Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Brigita & Janko: Z mislijo nanj zaspim in z mislijo nanj se zbudim

“Napisal mi je sporočilo. Odrezavo sem odgovorila in sem mislila, da bo obupal. Presenetil me je s še lepšim sporočilom. Sva klepetala sproščeno na klepetu. Izmenjala sva si fotografiji. Dobila sva se na pijači in mi je bila njegova družba všeč. Iskrice nisem čutila.

❤️ Karli & Peter ~ Manj kot 24 ur po prvem izmenjanem sporočilu na ona-on.com sva se že zaljubila, ko sva se srečala na najini prvi skupni večerji.

Na naslednjem zmenku me je nasmejal. Padel je prvi poljub. Od takrat sva nerazdružljiva. Od poljuba je minilo mesec dni. Z mislijo nanj zaspim in z mislijo nanj se zbudim. Nisem pričakovala, da bom spoznala tako ljubečega, poštenega, simpatičnega moškega, ki ne skopari s pohvalami.

Gleda me z iskricami v očeh in čutim, da sem ljubljena. Načrtujeva skupno prihodnost in se zavedava, da bova vse probleme skušala reševati s pogovorom.”

Majda & Ivan: Iskal sem jo po mestu, ker sem vedel, da ima kužka

“Prvi sem kliknil jaz že februarja. Bil sem član, ona ni bila in mi je odpisala enkrat, potem je bilo pa konec do aprila, ko sem opazil, da lahko piše. Podarili ste ji članstvo in takrat sem jo ponovno kliknil.

Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografije je simbolična.

Pred tem sem jo iskal po mestu, ker sem vedel, da ima kužka. Žal sem iskal v napačnem koncu mesta. Potem je bilo kakih štirinajst dni pisanja in spoznavanja na daljavo. Tudi pisanje ima svoj čar.

Zmenila sva se, da se spoznava v živo. Počutil sem se kot … Imel sem tako tremo, da ne znam opisat. Tiste nedelje ne bom nikoli pozabil in takoj sem vedel, da je ta, ki sem jo iskal. Do prvega poljuba ni prišlo kar takoj. Kako in kdaj pa naj ostane najina skrivnost. Hvala vam. Če ne bi bilo vas, se ne bi spoznala in uživala kljub mal večjim emšom.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Metka & Iztok: Po drugem zmenku sva vedela, da sva eden za drugega

“Jaz sem jo prvi kliknil in ji poslal vprašanje za GO ali NO GO, potrdila mi je z GO, potem pa sem ji poslal kratko osebno predstavitev, ki je naredila velik vtis na njo. Nekaj časa sva si živahno dopisovala in se dogovorila za zmenek, kjer sva se takoj ujela. Po drugem zmenku sva vedela, da sva eden za drugega.”

Živa & Darko: Pravljica se šele začenja. 🙂

“Začelo se je z izbiro GO / NO GO, poslala sem mu vprašanje GO? in dobila odgovor GO!. On je prvi, ki me je ogovoril, hitro je stekel pogovor in kmalu sva se zmenila za prvi zmenek.

❤️ Nina & Andrej ~ “Zmenek sva zaključila z rožo in poljubom. No, poljubi, hahaha. In res težko sva odšla vsak sebi domov.”

Dobila sva se in ko sva izvedela, kdo sva, je prva napetost popustila, razvil se je lep in sproščujoč pogovor. In tako sva spoznala, da nekako paševa skupaj in odšla na naslednje zmenke. Pravljica se šele začenja. :)”

Nataša & Miro: V klepetu sva se takoj ujela

“Začel je najprej Miro. Vprašal me je za šanse. Pa sem potrdila in ga pozdravila. Želela sem si samo pogovora, ko je prišlo njegovo prvo sporočilo, sem vedela, da bo zanimiv sogovornik.

Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

V klepetu sva se takoj ujela in po enem tednu šla na prvi zmenek na bowling. Vzela sva najprej eno uro, če bi vmes mogla bežat, pa sva pol podaljšala na dve uri. In tako sva se začela dobivati, pogovarjati.

Ugotovila sva, da imava podobno zgodbo, podobne strahove in da oba enako veva, kako želiva imeti naslednjo zvezo. Sva kar precej oddaljena, ampak sva ugotovila, da naju to ne ovira.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori