Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Tadeja & Andrej: V roku petih ur od prvega sporočila sva se dobila na kavi

“Tadeja mi je poslala sporočilo, če sem iz Kranja. Potem sem plačal članarino, da bi Tadeji lahko odgovoril. Isti dan je pogovor stekel, nakar me je v petih minutah povabila na kavo. V roku petih ur sva se dobila na kavi. Preskočila je iskrica oziroma se je kar iskrilo.

Dva dni za tem sva se dobila pri meni doma in prav zdaj piševa začetek najine zgodbe preko ona-on portala. Trenutno se smejeva ob kavi in čaju in se imava super. Hvala ona-on.com.”

Darja & Iztok: Kliknila sem ga, ker sem ga prepoznala kot učitelja iz osnovne šole

“Prva sem kliknila jaz, Darja, ker sem Iztoka prepoznala kot mojega učitelja športne vzgoje v osnovni šoli in mi je bil klik simpatije izziv in rahla nagajivost. Sledilo je moje presenečenje – njegovo povabilo na klepet ob kavici. Seveda me on kot učenko ni prepoznal, le kako, saj je bilo to pred davnimi 45 leti.

Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Po krajšem všečnem dopisovanju in vsakokratnemu velikemu pričakovanju na odgovor, sva se dogovorila za srečanje v parku blizu domačega kraja in se spontano prijateljsko poljubila.

Med nama je preskočila iskrica in v nadaljevanju se je vse odvijalo kot v sanjah. Lepo nama je, živiva za te trenutke najine sreče. Skupne fotografije še nimava, a se bova potrudila in ovekovečila najino srečo tudi z nasmeškom pred fotoaparatom.”

Tina & Matjaž: Prvi zmenek v študentski sobi

“Odločil sem se, da poizkusim najti simpatijo preko strani ona-on in po parih izmenjanih sporočilih, je bil tu že prvi zmenek, kar v študentski sobi, kjer sva se hitro ujela in se zaljubila.

Sprva sva se videvala dvakrat tedensko, tako da je bilo malo težje, potem pa sva videla, da imava podoben pogled na življenje, podobne cilje, in da se dobro ujameva in razumeva.

Zdaj sva srečno skupaj že 6 let in sem zelo vesel, da je bila vaša spletna stran začetek vsega. Hvala.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori