In mi vse razloži. Jaz vesela, da vsaj karte verjamejo vame 😊, se odpravim domov. Na vse to sem kmalu pozabila in padla v svoj vsakdanji ritem, služba, fitnes, druženje s prijateljicami in zvečer malo pokukat na ona-on. Bilo je zanimivo prebirat povabila na kavo in ob tem sem se spraševala, če je slika na drugi strani res prava.

ljubezenske-zgodbe-ona-on-najina-zgodba (4)

Proti koncu meseca novembra je moje zanimanje prebudil uporabnik joco1975. Urejen fant s kravato, pristen nasmeh, vesele očke, samozavestna drža. »Opa,« sem si mislila, tega bi pa rada spoznala.

Odgovorila sem mu in čez nekaj dni prejela odgovor nazaj. Jaz mu spet takoj odgovorila in odgovora ni bilo več. Ko sem že nanj pozabila, sem dobila spet odgovor.

»O dijo, ta je pa hiter,« sem si mislila in mu to tudi napisala. In me vpraša, kdaj prihajam spet kaj na Gorenjsko in mu odgovorim, da ravno jutri. In tako sva se za soboto dogovorila, da se končno dobiva na kavi.

Dobila sva se v lokalu, pred katerim je bilo ogromno parkirišče. Klepetala sva po dolgem in po čez, ure so tekle. Ko sva šla domov, sva izstopila iz lokala in se poslovila, da se še vidiva. Odpravila sem se proti avtu, on pa je stopal ob meni. In ga gledam, se nasmehnem …, ja, kam pa gre, sem si mislila.

In on je še vedno ob meni in ko sem ga spet pogledala, sem videla, da tudi on mene malo čudno gleda. In pol sem rekla: »Ja, kam pa greš?« In on: »K avtu, kam pa? Kam pa ti?«

Že na prvem zmenku sva se ujela, klepet pa sva nadaljevala prek telefona in zmenkov, ki so sledili.

»Ja, jaz tudi k avtu, kje pa ga imaš?« In pomiga z glavo: »Tam«.

No, skratka na celem praznem parkirišču sva parkirala en ob drugem in oba sva vozila PUNTA, z razliko, da on novejši model, jaz starejšega.

Hmmm, začetek je odličen, sem si mislila.

Potem so sledili večerni pogovori po telefonu. Takrat sva večinoma koristila stacionaren telefon. Tem za pogovor nama ni in ni zmanjkalo. Srečala sva se spet kmalu v Radovljici na kavi, v prijetni kavarnici in spet dolge ure klepetala.

Preveri FOTO utrinke z Matejine & Branetove Sanjske ona-on.com poroke 2018!

Spet kmalu za tem je že prišel v moj konec, v Koper, kjer sva se spet srečala na tortici. Zatem pa je sledilo valentinovo in dan je bil preveč poln čustev in Kupid je spodnesel oba.

Danes, po trinajstih letih, imava že dva čudovita sončka in čas je, da si rečeva še uradni DA.


ljubezenske-zgodbe-ona-on-najina-zgodba (3)

On: Da se danes spoznaš preko spleta oziroma družabnega omrežja ni več nič posebnega. Toda najina zgodba se je začela že dobrih trinajst let nazaj, ko izraz družabna omrežja sploh še ni bil poznan. In ko si nekomu omenil, da si punco ali fanta našel preko spleta, so te debelo pogledali in si mislili svoje.

V mojem primeru je bilo mogoče še toliko bolj čudno, ker sem po poklicu frizer. In ko sem komu omenil, da sem našel punco preko spleta, sem v večini dobil vprašanje nazaj: »Saj si vendar frizer in ves čas obdan z dekleti? Zakaj si pa iskal punco na spletu?«

Ja res, saj je nisem iskal. Saj veste, zgodi se tam in takrat, ko najmanj pričakuješ.

Bratranec me je nekega dne, medtem, ko sem ga strigel, vprašal, če sem že slišal za spletno stran ona-on. Šel sem pogledat. Da malo pokukam, kaj je to. In firbec je naredil svoje …

Ker sem komunikativen, sem hitro »padel not« in se začel dopisovati z nekaj dekleti. Med njimi je bila tudi črnolasa lepotica, ki je živela na obali, vsaj tako je bilo videti iz njenega profila.

Ker sem komunikativen, sem hitro »padel not« in se začel dopisovati z nekaj dekleti. Med njimi je bila tudi črnolasa lepotica.

Začela sva se tipkati … no, to dopisovanje je bilo bolj tu in tam. Mateja je živela v Kopru, sicer pa je rojena na Gorenjskem, jaz pa prihajam iz Domžal. Nekajkrat sva se dogovarjala, da se dobiva na kavi, mimogrede, ko pride za vikend na Gorenjsko, a iz tega skoraj ni bilo nič.

Ko sva se zopet nekega dne ujela na spletu in sem jo vprašal, če je še za kavo, mi je odgovorila, da je že malo obupala nad mano in najino ”kavo”. No, to pa je spodbudilo moj moški ego in lovski nagon – hitro sva se dogovorila za najino prvo srečanje v soboto popoldan v Kranju.

ljubezenske-zgodbe-ona-on-najina-zgodba (2)

Prišla je sobota in najino prvo srečanje. Občutki so bili čudni. Ko sem se peljal proti Kranju, nisem vedel, kaj naj pričakujem. Je res tako lepa kot je na sliki njenega profila? Kaj če sploh ni taka, kot sem si jo predstavljal preko najinih pogovorov? Res nisem vedel, kaj lahko pričakujem.

A ko sem jo zagledal, se mi je zasmejalo. Vauuuu. Res je lepa. In ne samo to. Takoj sva se zaklepetala in ujela. Najina prva kava se je hitro končala, sledili pa so dolgi telefonski pogovori, seveda preko stacionarnega telefona, takrat so bili mobilni pogovori še predragi.

Ko sem jo zagledal, se mi je zasmejalo.

Sledili so tudi tedenski izleti na obalo in tako se je najina veza nadaljevala. Štiri leta in pol sva bila v vezi tako, da je Mateja živela v Kopru in jaz v Domžalah. Potem pa sva se odločila, da je najina veza že dovolj resna, midva pa tudi, da narediva naslednji korak. Mateja je zanosila in se tudi preselila k meni v Domžale.

Danes smo štiričlanska družina. Imava osemletno hči in dvoletnega sina. Poleg čudovitih otrok, ki jih imava, sva pred nekaj časa stopila skupaj tudi v poslovne vode in zdaj skupaj vodiva najin frizersko-kozmetičen posel SNIP SNAP Professional v Domžalah. Jaz skrbim za frizerski del, Mateja za kozmetičen. In ker nama manjka samo še pika na i, sva sklenila, da najini vezi nadeneva še prstane.

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

1 komentar

Odgovori