Fotografija je simbolična.

Svoje ljubezenske zgodbe o začetku spoznavanja na ona-on.com so z nami delili številni pari. Kako se je ljubezen pričela, kdo je prvi kliknil in kakšen je bil prvi zmenek?

Tanja & Miro: Na prvem zmenku mi je prirastla k srcu

“Tanja ni bila dolgo aktivna na ona-on in se je po dolgem času ponovno prijavila ter ogledala, kakšno je stanje na njenem profilu. Slučajno sem videl, da je prijavljena, in si ogledal profil bolj podrobno. Glede na vsebino mi je postala zanimiva, zato sem vzpostavil prvi kontakt, na katerega se je odzvala. Seveda si je med prvim kontaktom z menoj ogledala moj profil.

Po pogovoru v dveh dneh sem začutil, da imava kar nekaj skupnega, zato sem je povabil na zmenek. Povabil sem jo v čajnico, kjer sva imela mir in počasi pila čaj. Po pogovoru mi je prirastla k srcu, zato sem jo nežno poljubil na ustnice. Ona se je odzvala tako, da je sprejela poljub brez kakršnegakoli upora.

Naslednjič, ko sva se dobila, sva še poglobila najino razmerje. Sedaj čutiva, da najina zveza gre v pravo smer, za to se pripravljava za naslednje korake, ki bo utrdilo partnerstvo.”

Marta & Marko: Takoj je bilo jasno, da je nekaj posebnega

“Prvo sporočilo Marti sem poslal jaz. Že v prvem njenem odgovoru je bilo jasno, da je nekaj posebnega. To se je potem samo še potrjevalo preko komunikacije v naslednjih treh tednih. Po dveh srečanjih v živo verjameva, da je več kot vredno poskusiti z resno zvezo.

Ljubezenske zgodbe ona-on.com parov. Fotografija je simbolična.

Iva & Peter: Klepetala sva ure in ure

“Ogledal si je moj profil in mi napisal sporočilo: “Ojla, kva si dobr napisala, kaj želiš, pa še simpatičen pogled imaš.” Potem sem mu odgovorila in si ogledala njegov profil. Takoj sem ugotovila, da imava kar nekaj skupnih točk in tako se je začela debata.

Teden dni sva si takole pisala, nato sva se prestavila na messenger in se v naslednjih dneh tudi videla. Klepetala sva ure in ure in čedalje več sva si imela povedati, iskrica je preskočila … ostalo pa … pustimo se presenetiti.”

Metka & Lojze: Vsem priporočava vztrajnost

“Najprej kliknil Lojze, me povabil na ledeno kavo in v kino. Odlično se razumeva, se veliko druživa, hodiva na ples. Vsem priporočava vztrajnost.”

Patricija & Klemen: Skupaj tvoriva celoto, ki je več kot popolna

“Najprej mi je na ona-on pisal Klemen in s tem se je najino druženje začelo. Nato sva si izmenjala Facebook in se tam pogovarjala tudi pozno v noč. Po 16ih dneh pogovora je na zviti način dobil mojo telefonsko številko in od tedaj naprej sva se pogovarjala tudi do 3 zjutraj. Veliko sva se presmejala in tako naprej.

Po enem mesecu pogovora pa sva se prvič videla v nakupovalnem središču. Nato sva odšla malo po mestu in na pijačo. Po pijači pa sva odšla na večerjo in na krajši sprehod ob ribnikih. Takrat me je prijel za roko, me objel in padel je čudovit prvi poljub, ki je bil na pravem mestu ob pravem času.

In tako se je začela najina romantična pustolovska pot skupnega življenja. Kot pa sama pravim: noben ni popoln, tudi midva nisva, a skupaj tvoriva celoto, ki je več kot popolna.”

Poišči nekoga zase tudi ti ♥

Ni komentarjev

Odgovori