Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Gospa S. & Marijan: Po začetni najstniški zadregi je stekel sproščujoč pogovor

“Prva mi je klepet prijazno predlagala gospa. Po nekajdnevnem obilnem dopisovanju sem v njej prepoznal osebnost, ki sem jo na portalu iskal. To sem ji tudi priznal in ji predlagal, da si čim prej zazreva v oči. Ker je očitno tudi sama začutila dokajšnjo sorodnost najinih duš, je na to prvo srečanje pristala.

❤️ Jasna & Peter ~ Moja prijava na portalu je bila kratka, a plodna. Danes imam ljubečega partnerja in najboljšega prijatelja, s katerim živiva najino ljubezensko pravljico. 

Zgodilo se je na sončno decembrsko nedeljo ob gradu Otočcu. Po začetni res kratkotrajni najstniški zadregi je ob labodjih bregovih Krke stekel sproščujoč pogovor, ki se je zavlekel skorajda do večernih ur.

Enako prijetna komunikacija zavoljo oddaljenosti sedaj poteka po telefonu, kar je tudi sicer mnogo bolj pristno, kot samo udrihanje po tipkovnici.

Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Vsakodnevni več ur trajajoči pogovori naju utrjujejo v prepričanju, da nama je Usoda radodarno ponudila še eno življenjsko priložnost. Kot izkušeni osebi se, kljub volji, zavedava, da je do skupnega pristana lahko še veliko čeri.

A morda nama Usoda čez leto, dve, podari ta čudežni trenutek, ko si v toplem objemu nežno rečeva: Uspelo nama je. In najini sreči ne bo konca. Enako želiva vsem portalnim ne-srečnikom!”

Tanja & Luka: Na prvi sprehod sva šla na Žale

“Jaz sem prva kliknila. Imel je zanimiv profil, edinstven med vsemi, zdelo se mi je, da je namenjen prav meni. Bil je citat mojega najljubšega benda. Vem, da se ne sliši tako unikatno, ampak te skupine mnogi ne poznajo.

❤️ Samanta & Danijel ~ Danijel je bil uporabnik ona-on.com že pred mano. Med brskanjem ponujenih kandidatov sem ga zagledala. Bilo je tako, kot da drugi ne obstajajo več.

Kakorkoli, nekaj sva se pogovarjala, potem sva se pa v mestu srečala SLUČAJNO. Takrat me je on prepoznal in stopil do mene. Bila sem na kolesu! On je bil pa v avtu! Ampak je prosil sovoznico, če mu ustavi in je skočil ven in me pričakal na semaforju, in ko sem prišla, je bila zame rdeča luč. Sprva ga nisem prepoznala. Potem sva šla na kavo in govorila in govorila in tako približno dva tedna.

Na prvi sprehod sva šla na Žale, ker sem za svoje delo rabila poiskat nek grob in ga fotografirati. To je bil grob Hinka Smrekarja in sva ga komaj našla. Kljub čudnemu kraju za “zmenek” sva se imela lepo in se ves čas smejala. Eros tanatos.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Novinarka in urednica Magazina ter asistentka v marketingu. Zagrizena antišportnica in odvisnica od kave. Mojo ljubezen do kave presega le ljubezen do živali. Sem živ dokaz, da spletno spoznavanje deluje.

Ni komentarjev

Odgovori