Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Gordana & Valter: Na zmenek pod zvezdami je prinesel piknik košaro

“Jaz sem prva kliknila. Pritegnil me je opis v profilu, da je osamljen možakar, ki ne želi biti več osamljen, tako kot jaz … in da išče prijateljico v prvi vrsti, ki bi bila tudi partnerica.

Bil je navdušen nad menoj, izmenjala sva si številki prav kmalu in se po kakšnem tednu prvič srečala in sedela tisto noč 7 ur in debatirala. Ugotovila sva, da bi to lahko bilo to.

Na naslednji zmenek, bil je večer zvezdnih utrinkov, mi je za darilo prinesel piknik košaro in seveda sem obljubila še veliko skupnih piknikov. Zdaj se spoznavava vsak dan bolj in vedno lepše je.”

❤️ Katja & Mišel ~ Že po opisu in slikah je bil, no, mmm… Vse je bilo kot mora biti na prvem zmenku… Zvezdice, romantika in on, več kot popoln.

Anja & Peter: Po 3 dneh dopisovanja sva šla na prvi zmenek

“S Petrom se vsakič sporečeva, kdo od naju je naredil tisti prvi korak in poslal GO? ali dodal simpatijo. Vse se je odvilo zelo hitro, prvo sporočilo je padlo že nekaj ur po tem, ko sva si poslala GO!.

Debata je bila intenzivna in klepetala sva dolgo v noč. Kmalu sva ugotovila, da sva si zelo podobna, v iskanju istega. Po zgolj 3 dneh dopisovanja sva šla na prvi zmenek in po treh vsakodnevnih zmenkih ni več bilo dvoma. To je to, instant ljubezen. 🙂”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori