Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Bojana & Leon: Sva dokaz, da za ljubezen ni nikoli prepozno

“Oba je najprej pritegnil profil drug drugega. Temu je sledil nekaj stavčni nagovor, ki je spet oba dovolj motiviral, da sva se odločila, da se poveževa še po elektronski pošti, saj sva si želela izmenjati več informacij.

K vsemu skupaj sva pristopala po korakih. A sva se že po kakšnih 4 ali petih sporočilih želela slišati še po telefonu.

❤️ Katja in Andrej ~ Dogovorila sva se, da se dobiva točno ob polnoči in, da me Andrej poljubi, če mu bom všeč. Vendar poljuba ni bilo, ker je bil Andrej preveč sramežljiv.

Prvi zmenek je bil po okoli treh tednih ob Koseškem bajerju in temu so počasi tedensko sledili še drugi. Prvič sva se poljubila na 4. zmenku in od takrat dalje verjameva, da nama je vesolje v tem lepem obdobju, ko ni več pehanja za materializmom in se lahkotnost povečuje, če jo le želiš prakticirati, namenilo nekaj kvalitetnega in ljubečega.

Sva dva strastna in ekspresivna človeka, ki nama je najina dvojina neskončen izziv in sva dokaz, da za ljubezen ni nikoli prepozno.”

Natalija & Aleš: Po treh srečanjih je prišlo do prvega poljuba

“Prvi sem kliknil jaz, Aleš, ker nekaj dni ni bilo odgovora, sem ponovno napisal sporočilo z povabilom na kavico. Dobila sva se že naslednji dan v Pohorski kavarni.

Po treh srečanjih sva si predstavila tudi otroke in prišlo je tudi do prvega poljuba, takrat sva bila prepričana, da je to tisto, kar sva iskala.

Sedaj smo skupaj preživeli tudi Božični večer in se obdarili. Zelo lepo sva se ujela tudi z otroki, skratka TO JE TO. Hvala vam, da sva se lahko spoznala z vašo pomočjo.”

Melita & Andi: Bil je eden najbolj simpatičnih poljubov, kar sem jih dobil. In to je bilo … včeraj.

“Jaz sem jo prvi kliknil, ona mi je dala takoj Facebook, ker ji je bil profil simpatičen in ker so jo drugi fantje nadlegovali s čudnimi sporočili. Debata je bila sproščena, pogovarjala sva se ure. Debata se je zdela taka, kot da se poznava od nekdaj. Imava podobne izkušnje tudi s prejšnjimi partnerji, oba sva že v letih, ko smo zaradi izkušenj zreli in zato vemo kaj želimo.

❤️ Mateja in Miha ~ Miho sem jaz opazila prva in poslala vprašanje, če sem mu všeč. Tako se je začelo. Po mesecu spletnega “pogovora” sva se končno tudi videla.

Po par dneh klepetanja sva se zmenila za zmenek v nedeljo, potem sva prestavila na petek, a ker je v četrtek meni odpadla poslovna večerja, sem jo povabil ven. Šla sva na lažjo večerjo in ker je bila očitna kemija… Sva šla plesat. Tako sva se lahko cel večer držala za roke in tikala, brez vsiljivosti…

Kasneje sem jo odložil domov, sva se objela in nihče ni hotel objema spustit, ker sva si oba želela poljub. Bil je eden najbolj simpatičnih poljubov, kar sem jih dobil, nasmejan in mehek. In to je bilo … včeraj. Sicer se poznava par dni, ampak ni šans, da obdržim profil, v kolikor imam priložnost spoznati tako krasno dekle. Ne bi bilo pošteno.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori